Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ajaktonieja

Co zrobić z moim życiem ?

Polecane posty

Gość ajaktonieja

W zeszłym roku skończyłam liceum, napisałam maturę na poziomie średnim. Nie wystarczającym na studia farmaceutyczne, ale dobre na szkołę medyczną i kształcenie na poziomie technika farmacji. Kierunek okazał się całkowicie nie trafiony i nie potrafię wyobrazić sobie siebie w tym zawodzie. Ale na siłkę, skończyłam pierwszy rok. Mijały wakacje, a ja obudziłam się i pomyślałam że spróbuje wystartować na studia. Obudziłam się w sierpniu i nie wiele kierunków było juz do wyboru. Dostałam się na bioinżynierie i inżynierie środowwiska. Problem w tym że tak na dobrą sprawę to ja nie wiem co chce robić w życiu. W liceum chciałam pracować w aptece czy laboratorium. Teraz zwyczajnie nie jestem pewna czego chce. Dlatego krążą mi po głowie myśli, żeby zrobić sobie roczną przerwę a później na zaoczne . Popracować , podszkolić się w językach i dokończyć prawko. Jednak boje się że sobie nie dam rady, że nie wrócę na studia. Wspomnę że rodzice piłują mnie, żebym uczyła się zaocznie i nie siedziała im na głowie. ^^.PS : Myślę, ze gdzieś w głębi podjęłam już decyzje tylko jeszcze się kłócę. I potrzebuje żeby ktoś mi powiedział ze, ona jest najlepszą. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować