Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy_________

Zabawcie mnie rozmową

Polecane posty

Gość tinkie winkie
Jak ci się nudzi to se na jajkach usiądź:classic_cool:

Gość janusz z bydgoszczyy__________
A jak plan, ile godzin tygodniowo teraz sie ma w lo? W pierszej klasie to najwieksze jaja u mnie byly na religii i po, zwlaszcza na tym drugim:D

Każdego dnia 8 wykluczając piątek gdzie mam 5 :O Jestem zdemotywowana, boli mnie kręgosłup i mam taki kiepski dzień :( Jutro się muszę odstresować :classic_cool:

do nauki a nie odstresowywanie(((:classic_cool:))) ile ja bym dal zeby wrocic do czasow licealnych, wtedy nie bylem az takim przegranym gooownem😭

Mi się już parasol w dupie otwiera. Będę miała jeszcze 2 godizny dodatkowego angola i matmy :( A chciałam się poświęcić grze w tenisa i wyrobić sobie ciało godne gwiazdy Hollywood :(:( A ty się ciesz! Chętnie bym sie zamieniła :(:(

nie dość że gówno to jeszcze śmierdzę

chcialabys zamienic sie we mnie, w rasowego stulejarza, ktory p.r.z.e.p.i.e.r.d.a.l.a swoje zycie, nie ma znajomych, w piatek wieczor pije przy komputerze, nie ma kobiety, nie ma przyjaciol, jest zywym gownem, a gardza nim nawet gimnazjalisci?:o:o:o

Zamieniłabym się na okres 3 miesięcy :classic_cool: Uczyniłabym Twoje życie lepszym :D Wierze w swoje możliwości! I nie przesadzaj z tą młodzieżą! Ja Cię lubie jeśli to jakieś pocieszenie. :D Smutno mi jak ktoś tak pisze :(:( Los się do Ciebie uśmiechnie, zobaczysz :classic_cool:

predzej dostane z partyzanta w morde od losu, takie moje przeznaczenie byc zywa popielniczka i osoba na ktora mozna splunac:o naprawde przez te 3 miesiace bylabys na progu szalenstwa:o

wzajemnie:classic_cool:🖐️