Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhahaha

jak mnie rozwaliła ta laska..chudy patyczak!!

Polecane posty

dzisiaj przychodzi do pracy złapą w bandazu to sie jej pytam co sie stało?Aona ze w silowni jej ciężarek spadł na rękę:D 46kg i do silowni łazi.. kolega obok zazartowal i pyta "to ty na silownie jeszcze chodzisz"??A ta patrzy na te swoje patykowate lapy i mówi "a nie widac....:D" zenula

Gość chociaz ma poczucie humoru
:O

Gość emcaemca
no i dobrze gruuuba suko ja mam 44kg i tez na siłowne zaczełam chodzic i szybko sobie miesnie wyrabiam a ty jestes zwykła wiesniara ktora najlepiej potrafi cwiczyc miesniami kłapaczki

Gość anna karenina ;
no właśnie, przynajmniej ma poczucie humoru ;)

Gość emcaemca
lepiej jest przytyc dzieki tkance miesniowej niz objadajac sie pączkami:D:D:D ahhh zabójcze jest to poczucioe dystansu u kobiet z grubym tyłkiem..

ale wy nie rozumiecie..ja jestem szczupla,ale ta laska jest prerazliwie chuda...i jak sobie wyobraze ja w silowni to smiech mnie ogarnia..I jeszcze ten ciezarek co jej spadl na rękę tragikomiczne

hhhhhhhhhhhhhhhahaha

Droga hhhhhhhhhhhhhhhahaha Na szczęście ludzie [a nie prototypy jako Tyś] miewają jeszcze cząstke która doprowadza ich do momentu, w którym i kiedy mówią do siebie "muszę żyć!" - "bo chcę żyć".

Gość emcaemca
niech sobie bedzie i bardzo szczupła...ale trzeba sie liczyc z tym ze istnieja osoby ktore moga jesc dużo a trudno im przytyc. Laska przynjamniej cos z tym robi

Gość adsfdsaads
a wiesz co to jest gimnastyka? lepiej wazyc 40 kg i byc wysportowanym niz wazyc 80 zero ruchu i nabijac sie z innych jestes załosna!!