Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jestem wartościowym facetem

Polecane posty

fiku miku jesteś tępą dziwką, Ty nigdy nie będziesz miała spokojnego faceta

Gość no i prawdziwa osobowość
wartościowego setvusia wyszła na wierzch :classic_cool:

I właśnie dlatego Ty nigdy nie będziesz miał kobiety. Która normalna, szanująca się osoba związała by się z kimś takim?

Stev ja z nią gadając dokładnie się o to wywiedziałem. Gorsze że takie wymagania ma znaczna część kobiet. To jest ta cała chemia.

Gość to samoo
gratuluje optymizmu zycie bywa przewrotne i nie zaplanujesz go jeszcze nie masz kobiety a masz juz wszystko poukladane to dopiero chore

kapselko z tego co pisała sama o sobie, to ona nie jest jakaś specjalnie atrakcyjna, ale pewnie i tak jej łatwiej będzie znaleść jakiegoś przystojniaka niż na spokojną skromną dziewczyne

I przydałoby się, żeby miał nie tyle szacunek co klasę i nie wyzywał nieznanych czy ledwo poznanych ludzi :) Wstyd się pokazać z kimś kto nad sobą nie panuje.

Gość to samoo
jezu stev jakis ty nerwowy az mnie zatkalo.zawsze tak masz gdy cie ktos lekko zdenerwuje? mowilam,ze wypala ci mozg

Nie napisałeś o niej żadnej prawdy, wyzwałeś ją i strzeliłeś focha jak byle dziecko któremu rodzić odłączył neta ;)

Gość cfaniaczek
hej dziewice mam intymne pytanie golicie cipki ?

co za zazdrosne szmaty, mszczą sie że ja takie odrzucam, pewnie jest wam żal straconej szansy

Oczywiście, zamieniłabym swojego wspaniałego faceta na sfrustrowanego, niewychowanego prawiczka. O niczym tak nie marzę :)

Nasteepny prawik co sie zali na kafe (; Dziwisz sie ze jestes prawiczkiem jak swoj wolny czas spedzasz na forum dla kobiet? Idz i znajdz sobie dziewczyne taka jaka chcesz zamiast ublizac innym. I nie decyduj o moralnosci innych ludzi bo gowno o nich wiesz, rozne przypadki sie zdarzaja.

kapselko nie dała mi foty, napisała tylko tak o sobie, wiem mogła skłamać, ale mi sie bardziej spodobał jej spokojny charakter

Stev ja ci dobrze życzę, chcę byś zrozumiał swój błąd :) Nie uprzedzaj się do ludzi tak szybko gdy nie masz realnych powodów. Próbuj podrywać, nie wyjdzie trudno, ale nie mozesz czekac az ci wszystko spadnie z nieba. Popracuj and poczuciem własnej wartości i dystansem do sibei :) Moze jakies hobby które cie zrelaksuje :)

Gość cfaniaczek
FIKUUU !! golisz cipke czy masz włochacza ?

Gość ta która się nie puszcza
stev - ja jakoś się nie puszczam z innymi, więc nie obgaduj dziewczyn, niektóre się puszczają a niektóre nie. ;) podrywaj jakieś, a nie może czekasz aż sama ci jakaś do łóżka wskoczy? żadna nie lubi nie śmiałych facetów którzy tylko czekają na gwiazdkę z nieba. ;]

jak mam podrywać, skoro jestem nieśmiały, dziewczyny też same powinny przejmować pierwsze inicjatywe

i pewnie nazwałbyś takie puszczalskimi, a te nieśmiałe przecież nie podejdą :)

Gość ta która się nie puszcza
weź mnie nie wku*wiaj, dziewczyny nie będą podrywać facetów, wtedy uważa się je za jakieś puste lale, które właśnie chcą przelecieć faceta. Dziewczyn nie obchodzi to że jesteś nie śmiały, musisz zarywać i tyle, a nie będziesz czekał jak jakiś Bóg aż cię jakaś zechce. I powtórzę się dziewczyna nie lubi nieśmiałych facetów, więc na razie masz marne szanse. ;)

Stev skoro 'nie podejmuja inicjatywy' to moze zwyczajnie nie sa Toba zainteresowane? Pomyslales o tym? Jak juz Ci sie jakas dziewczyna konkretnie spodoba to sam mozesz nad nia popracowac, w przeciwnym wypadku slabo to widze. Miales w ogole kiedys dziewczyne?

to trudno niech wiążą sie z gogusiami a potem lądują w domu samotnej matki

Poza tym na pierwszy rzut oka autor wydaje się do bólu antypatyczną osobą, więc nie można winić kobiet, że drugi raz nie chcą spojrzeć.

Gość to samoo
az mi sie net zawiesza jak czytam twoje wypowiedzi dla mnie to ty jestes psycholem pamietaj,ze nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli