Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnkgni

Mam problem, pomóżcie mi!!!!!

Polecane posty

Gość jnkgni

Otóż będąc młodą osobą, miałam nieciekawych znajomych. Miałam koleżankę która wprowadziła mnie w nieodpowiednie towarzystwo. Kiedyś jeden z kolegów tej koleżanki o mało mnie nie zgwałcił. Uciekłam i do niczego nie doszło, miałam szczęście bo był pijany. Miałam wtedy 17 lat. Teraz wydoroślałam, skończyłam studia, założyłam rodzinę, znalazłam pracę.... I wszystko było super aż do czwartku, kiedy będąc w pracy pan kierownik przedstawił nam nowego kolegę. Muszę teraz pracować z tym draniem!!!! W dodatku kryminalistą bo siedział potem za gwałt z tego co wiem. Nie umiem sobie poradzić w pracy, wogóle niewiem jak to możliwe że zatrudnili osobę po wyroku. zastanawiam się czy nie odejść z pracy, mówiłam o swoich zamiarach mężowi, ale on mi tłumaczy że kasa potrzebna, ale on o niczym nie wie, nie wie co ja przezywam. Ten cymbał mnie nie rozpoznał, ale ja jego gęby nie zapomne do końca życia, ja się go po prostu boję!

Gość smutna104
pogadaj z mezem, powiedz mu ze sie boisz...najlepij jakbys zminila prace jesli sie da

Gość jnkgni
Łatwo mówić, ja mieszkam w małej miejscowości gdzie ciężko o pracę. Ale jak wy byście się czuli gdybyście musieli oglądać gębę człowieka, który sprawił wam tyle zła. Ja patrząc na niego czuję obrzydzenie.

Gość co za głupie prowo
tu po studiach w tej samej firmie co facet po więzieniu za gwałt... Za dużo filmów się naoglądałaś, taki facet nie dostanie w żadnej porządnej formie pracy :)

Gość jnkgni
a myślisz że pracując w markecie wymagają zaświadczenia o niekaralnosci ?! Nie wymagają. To nie jest żadna prowokacja. Ja proszę tylko o poradę bo sama nie umiem sobie z tym problemem poradzić.

Gość NiktNIEwiedział
To naprawdę straszne i dziwny zbieg okoliczności...Jedyne co można zrobić w tej sytuacji sensownego,złap go obdarciucha po zmierzchu dobrze przywiąz do grubego drzewa i obetnij penis,patrząc obiektywnie zasłużył na to jak nic...Współczuję jeśli tego nie zrobisz...Nie zabijaj...

Gość NiktNIEwiedział
Mózg ludzki jest tak zaprogramowany,jeśli umie myśleć to sobie prędzej czy później przypomni iż to Ty byłaś niegdyś jego niedoszłą ofiarą,wiec jak sama widzisz za bardzo wyboru nie masz!