Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlalak

faceci

Polecane posty

Gość zlalak

jestem od tyg chora nie jem prawie nic bo nie mam sily mowilam mojemu narzeczonemu zeby kupil mleko i platki to bede miala na rano powiedzial dobrze a nie kupil, od raana go nie ma bo pracuje zostawil mi pusta lodowke , dzwoinila do mnie siostra i sie troche wyrzalilam ona zadzwonila o niegi i go opierdolila , a ten pozniej do mnie dzwoni z tekstem : JUZ SIE POZALILAS, TAK TRUDNO CI WSTAC I ISC DO SKLEPU NIE UDAWAJ ZE TAK OBLOZNIE JESTES CHORA, wiec sie rozlaczylam pozniej mi napisal smsa -dzis robisz sobie sama jesc inie mysl ze sie do ciebie odeze. jest moim narzeczonym zaznaczam

Gość zlalak
juz sobie wyobrazam jak aopieke bede miala po slubie

Gość ptasiek nastroszony
facet Cię kocha i myśli o Twoim zdrowiu , że otyła jesteś i dni bez spożycia są dla Ciebie i dla niego korzystne

Gość To by mi
wstarczyło by zerwać zaręczyny i poszukać kogoś kto bendzie mnie kochał !!!!!!!!!!!!!!

Gość zlalak
jak nie wiesz jak wygldam to nie pierdol

Gość To by mi
Nie słuchaj głupich wypowiedzi. Miłość to opiekowanie sie sobą wzajemnie i myślenie o partnerze więcej niż o sobie.

Gość sfdfds
to jest zemsta za to ze nie chciałas mu obciagnac z polykiem ... tylko wyplułas ..

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
właśnie

a nie uwazasz,ze sama zachowujesz sie smiesznie dzowniac z taka blacha sprawa do siostry i jadac po nim.ja uwazam,ze twoja siostra tez sie wyglupila od razu dzwoniac do niego i robiac jazde o niekupione mleko.jak daleko masz do sklepu?nie rob z siebie ofiary.

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
własnie