Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgtdkmg

Jak można tak nazwać dziecko !?

Polecane posty

Gość kgtdkmg

Byłam wczoraj u koleżanki która dwa tygodnie temu urodziła dziecko, wczoraj mi powiedziała że da dziecku na imię DENIS ! Jak mi to powiedzała to zaczęlam się śmiać ale zobaczyłam że ona nie żartuje i zrobiła się głupia atmosfera. Znam ją 10 lat i nie wiedziałam że jest taka głupia !

Gość Początkująca modelka
też mam tak na drugie

Gość onaonaonaona.
Mój syn ma na imię Denis i nie widze w tym nic śmiesznego, sama jesteś głupia jak śmiejesz się z innych imion, ciekawe co w tym imienie śmiesznego idiotko

Gość Boziaaaa
Ja mieszkam za granca, mieszka tutaj wielu polaków, takich ktorzy mówią po takich którzy godoją :D iiiii znam małężnstwo godojace ktore dzieku nadło imie Jonatan a mówia do niego dzonatan to jest dopiero smiechu warte :D

Gość boooli ;(
ma kumpla Denisa, z tym, że on jest z pochodzenia litwinem i nie widze nic dziwnego w tym

Gość poirytowana . . .
a no tez nie rozumiem: pracuje w poradni dla dzieci i z tego co widze takie imiona najczesciej wystepuja u rodzin patologicznych ;/ denisy, dzesiki, dzordany itp.

Gość Boziaaaa
dzonatan nie Dżonatan dla jasnosci. Dzonatan chłodz zes tutej :D

Gość kaszanka z miodem
Denis - Penis hahahahah!

Gość 4de
miałam kolegę Denisa i był całkiem fajny.

Gość Denis Pe Nis
nnnnnnnnnnn

Gość ogola
denis - penis ahahahahahahaha dobre :D

Gość Boziaaaa
] poirytowana ...- cos w tym jest że takie imiona dzioeciom nadają zwykle osoby z niższym jakby IQ

Gość ogola
to jak teofil -pedofil :D

Gość Andżelina lina
denis penis ahaahahahahahahha

Gość a można się dowiedzieć co
cię wprowadziło w ten śmiech? To, że według ciebie powinien nazywać się Stanisław lub Jan nie upoważnia cię do tego, aby uznać koleżankę za głupią. Wspólczuję twojej koleżance znajomości z tobą :( Nie ma to jak "przyjaciółeczki" które swoim znajomym d... obrabiają. Cieszę się, że cię nie znam

Gość Boziaaaa
faktycznie to że nazywasz koeżanke że jest głupia na podstawie tego ze dala na imie dziecku denis nie jest fajnym posunieciem .

Gość mamutkowa
W szkole będzie Penisem :( Smutne to!

Gość zgadzam sie z autorka
jak mozna tak nazwac dziecko? to jest smieszne imie cokolwiek matki polki sądzą, z reszta co sie dziwic mysla ze sa takie "hamerykanskie" a sa posmiewiskiem w miescie

Gość a można się dowiedzieć co
no tak, jeśli mieszka na jakimś zadupiu, to wieś innych skojarzeń na pewno nie będzie miała. Tyle, że to rodzice tych dzieci wymyślą, bo dzieciakom nawet nie przyjdzie do głowy takie skojarzenie. A ja myślałam, że analfabetyzm umysłowy już na wsi poszedł w zapomnienie. Ale jak widać - myliłam się..

Gość a jeszcze powiedz ze ma
na nazwisko MALINOWSKI!!!:O

Gość hmm jeśli mają zamiar mieszkać
w PL, to to tak dziwnie trochę. U mnie w rodzinie ciotka miała fascynację do nadawania dzieciom takich dziwnych imion, synowi też dała na imię Denis, córkom równie kwieciście, ale jak się okazało po kilku latach - robiła to z myślą, że wyemigrują z kraju, a na Zachodzie nasze polskie typowe imiona są dla innych dziwne. Wyjechali, mieszkają za granicą, dzieciaki w zasadzie się tam wychowywały i teraz nikogo tam takie imiona nie dziwą, choć wszyscy byliśmy w szoku jak te imiona nadawała ;)

Gość Boziaaaa
No tak za garanica nikogo nie dziwi ale jak wróci ta rodzina wyzej wspomniana przeze mnie do PL na ta wies zabita dechami to nie wiem jak ten dzonatan tam bedzie traktowany. Krzywdza dzieci w ten sposob i nic wiecej.

Gość heheheeem
niektore sa posmiewiskiem, bo daja dzieciom dziwne imiona. A niektore sa posmiewiskiem, bo wygladaja jak oblsne, tluste lochy z ogromnymi dupami. Mnie takie swinie smiesza :)

Gość olivia dunhamm
zalosne jestescie:o siano z butow, ale udaja wielkie damy:D

Gość mama Denisa
mój mąż wymyślił imię Denis a ja się musiałam zgodzić bo ustaliliśmy że jak sie urodzi córka to ja wybieram imię a jak synek to on i teraz nasz syn ma 12 lat i w szkole go wyzywają ''penis'' dlatego trzeba uważać jak się nadaje imię

Gość wiejskie trolle
wieś tanczy i śpeiwa. a to wyzej to sciema jak ch*J

Gość Agentka csi
ok moze niektorzy rodzice troche przesadzaja z tymi swiatowymi imionami, ale to ich sprawa. A ty zachowalas sie idiotycznie, znasz dziewczyne 10 lat i jeszcze obrabiasz jej tylek na forum. Zenada!!!