Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thncfyjhsdj

proszę bardzo o pomoc

Polecane posty

Gość thncfyjhsdj

Dzień dobry mam pytanie ,wiem że mają Państwo dośc takich pytań ale bardzo proszę o wyrozumiałość i pomoc , wiec pieściłem się z moja dziewczyną ja byłem nagi a ona miała stringi i rajstopy i pocierałem się o nią czy te płyn może przejśc przez rajstopy i stringi? moja dziewczyna miała miała mokro w swoich majtakch ,ale to nie ode mnie tylko od siebie ale czy teoretycznie moze ten plyn przejsc przez stringi i rajstopy? Dziękuje bardzo bardzo przepraszam za takie pytanie , obiecuje ze to sie wiecej nie powotrzy , proszę o konkretne odp a nie żarty Pozdrawiam

Gość thncfyjhsdj
mogłby ktoś pomoc bardzo proszę

Gość assialbnn
NIE MOZLIWE ZEBY ZAWSZA W CIAZE... NIE MA NAWET SZANS. MOZESZ BYC SPOKOJNY.. I NAWET JAK BEDZIE CI WCISKAŁA JAKIES KITY ZE JEJ SIE OKRES SPOZNIA TO MOZESZ JA WYSMIAC :) POZDRAWIAM

Gość thncfyjhsdj
Dziękuje bardzo bardzo bardzo ,ciesze się że jeszcze są tacy ludzie :-) szkoda że cie nie znam itd bo napewno by się odwdzięczył:-)

Gość assialbnn
nie musisz :) ciesze sie ze pomoglam :p nie daj sobie tylko wcisnac kitu ze jest w ciazy BO TO JEST NIE MOZLIWE !!

Gość thncfyjhsdj
hehe to znaczy jest na odwrót:-pp ona mówi ze nie a ja panikuje zawsze niestety:-( jeszcze raz bardzo dziękuję:-)

Gość assialbnn
milej nocy :)

Gość thncfyjhsdj
nawzajem Dobranoc :-)