Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka z płaczem

ratujcie!!!dziewczyny

Polecane posty

Gość anetka z płaczem

wczoraj byłam u fryzjera ,chciałam ścięcie ala bob ale taki dłuższy prawie że do ramion a fryzjerka nie dość ,że nie ścięła mi do ramion to do szyji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jeszcze prosto mi obcieła ,bez skosu.Włosy miały być przynamniej 10cm dłuższe :(.Omijając fakt ,że wyglądam TRAGICZNIE,wczoraj cały dzień ryczałam,jestem załamana bo włody ledwo można spiąć :( poprzednio włosy miałam dużo za ramiona:(. Jestem już zdecydowana na przedłużanie włosów ,czy słyszała któraś z was o laserowym???albo była na takim .Wiem ,że drogie jest bo chyba ok 1500zl na pół roku ,ale dla mnie cena nie gra roli:(

Gość ona_wi
wyluzuj,najlepszym sie zdarza....po kilku myciach bedzie lepiej a po kilku miesiacach odrosna

Gość anetka z płaczem
nie wytrzymam kilku miesięcy ,chyba zę bez przerwy będę chodzić w kitku ,nawet podczas snu ,żeby nie widzieć tej masakry na głowie:(

oj no, trudno, przeżyjesz 🖐️ mnie kiedyś fryzjerka ścieła na nastoletniego gimnazjalistę, wyglądałam jak przyjebana, ale przeczekałam. włosy odrosły. w zadne przedłużanie się nie baw, bo to szkoda czasu i pieniedzy

Gość anetka z płaczem
ja na prawdę ,nie że będę się tutaj chwalić ładna dziewczyna jestem i dla mnie wyglad ma ogromne znaczenie ,lubie się "picować" każdego dnia a teraz ?jestem załamana ,pierwszą negatywną myślą są moje włosy .Dzisiaj się obudziłam i marzyłam o tym ,żeby to był tylko sen:(:(.Dziewczyyn wczujcie się w sytuacje:(

Gość anetka z płaczem
laserowe ponoć nie niszczy:( ehhh już sama nie wiem to teraz przez rok mam nie mieć humoru przez włosy?

Gość anetka z płaczem
miałam takie wpinki ,kupiłam 2 lata temu z naturalnymi za 300zl wiesz ile razy je miałam na głowie może 3 ,bo zakładanie jest dla mnie uciążliwe:(.Ja bym potrzebowała czegoś na stałe:(

Gość anetka z płaczem
no właśnie tylko boję się trochę o moje naturalne ,żeby nie było gorzej niż jest:(,na prawdę jestem zdeeesperowana:(

Gość ona_wi
dla kazdej z nas wyglada ma ogromne znaczenie i moge sie zalozyc ze kazdej kobiecie cos takiego przytrafilo sie chociaz raz w zyciu.....odrosna mowie ci ,na razie cos tam wykonbinuj postaw troche na lakier ,tu przyliz tam podnies.....na pewni nie bedzie tak tragicznie

Gość mnie kiedyś fryzjerka tak samo
obcięła :o Miał być bob, dłuższe z przodu a krótsze z tyłu to mi obcięła na równo i w dodatku tak krótko że wyglądałam jak idiotka :o Musiałam spinać te włosy wsuwkami bo inaczej się nie dało i tak w spiętych pół roku chodziłam aż troche odrosły.

Gość anetka z płaczem
mieszkam w małymi mieście na przedłużanie będę musiała jechać ze 120km ,bo bałabym się ryzykować przedłużania w moim wypiździajewie ,pozatym jestem skłonna na metodę laserowa dostępną tylko w dużych miastach. Wiem ,że każda z nas ma jakąś przygodę z włosami ja mialam w 2002 obicela mi jeszcze krócej niż mam tylko wtedy byłam dzieckiem i też ryczałam przez 3 miesiące a odrosły bardzo wolno bo po 2 latach dopiero:(

Gość anetka z płaczem
mam 26 lat a mój narzeczony mówi ,że w tych włosach wyglądam na 17...,spoczątku próbował kłamać ,że ładnie a później sam stwierdził ,że jest trochę gorzej niż było no ale nie mam się martwić bo odrosną:( taa dla wszystkich się prosto mówi ,że odrosną:(