Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek----sukcesu

Uzywane dziewczyny - spojrzenie czlowieka sukcesu

Polecane posty

Gość czlowiek----sukcesu

Mam 23 lata, prowadze firme zajmujaca sie projektowaniem oprogramowania dla instytucji finansowych( quantum trading ). Mimo, że nie posiadam studiów a edukację zakończyłem na liceum, zdolności matematyczne oraz ogromne zainteresowanie komputerami pozwoliły przebić mi się w tej branzy. Zatrudniam 9 osob, w wiekszosci programistow. Miesiecznie na czysto zarabiam od 17 do 36 tys zł - zależnie od tego jak radza sobie nasze systemy. Wiem, ze dla wiekszosci osob tutaj, takie zarobki w takim wieku i z takim wyksztalceniem to cos nieprawdopodobnego - jest to jednak prawda - kilka promili osob w moim przedziale wiekowym potrafi zarobic gruba kase. Jestem dosc atrakcyjnym mezczyzna, w liceum kilka dziewczyn bylo mna wyraznie zaintersowanych - dostawalem rozne ciekawe propozycje - ale ja poswiecalem caly czas na doskonalenie swoich umiejetnosci. Teraz, kiedy juz sie ustabilizowalem, zaczalem rozgladac sie za partnerkami. Powiedzcie mi dlaczego tak ciezko jest znalezc nieuzywana kobiete o pieknej urodzie i ponadprzecietnej inteligencji? Większość kobiet w moim wieku to przeruchane kukły o żałosnej inteligencji. Chciałbym znaleźć niewinną partnerkę, której mógłbym zaufać. Myśl o innych penisach penetrujących w przeszłości moją wybrankę, skutecznie zabija we mnie wszelkie pozytywne uczucia. Jeżeli spotykam się z "używaną" kobietą, traktuję ją jako wyższej jakości prostytutkę. Po prostu muszę rozładować napięcie seksualne. Niestety nic do takiej lambadziary nie jestem w stanie poczuć. Jak znalećź niewinną, ładną i inteligentną kobietę, ktora będzie matką moich dzieci? Czy takie w ogóle istnieją? Musi być jakiś procent takich wartościowych dziewcząt. czy są tutaj takie osoby? Pozdrawiam

Gość Chcesz dziewicy
Poszukaj w podstawówce.

Gość czlowiek----sukcesu
w związku z moją biseksualnością zadowolę sie również panem ale tu nie mam większych wymagań bo mój odbyt jest solidnie sklepany przez kolegów a usta przyjeły już hektolitry ejakulatu, tak więc panów zapraszam równie serdecznie :)

Większość kobiet w moim wieku to przeruchane kukły o żałosnej inteligencji. Chciałbym znaleźć niewinną partnerkę, której mógłbym zaufać. Myśl o innych penisach penetrujących w przeszłości moją wybrankę, skutecznie zabija we mnie wszelkie pozytywne uczucia. a Ty masz mały zarówno mózg jak i fiuta wiec i tak nic Ci nie pomoże :D

Gość czlowiek----sukcesu
Obecnie zastanawiam sie nad zwiazkiem z kobietami z Ukrainy. Sa o wiele ladniejsze od polek i nie zdazylo im jeszcze tak odjebac jak tutejszym kobietom . Ukrainki dbaja o dom, sa wierne. Minus jest taki, ze to jednak inna narodowosc a ja jestem patriota...

Gość dfdfdfdf
Nieużywana łatwo znaleźć, gorzej z inteligencją i urodą w parze :P

Gość jesteście śmieszni i sami nie
sami nie wiecie czego chcecie. spotykałam się z chłopakiem kilka miesięcy niby mu zależało a gdy powiedziałam mu ze jeszcze sexu nie uprawiałam to znajomość się skończyła zgadnij dlaczego?

tak wy wszyscy chcecie niewinne dziewice jeśli chodzi o kandydatkę na żonę i matkę dzieci , a w młodości chodzicie i dupczycie wszystko co się rusza i ma cycki.

Gość czlowiek----sukcesu
No dobra, ogólnie chodzi o to że zapłacę cycatej blondynce 100 zł (z renty mamusi) za rozdziewiczenie mnie :classic_cool:

Gość tryy tryyy tryyyyy
tak i Ty jako człowiek sukcesu w sobotnie popołudnie siedzisz na babskim forum.... cóż za denna prowokacja

Gość Maaaaaaaaakarena!
kocham pewnego mężczyznę a on mnie, problem polega na tym, że przez pól roku nie wiedziąlam, że jest zonaty i ma dzieci, teraz sie dowiedziąlam.... moje pytanie... jak deliktanie sklonić go czy zasugerować mu rozwód, wiem, ze on też by bardzo chciał być ze mna tylko boi sie wszytskiego reakcji rodziny itak dalej... prosze o pomoc może ktoś był lub jest w podobnej sytuacji, uwagi typu lafirynda, czy że rozbijam rodzine prosze sobie darować, bo wiem że takie uczucie jak to zdarza sie raz w zyciu !

Gość człowiek----sukcesu
a gdzie mam siedziec? wchodzilem tu jeszcze zanim mialem dzialalnosc gospodarcza to ciekawe miejsce, mysle ze sa tutaj osoby kotre zraabiaja kilka razy wiecej ode mnie ;)

Gość Maaaaaaaaakarena!
mam na imię Marian, mam 19 lat i też jestem prawiczkiem :(

Gość everywhere..
haha tos mnie rozbawil kolego... Ty możesz sobie rozładować napięcie jak to ująłeś, ale każda inna kobieta która sie tego dopuści już jest ku*wą...

Ja tak sobie myślę że z tymi dziewicami chodzi o to żeby się nie okazać gorszym od poprzednika...

Gość mental cut
trochę dziwne, że szukasz na kafe, dlaczego spodziewasz się znaleźć kogoś właśnie tutaj? to jest tak samo mało prawdopodobne jak spotkanie takiej na żywo

Gość mental cut
poza tym sprawa najważniejsza - naprawdę ładna, dosyć mądra i posiadająca zasady kobieta która sobie szuka męża nie weźmie kogoś, kto rozładowywał swoje napięcie seksualne z okropnymi babskami zamiast sobie walić konia, bo mógł którąś niechcący zapłodnić. nie ma gorszej porażki niż posiadać dzieci z kimś kto ma je już z kimś innym.

Gość Bartosz Szmelc
Ożeń się najlepeij z holenderką, japonką lub skandynawką! Polski są glupie, brzydkie i pazerne!

Gość everywhere..
te 'niewinne, ladne i inteligentne' nie chca takiego który sobie używa z 'lambadziarą' do której nic nie czuje. nie chca być kolejnym pionkiem.

Gość tryy tryyy tryyyyy
no i ożeń się z dziewicą tylko potem nie narzekaj, że żona nie jest w ogóle seksem zainteresowana, i że nie wiesz co zrobić

Gość non omnis
co znaczy nie uzywana? :P ja prowadze wlasna firme w branzy lotniczej, jestem mgr inz lotnictwa , ponoc jestem bardzo atrakcyjna o czym swiadcza coraz to nowi napaleni faceci myslacy, ze jestem jak inne tepe laski. do wszystkiego doszlam sama i nie spojrzalabym na takiego faceta jak ty... co z tego ze masz firme info.? takich firm jest full. nie chcialo ci sie uczyc - takich facetow nie szanuje wieksze szanse ma u mnie facet po studiach zarabiajacy 3 tys niz len z firma.

Gość duma czy wstyd
nie wiem czy śmiać sie czy płakać jak czytam wywody takiego pokręconego faceta jak "człowiek sukcesu".Co Ty sobie w ogóle wyobrażasz? Co Ty takiego masz w sobie,co mogłoby ująć taką kobietę jakiej szukasz? Bo jak dla mnie to masz wiele cech,ale takich,które od Ciebie odpychają dziewczyny takie jak ja.Jestem szanującą się dziewicą i nie wyobrażam sobie oddać się temu,który traktuje kobiety i seks przedmiotowo.Jesteś najgorszym typem takich ludzi.Już wolę tych,którzy uprawiają seks z kim popadnie,ale osoby,z którymi to robią traktują jako równe sobie,normalne kobiety z podobnymi do własnych potrzebami.Bo czym sie różni męzczyzna,który rozładowuje swoje napięcie seksualne i lubi przygodny sex od kobiet,które robią to samo? Płcią,to jasne.Ale dlaczego kobiety na tym polu mają być dyskryminowane i są niby gorsze od facetów? Z jakiej niby racji? DLaczego facet ma prawo robić co chce a kobieta jak czerpie przyjemność z seksu jest nikim?Bo jakiś popieprzony facet tak ustalił,żeby podwyższyć sobie samoocenę kosztem kobiet? Że on niby taki macho,ale kobiety to zwykłe dziwki? To bardzo niesprawiedliwe i krzywdzące.I to rażąca hipokryzja.Oraz głupota i niedojrzałość.Nigdy nie zaakceptuję takiego sposobu myślenia u facetów i tym samym stronię od takich typków.To ten typ,który wymaga od żony posłuszeństwa i wierności,a sam na boku łazi do burdelu,bo przecież "to nie zdrada,tylko szacunek,bo żona mu loda robiła nie będzie - to takie wulgarne i dziwkarskie oraz to taki brak szacunku".Nie zaufałabym takiemu.Mimo to wyobraź sobie że nie wykluczam związku z kimś kto ma za sobą rózne przygody seksualne - ale wszystko zależeć będzie od jego podejścia do seksu,kobiet,życia i ogólnie od charakteru (nie mam kompleksu na punkcie seksu i nie wartościuję ludzi na zasadzie - "używany - nieużywany" - to chore i podchodzi mi pod zaburzone postrzeganie świata,plci przeciwnej i własnej seskualności .Używany to może być przedmiot a nie człowiek.Kobieta nie tylko daje ale też bierze rozkosz od partnera,podobnie jest z facetami,oni też coś dają,dają swoje ciało drugiej osobie,tu nie ma "kobieta daje a facet bierze".)Choć ja jako dziewica mam pełne prawo sama wymagać od partnera prawictwa - mimo to nie wymagam :) Ale uświadom sobie,że Ty zwyczajnie nie jesteś wart dziewicy ani w ogóle żadnej kobiety - poza tymi "lambadziarami" z którymi sypiasz.Nie,nie jesteś więcej wart od nich,nie oszukuj się.

Gość czlowiek----sukcesu
nie uzywana - nie kurwi sie i nie puszcza z lamusami jakos mnie nie boli ze nie spojrzalabys na mnie - branza lotnicza i wlasna firma to pewnie chodzi o sprzatanie zarzyganych samolotow? czy moze plyty lotniska? nazywanie mnie leniem jest wysoce niestosowne. Oplacam studia kilkudziesieciu twoim znajomym, w miesiac place wiecej podatku dochodowego niz twoj wymarzony chlopak zarobi przez rok studia sa dla osob co nie wiedza co maja robic, takie chloptasie co im mamusia z tatusiem pokazuja co maja robic i prowadza ich za raczke, pozniej wielkie zdziwienie ze po studiach nie ma pracy, zaradne osoby zakladaja firmy jeszcze przed studiami - takie wymowki to oszukiwanie samego siebie poziom edukacji w polsce jest zalosny, przychodzi taki jeden z drugim po politechnice i widzi co robimy - nie rozumie 90% zagadnien wiec na co mamy placic takie podatki - zeby ksztalcic takich idiotow? w firmie zatrudniam tylko 3 studentow - 2 od analizy finansowej i 1 od data mining ( sieci neuronowe ) nic nie mam do gosci co zarabiaja po 3k - jezeli chca zyc normalnym zyciem, bez wyzwan, wystarczy im to. prawdziwi faceci wola wyzwania, walke z konkurencja i "zmienianie" swiata pozdrawiam

Gość everywhere..
"prawdziwi faceci wola wyzwania, walke z konkurencja i "zmienianie" swiata" oj... zyj ty sobie w tym swoim zaburzonym swiecie. nie zasługujesz na dziewczynę, której szukasz.

Gość duma czy wstyd
Nie jesteś wart wiernej kobiety jak sam zamierzasz ją zdradzać - nie dasz jej mozliwosci poznania smaku prawdziwego seksu bo bedziesz chcial,zeby z nią to było tylko "po Bożemu".No bo to w koncu zona,matka dzieci...taa,zona to do prania i gotowania nie? A do seksu kto inny..to rozdwojenie jaźni.Dla mnie także jesteś zakompleksiony.Bo nie wiesz czym jest prawdziwy szacunek,tylko mieszasz go z seksem i to tylko w wydaniu kobiet (a przeciez tu sie liczy czyn a nie płeć.) No i wyboraz sobie,ze kobiecie tak samo moze przeszkadzac swiadomosc,ze ich partner zabawiał sie z innymi.Kobieta to człowiek z uczuciami,potrzebami,nie gorszy od mężczyzny,obudź sie wreszcie.Poza tym co,jak znajdziesz w końcu dziewicę i ją już rozdziewiczysz to ona też już będzie "używana"?? A co jak kobieta kochała sie z miłości,ale np. facet ja skrzywdził? To znaczy,ze ona sie nie szanuje,bo juz z kimś spała i ma do konca życia żyć w celibacie? A moim zdaniem ona jest normalna,bo robiła to z miłości,za to z Tobą jest coś nie tak,bo robiłeś to z kimś kim gardzisz.Tym samym gardzisz sobą,bo przecież podzielileś sie z nimi swoim ciałem.Mogłeś złapać jakieś choróbska od nich,tak samo jak ktoś może je złapać od Ciebie.

Gość mental cut
ty nie rozumiesz, Kali. "nie uzywana - nie k**wi sie i nie puszcza z lamusami" ty ruchać lamuski (lambadziary jak sam napisałeś), więc ty już nie dostać nie-lamuski

Gość czlowiek----sukcesu
do "duma czy wstyd " jakbys sie interesowala troche psychologia ewolucyjna, wiedzialabys dlaczego kurwienie sie kobiet jest tak szykanowane. Ma to na celu wyeliminowanie zjawiska wystepujacego powszechnie wsrod kukulek ( takie ptaki ). Zaden facet nie chce wychowywac potomstwa jakiegos frajera ktory potajemnie wyruchal mu zone. Ewolucja wyeliminowala typow, ktorzy wiazali sie z rozpustnymi kobietami - rodzily one dzieci posiadajace material genetyczny innych gosci - nie mezow. Moge uzrodlowic te informacje w publikacjach naukowych i journalach - to wszystko jest udowodnione. Co ciekawe, szacuje sie ze nawet 20% dzieci ma innego ojca niz ten "oficjalny" - tez moge to uzrodlowic. I co ty na to? Kurwienie sie bardzo mocno koreluje z "puszczaniem po rogach" swojego partnera, ktory dostarcza pozywienia i schronienia. Kobiety roznia sie od mezczyzn pod wieloma wzgledami - takie udawanie, ze kobieta = mezczyzna to tylko polityczna poprawnosc.