Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandaneska

odkiedy mozna dziecko wkladac do chodzika??

Polecane posty

Gość nie wkladalam.....
dziecka do chodzika i z nastepnym maluchem bede postepowac tak samo. Te skoczki, dzungle tez mi sie nie podobaja, bo wymuszaja na dziecku postawe pionowa. Moje dziecko do pol roku wozilam na lezaco w wozku, jak siedzialo stabilnie, to rozkladalam kocyk i zabawki i bylo ok. Rozwijalo sie normalnie, na miare wlasnych mozlisci i wszystko po kolei-siadanie, raczkowanie, wstawanie, chodzenie. Tez uwazam, ze te wszystkie gadzety sa tylko po to, zeby ulatwic zycie rodzicom a nie dzieciom. Nigdy nikomu nie wtracalam sie do tego, w jaki sposob postepuje z dzieckiem, jak karmi, wychowuje. Wiec do swoich decyzji tez mam pelne prawo, choc swojego czasu stoczylam batalie z tesciami i szwagierka-bo im sie nie podobalo, ze moje dziecko ma roczek i samo nie chodzi.

Gość IzaS.
Ja stosowałam chodzić, skoczek i pchacz i nic nie zaszkodziło synowi :) Chodzi, biega, nie ma żadnej wady ani ubytku :)

Gość IzaS.
I jeśli chodzi o chodzik, to trzeba go obniżyć, wtedy maluch będzie stał na pełnych stopach :) A co do skoczka to wystarczy zamontować go na środku pokoju na haku w uficie i żadna głowa nie będzie rozbita :)

Gość IzaS.
*suficie :):):)