Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAONAONAONA

Pytanie do dziewczyn o ciuchy z allegro!!

Polecane posty

Gość ONAONAONAONA

Kurcze usunęli mi temat, muszę jeszcze raz; Hej mam pytanie, mam sporo fajnych ubrań na sprzedaż i wystawiłam już 2 aukcje z zestawami, jednak mają małe jak na razie zainteresowanie, nie wiem w czym rzecz. Moja przyjaciółka powiedziała, że może to dlatego, że w zestawach mam ubrania od rozmiaru XS do M, i może powinnam wystawiać tylko zestaw z konkretnym jednym rozmiarem? Tylko są to moje ubrania, i zaznaczyłam w opisie, że mimo różnej rozmiarówki może je nosić osoba z rozmiarem S. Co o tym myślicie? Czy to faktycznie może mieć takie znaczenie, myślicie, żeby zmienić i wystawić np. 1 zestaw ubran w rozm.S, drugi w rozm. M ? Kupujecie w ogóle takie zestawy? Bo przeglądając aukcje, widzę że cieszą sie one o wiele większym zainteresowaniem niż pojedyńcze sztuki, zwłaszcza przy ubraniach używanych. W każdym razie mogę zapewnić, że ubrania są bardzo ładne kolorowe, dużo tunik, bluzek, nic nie zniszczone, wszystko świeżo wyprane:) koleżanki też mówią że fajne i modne. Może za krótki czas trwania tych aukcji? Bo jedną i drugą dałam na 5 dni, pierwsza kończy się jutro wieczorem i nikt nawet nie obserwuje, druga ma jeszcze 4 dni, ale ma też więcej wyświetleń, więc może towar ciekawszy? sama nie wiem. Ale nie chciałam też dawać na dłużej np. 14 dni, bo te aukcje są na ostatnich stronach i podejrzewam , że mało kto dojdzie tak daleko przy przeglądaniu, chyba że źle myśle? A ubrań będę mieć jeszcze więcej w niedługim czasie, będzie też masa ubranek dziecięcych po chrześnicy. I wszystko oczywiście w bardzo dobrym stanie, wstyd by mi było wystawiać jakieś szmaty, jak czasem ludzie robią:/ Dlatego rozkminiam od rana co jest nie tak, że tak mało wyświetleń w porównaniu z innymi aukcjami, a towar podobny :> hehe Proszę o opinie.

Gość a co my wrózki????
a pokaz te akucjie

Gość ONAONAONAONA
Wolę nie, bo jest tam mój nr tel. a wiadomo jak na kafe. Pytam, bo może ktoś ma w tym względzie doświadczenie i wie czego np unikać? No i też jestem ciekawa co przyciągnełoby waszą uwagę? Ja zrobiłam tak, jak mi by się spodobało, zdjęcia też są ładne i wyraźne.

Gość ONAONAONAONA
ktoś poradzi?

Gość a co my wrózki????
to wyslij mi na maila :blu82@spoko.pl moze ja bede zainteresowana kupnem

Gość nazwajem
Jeśli chodzi o rozmiarówkę, to nie sądzę, żeby to było problemem, bo raczej ludzie wiedzą, że rozmiar rozmiarowi nierówny. Nie wiem, o czym konkretnie rozmawiamy, ale głowne powody zazwyczaj, to: - brzydki towar, nieciekawy; -złe zdjęcia - brak opisów, brak podanych wymiarów - nieciekawe zdjęcie głowne. Poza tym, osobiście uważam, że jednak lepiej jest sprzedawac ciuchy osobno, pomimo, że więcej przy tym roboty. Oglądając aukcje zestawów odnosi się wrażenie, że na 20 ciuchów, 7 jest ok, reszta to zapychacze aukcji, ale to kwestia gustu. Piszesz, że ubrania ładne, modne - wedle gustu - Tobie moga sie poobac wszystkie - mnie niekoniecznie, a nie chcę kupować kupę szmat, z czego połowę wyrzucę.

Gość ONAONAONAONA
Wysłałam maila. Dzięki za odp., no właśnie starałam się, żeby nie było takich "zapychaczy". Wiem, że każdy ma swój odrębny gust, dla jednego będzie modne dla drugiego wiocha :) te ubrania są raczej "normalne" uniwersalne, na co dzień. Zdjęcia są chyba ok, a wolelibyście zdjęcia ubrań leżących czy na człowieku?

Gość ONAONAONAONA
i co i co ? :) Jeszcze myślałam, że może wrzucić wszystko na jedną aukcję z opisem, że można sobie wybrać dowolne ubrania np za 7 zł od sztuki ?

Gość ONAONAONAONA
nikt?

Gość ONAONAONAONA
nie ma żadnego wyjadacza z allegro? :/

Ja też mogę zobaczyć? Przyznam ,ze lubię czasami coś znaleść na alegro fajnego A jestem drobna,więc rozmian s i xs mnie interesuje Nie masz się czego bać jestem poważną osobą,bez jaj Wiem ,ze tam mogą wszyscy pisac Ale mam stały tu nic więc coś to mówi Sylwia.tviti@vp.pl

Gość ONAONAONAONA
Spoko, wysłałam Możesz napisać swoje spostrzeżenia co ci się podoba,a co nie itp. Kurtka jak coś, ma rozmiar m, ale ja noszę s i ona też jest dobra na mnie:)

Ja odeślę Ci moją aukcję,ale na innym koncie Abyś zobaczyła jak moja aukcja wygląda Warto zrobić dobre zdjęcia Bo ludzie są wzrokowcami Często ludzie nie są przekonani Widząc coś leżącego coś na kupie np No i dobry opis też warto zrobić Ja robię czesto zestaw i pokazuje co z czym np pasuje :)

Gość ONAONAONAONA
ok dzięki:) ale myślisz, że takie leżące źle wyglądają? nie wrzucałam ich wszystkich na kupę bo mnie też to odstrasza:)

Hm leżące nie są zle Jeśli masz na nie pomysł,na aranżację Ja np miewam czeto też nowe żeczy,których nie noszę Ale ludze wolą dziś kupić coś w lumie,tanio Jak płacić za przesyłki,bo to sie nie opłaca A ja nie sprzedam rzeczy nowych,za które przepłącałąm za 5zl No i taka to polityka :(