Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczędziewczę

Nie umiem chodzić w szpilkach

Polecane posty

Gość dziewczędziewczę

Czy ja jestem niewyuczalna? Czy to w ogóle możliwe? Są jakieś specjalne sposoby, żeby się nauczyć? Kurcze, mam wrażenie, że ćwiczyłam i ćwiczyłam i dalej chodzę jak żołnierz :/ co zrobić?

Gość Kredkaaaaaa
Spokojnie.,...dojdziesz wnet do wprawy:) Ja jedynie chodze na grubszych obcasach bo polskie chodniki sa w tak kiepskim stanie,ze mozna zlamac obcasa badz zgubic fleka np.w kostce brukowej

Gość malagenia
Chyba jedynym sposobem na naukę jest po prostu dużo chodzić i stopniowo zwiększać wysokość obcasów. Na początek dobrze uczyć się na mniejszym, to potem nauka na wyższym nie będzie już taka trudna.

Gość sweet.kate
jak wyzej - ćwiczyć ćwiczyc i jeszcze raz ćwiczyc! inaczej sie nie da a warto bo szpilki to esencja kobiecości

Gość dzamatasi
Ja nawet mam problem z koturnami;/ kupilam 8cm i niby chodze:D w nich normalnie(bynajmniej tak twierdzi siostra i mama:D)ale ja mam wrażenie ze nie umiem;/ od razu wydaje mi sie ze jak ktos idzie to sie smieje ze mnie:D nie wiem moze mam schizy?? A tak chcialabym chodzic w nich:( od razu czuje sie pewniej!aaaa

Gość lovecolou
spokojnie, nauczysz się - trening czyni mistrza :) ja tez bardzo długo w ogóle nie chodziłam w obcasach, a teraz w szafie mam nie jedna parę szpilek powyżej 10 cm :)