Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian lębork

pomóżcie Szarusiowi

Polecane posty

Gość krystian lębork

http://allegro.pl/wyrzucony-na-ulice-staruszek-pomoz-go-ratowac-i1786049697.html ja tam nie jestem psiarzem ani kociarzem, ale strasznie żal mi takich zwierzaków, starcyh opuszcoznych, nad ktorymi się znęcano. Niech przed smiercią zaznają dobroci, chociaz troche. PS: kąśliwe komentarze wyspanych, najedzonych i zdrowych kafeterian nie interesują mnie, tylko konkretna pomoc, bo pyskkować to kazdy potrafi, ale gdy ktoś potrzbeuje pomocy to ludzie potrafią tylko udawać, że nic nie widzą

Gość marsjanka280000
tutaj ludzie mają gdzieś, ze komuś dzieje sie krzywda raczej lubią, gdy ktoś cierpi zle trafiłes

Gość uuuuupppppppppppppppppp
up up

Gość uuuuupppppppppppppppppp
up :(

Gość Witold i Jacek Szafałowicz
Szarik! Do nogi owczarku niemiecki! Lepszy jest Rotweiler, niż ta niemiecka psina!

Gość ładny pies
''żal mi takich zwierzaków, starcyh opuszcoznych, nad ktorymi się znęcano.'' najgorsze jest to, że nie tylko zwierzęta wyrzuca się jak niepotrzebną rzecz, ale i ludzi. Starzy, niepotrzebni, zawadzający są też opuszczani :( pozostawieni sami sobie.

Gość wstrętnych ludzi mam
w dupie głęboko, ale zwierzęta- to co innego. gdybym miała wybór: uratować życie dziecka/dorosłego, a wspomóc zwierzę- zawsze wybiorę drugą opcję. a więc nieprawda to, że ludzie, którym obojętna jest krzywda ludzka, są także nieczuli na zwierzęta.

Gość pije pepsi
mnie też o wiele bardziej boli gdy dzieje się krzywda zwierzętom niż ludzim...po prostu tak już mam i tylke. kocham zwierzęta

Gość ikkkiii9
pieska mi żal. ale nie wpłace na niego pieniędzy. ta fundacja jest podejrzana :o zamiast rozsyłać jakieś durne dyplomy naprawdę pomogłąby temu psiakowi :o i jeszcze w tytule imię psa, a to innym psom nie należy się pomoc? :o

Gość oieowioproe
ludzie z rakiem potrzebują pieniędzy a wy wysyłacie na psa :o szczyt debilizmu!!!

gówno mnie obchodzą ludzie z rakiem. dotarło?

Gość oieowioproe
no ciekawe jakbyś to ty była tym człowiekiem z rakiem :o inaczej bys śpiewała! :o

Gość oieowioproe
Zresztą zobacz sobie inne "Przedmioty użytkownika" na jednej aukcji wystawia cegiełki dla psa,a na drugiej mieszkanie ? :o nie wierze, w to że to fundacja . Nawet jeśli to bardzo kiepska...

Gość xlalunia
a to ja jednak zawsze wybiore czlowieka, nie psa czy kota 🖐️

Gość upupupuppodnoszę
:)

Gość jestem z PiSu.
zagazowac go

oieowioproe, ciekawe, jakbyś ty była takim wyrzuconym starym psem, nad którym się znęcano. inaczej byś śpiewała :O kretynko

Gość oieowioproe
Kiedyś możesz zachorować na raka, białaczkę, możesz zostać niepełnosprawnym, może zachorować ktoś z twoich bliskich - dziecko , mąż matka. Wyobraź sobie, że całe społeczeństwo ma cię wówczas w d! idąc twoim tokiem myślenia :] nie żebym ci tego życzyła, ale jesteś okropna :o Musisz mieć ciężkie życie albo jesteś niedojrzała emocjonalnie. No chyba ,że Ci mało kłótni w życiu i specjalnie pierdzielisz głupoty żeby się tylko pokłócić z kimś z głupiego forum :o szczyt!

głupiaś i tyle 🖐️

Gość oieowioproe
Bardziej prawdopodobne jest to, że będziesz miała raka niż to, że ja będę starym kundlem, nad którym się ktoś znęca.... :o boz KRETYNKO w jakim świecie ty żyjesz? :o

ty w ogóle nie żyjesz. ty egzystujesz :O pustaku

Gość oieowioproe
Nie kompromituj się.

ty skompromitowałaś się samym pojawieniem się na świecie, dziecko

Gość kwiateksercekwiatekserce
wstrętnych ludzi mam - podejrzewam u Ciebie silne zaburzenia emocjonalne. Nieszczęśliwe dzieciństwo? Któryś człowiek wyrządził ci wielką krzywdę? Molestowanie? Gwałt ? Przemoc? Niezrozumiana? dziwoląg? Wiem... nie lubili cię w szkole... !

Gość oieowioproe
Mam 24 lata ... dzieckiem już od dawna nie jestem.

hehe pudło. po prostu widzę jacy są ludzie, jak się wzajemnie robią w chuja i próbują pogrążyć, dlatego ich nie szanuję.

Gość FUFUFU22222
wstrętnych ludzi mam POPIERAM

Gość xlalunia
wstretnych... ciekawe czy banalnego chorego zeba wyleczy ci kundel czy czlowiek-dentysta... twoje pseudoargumenty sa zalosne...

a co ma piernik do wiatraka? ludzie są użyteczni. mogę szanować ich pracę, a nie ich samych. no ale na to laseczka nie wpadnie :) żegnam

Gość oieowioproe
twoje argumenty są sprzeczne , jak możesz nie szanując ludzi ,szanować ich prace ? tak zbłaźniłaś sie i uciekasz, prawidłowo ;) dentysta dentysta, ale idź np do psychologa !