Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARO28

CZY MNIE ZDRADZA ŻONA

Polecane posty

Gość MARO28

Mam pytanie czy jak żona ukrywa przedemna ze bierze pigolki antykoncepcyjne a nie uprawiamy sexu czy to moze swiadczyc o tym ze mnie zdradza zaznaczam ze jakis czas temu znalazlem u nie test ciazowy ktory robila po tym nagle mowila ze bedzie brac pigolki teraz twierdzi ze ich nie bierze a wiem ze bierze a sexu ze mna juz dawno ne uprawia co wy na to ?

Gość tak zdradza cie
TAK

Gość MARO28
ona tłumaczy to tym ze ja jej nie pomagam nie interesuje sie niczym ze ona tak nie potrafi odrazu ze wiecznie jest zmeczona chce sie jej spac itd ja sie nie zgadzam z tm ze jej nie pomagam staram sie zmieniac ale ona wiecznie pietrzy jakies problemy wychodzi wieczorami w sobote lub piatek co jakis czas z kolezanka ona twierdzi ze tak i wraca pozno w nocy lub nad ranem ja nie moge tego sprawdzic bo zostaje z naszym malym synkiem

no to skoro wogole sie nie bzykacie a ona robi testy ciazowe no to wiadomo ze ona sie bzyka i woadomo ze nie z toba. a tak poza tym jakbys ja pozadnie zerznal to moze by sie kobita opamietala. brak seksu tylko poglebia kryzys.

Gość następna męska ciota
czy wyście hurtowo pozamieniali jaja na cipki? faceci, co z wami? nie dziwię się, że żona cię zdradza. jedną cipkę już ma, druga jej nie potrzebna :O ps. jestem kobietą i żona zdradza cię na 100%.

Gość MARO28
ale ona nie chce uprawiac sexu zastanawiam sie czy nie byc jej dluznym i czy mam powiedziec jej ze wiem o tym kocham badzo naszego syna i nie chcialbym zby przechodzil przez koszmar rozwodu co mam robic ?

prowo? nie ma chyba aż takich niedorajd :O jeśli jednak są- rada dla ciebie autorze: rozwiedź się. dziecko będzie szczęśliwe, gdy rodzice będą spokojni. choćby osobno.

Gość MARO28
moze rozwod to dobre posuniecie ale chcialym go otzrymac nie z mojej winy zebym chociaz migl byc pewny na 100%

chłopie, czy tobie trzeba wszystko wyłożyć ? ile masz lat? sprawdź jej telefon, porób zdjęcia smsów (na pewno wszystkich nie pokasowała, nie sądzi, że masz na tyle jaj, żeby sprawdzić) przychodzących i, co ważniejsze, wysyłanych i będziesz miał dowody. dostaniesz rozwód z jej winy. nie dziwię się, że żona nie sypia z tobą :O gdzieś po drodze stałeś się kobitą

Gość MARO28
Wlasnie o to Chodzi ze ona kasuje wszystkie sms I nie moge jej nic udowodnic jest bardzo ostrozna kurcze jak ja podejsc

Gość lokaloka
zdradza cię ,a wiesz skąd to wiem? bo tak samo robie swojemu ,nie sypiam z nim ,biore tabsy i ma faceta od 3 lat.męża uważam za oferme ,antyseksualnego

Gość Biling
Sprawdź na bilingach rozmowy, smsy, zwłaszcza te wieczorami czy rano. Tam będzie nr najpopularniejszy.

Gość MARO28
nie mam dostepu do jej bilingow a ty LOKALOKA nie lepiej powiedziec mezowi prawdy i sie rozwiesc

Gość MARO28
zreszta wszystko mi jedno nawet mysli samobojcze juz mi na mysl przychodza ale szkoda mi dziecka

Gość nie wyzywajcie faceta
bo to nie jego wina ze ma zone szmate! jak zone gdzies bedzie wychodzila to popros kogos zeby zajal sie waszym dzieckiem i wyjdz za nia tak zeby cie nie zobaczyla,zeby dostac rozwod z jej winy musialbyc udowodnic ze cie zdradza

Gość nie wyzywajcie faceta
o samobojstwie nie mysl twoje zycie nie konczy sie na tej babie ja jestem kobieta i jestem przed rozwodem biore rozwod z winy meza i tez mamy dziecko ktorego bylo mi szkoda z mezem juz sporo nie mieszkam i uwierz ze jest mi duzo lepiej i zadnych mysli nie mam... zatrul mi kilka lat ale wiecej juz nie zatruje

Gość ja biore pigulki
poniewaz ginie mi okres-mam je na wywolanie :D

Gość Biling
Albo dostaniesz pierdolca, albo postaraj się o dowody. Zainstaluj szpiega na kompie, wcześniej czy później uzyskasz potwierdzenie swoich przeczuć. Oczywiście o ile zdradza faktycznie.

Gość wszystko zostało...
tu napisane... Zbierz dowody, jesli sam nie potrafisz ( bo ją kochasz -czasami tak jest) to zleć to firmie detektywistycznej. Nie mów o tym nikomu, ze swojego a tym bardziej jej środowiska- nie mów co zamierzasz i co podejrzewasz, bo może przestać się spotykac ( jesli się spotyka a raczej tak), może zacierać slady. Jeśli się psotyka z kims i robi to od dłuższego czasu to robi pewnie mase błędów i będzie raczej łatwo zebrać dowody.

zona i jednoczesnie matka znika w piatki i soboty na cala noc???????/ co ty masz za kobiete.... ja bym ja sledzila ;) synka zostaw np na 2 h z kims (kuzynka,kolezanka,kolega,matka,siostra itp) nie uprawiacie seksu a ona robi test ciazowy??????? cos tu nie gra... mysle,ze cie zdradza :(

Gość babcia klozetowaz kafeterii
Żona jak to żona, stara się utrzymać dom na odpowiednim poziomie i "dorabia na boku" w soboty i niedziele. Wtedy ma najwięcej klienteli. Gdyby z męża nie była taka ciapa...... No bo popatrzcie, gdyby to mąż wybywał z domu na piwsko to żona musiałaby siedzieć z dzieckiem i pilnować domu. Tylko wtedy ona by napisała swój topik.

Gość MARO28
Powiedzialem zonie co wiem o pigulkach I o jej rozmowach tylko nic nie powiedzialem o tescie I ze mam jej bilingi ona powiedziala ze zle zrobila ukrywajac te pigolki I ze ja chce to wyciagnie no bilingi zapiera się ze do niczego nie doszlo nie wierze jej

Gość MARO28
I co teraz dalej robic powiedziec jej reszte prawdy ?

Gość wiesz to chyba provo
a jeśli nie to ja się twojej żonie nie dziwię bo co ty tam w spodniach nosisz jak od 8 rano na babskim forum siedzisz:P

Gość MARO28
Nie jest to zadna prow tylko powazne pytanie co mam dalej robic nie moge ufac wlasnej zonie

Gość kerims36
ja znzlazłem u zony test i powiedziała mi ze zrobila go kolezanka, potem odczytałem w sms-ie taka treść którą pisała do tej własnie kolezanki: " Zastanawiam sie czy M ten drugi test też znalazł" . Co to może oznaczać