Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia

pampersy

Polecane posty

Gość kasiunia

witam w pazdzierniku zostane po raz drugi mama .chcialm sie was zapytac jekie niedroge pampersy polecacie.z pierwyszym dzickiemuzywalam dada z biedronki i nie zamoenilabym ich na zadne inne ale nie wiem czy sie nie pogorszyly?macie jakies swoje typy?

Gość U nas jest 9.00 i chwała Bogu
Z tych tańszych to Tesco i Babydream.

Gość sosnowe łóżeczka są
pampers slepp&play w netto są często promocje i wychodzi taniutko

Gość kasiunia
a te z tesco to ktore,bo jest ich troche

Gość kasiunia
Babydream to moze te z rosmana?

Z Tesco to te które się nazywają po prostu Tesco (a nie Gaga ani Tesco Value). Chyba jest pod nimi jakiś dopisek Essentials czy coś takiego ale nie pamiętam dokładnie. Gaga też są nie najgorsze, ale tescowe lepsze według mnie.

Tak Babydream to te z Rossmanna. Tylko nie kupuj przypadkiem w Rossmanie tych tańszych Baby Diapers, a z Babydream nie polecam numeru 1 (newborn), natomiast reszta numerów jest super. W Tesco unikaj tanich Tesco Value.

Gość kasiunia
a czy te pampersy sa moze z wyciecim na pepuszek?kurcze szkoda ze pampersow nie mozna kupic na sztuki kazdy by sobie kupil po kilka i wybral dla siebie najlepsze a tak kupowac cala paczke i jak sie okaza do bani to spora strata

Gość Miśka8888
podwiniesz pampersa i zadne wyciecia sa ci nie potrzebne juz nie przesadzajcie a z tanszych to gaga dadda i tescowe ale zielone bo niebieskie sa do niczego tak samo jak bambino

jak dla mnie nr jeden są pampersy, polecam też happy, babydream i dada. Z tesco i huggiesów nie byłam zadowolona- uczulały i przeciekały, ale każda pupa jest inna, więc metodą prób i błędów dopasowałam najlepsze

Gość kasiunia
dziek wielkie za pomoc.jeszcze tylko chcialam zapytac czy przypadkiem nie sa one z taka ceratka?bo kiedys kupilam przez pomylke w biedronce fiti czy cs takiego i okazaly sie z ceratka z zewnatrz.chlonne byly ale powietrze nir dochodzilo przez ceratke i mojeu synkowi tak odparzyla sie pupa na posladkach ze az ranki mu sie zrobily.i teraz wlasnie takich bym nie chciala

Z wycięciem są tylko Bella Happy 0 i chyba 1. O innych nie słyszałam. Parędziesiąt lat temu wycięcie miały Pampersy, ale później przestano je produkować.

W Rossmanie można kupić pieluchy Babydream pakowane po 2 szt. do wypróbowania (chyba wszystkie rozmiary poza jedynkami).

Te najtańsze z oferty są zawsze ceratkowe. Unikaj ich.

Gość kleopatra nowa
Tępe niedouczone dzidy!!!!!!!!!!!! PAMPERS to PAMPERS!!!!!!! Sleep&Play lub Activ baby, czy tez Premium Care, a nie DADA czy inne tam. Cała reszta to pieluszki a nie pampersy!!!!!!!!!

Gość mamamam27
kupuj biedronkowe - tanie a jeszcze lepsze teraz niż były przedtem

Gość kaskadaaa
kleopatra nowa sama jesteś chyba niedouczona pampersy to są wszystkie pieluchy jednorazowe a Pampers to jest nazwa pampersów!!!! Widzisz różnicę między dużą a małą literą!!!???

Jak dla mnie ok są Pampers Active baby te sleep and play jak dla mnie beznadzieja,, teraz są nowe Dada i są swietne rowniez kiedys byly sztywne teraz zrobili miekkie nie przeciekaja sa ok.. fajne są tez Bella happy ale te 3d flexi tylko sa juz sztywniejsze mi te z rossmana i lidla nie podpasowaly

Gość LKJSHxczbvx
no nie do konca bo Pampers jest firma ktora wyprodukowala jako pierwsza pieluchy jednorazowe ale w pl wszyscy na buty sportowe mowia adidasy a na pieluchy pampersy:O

wypróbuj dade teraz są lepsze niż kiedyś dla mnie rewelacja lubie tez pampersy sleep&play są cienkie ale nie mają rozciągliwych boczków dla mnie nr 1 są dady niczym sie nie różnią od pampersów to jest tylko moje zdanie:) ale tyle dzieciaczków to tyle opini

Gość klaudka16x
racja, w polsce wszyscy mowia pamers na kazda pieuszke. Pampersy to ma frma ktora sie nazywa Pampers a cala reszta to pieluszki jednorazowe. Dada, babydream, hapy, huggies i cala pozostala taniocha to dla mnie barachlo. U mnie nie sprawdzily sie zadne inne tylko pampersy, one maja bardzo dobry wklad ktory niesamowicie szybko wchlania mocz i luzne kupki, oprocz tego wszystko zostaje rozprowadone po calej pieluszce a nie skupia sie w jednym miejscu tak jak w pozostalch pieluszkach, pieluszka pozostje sucha w srodku i jest bardzo pojemna, moje dziecko przesyia cale noce w jednej pieluszce, nc mu jeszcze ani razu nie przecie klo, ani razu nie odparzyl sobie pupy i nie budzi sie w nocy z placzem ze ma mokro. przy pozostalych PIELUSZKACH byl dramat, odparzenia, dziecko budzilo sie co chwile i to w dodatku caly mokry bo wszystko wydostawalo sie na zewnatrz.

Gość jeżeli myślisz o kupnie
pampersów to polecam new baby a później baby dry. Z tańszych pieluch to chyba te dada ale ja ich nigdy nie używałam , słyszałam tylko opinię na ich temat ....podzielone, jedni mówią że rewelacja że tanie i podobne do pieluch pampers a inni uważają że nadal oryginalnym nie dorównają bo kolejne serię z produkcji pogorszyły się trochę. Myślę że trzeba spróbować. Ja jak bym mieszkała w Polsce to na sam początek kupiłabym kilka paczek dada bo dziecko zużywa wtedy sporo pieluch więc jeżeli będą dobre to i tak szybciutko wylądują w koszu a nie tracisz mnóstwa kasy, potem kiedy maluch będzie częściej siusiał bo i będzie więcej dodatkowych płynów pił to kupowałabym pampers baby dry które według mnie są najlepsze i nie ma ryzyka że przeleje się w nocy czy przy dużej aktywności malucha które już się wierci , przekręca (5 lub 6 miesięczne)