Gość ajaktonieja Napisano Wrzesień 3, 2011 W zeszłym roku skończyłam liceum, napisałam maturę na poziomie średnim. Nie wystarczającym na studia farmaceutyczne, ale dobre na szkołę medyczną i kształcenie na poziomie technika farmacji. Kierunek okazał się całkowicie nie trafiony i nie potrafię wyobrazić sobie siebie w tym zawodzie. Ale na siłkę, skończyłam pierwszy rok. Mijały wakacje, a ja obudziłam się i pomyślałam że spróbuje wystartować na studia. Obudziłam się w sierpniu i nie wiele kierunków było juz do wyboru. Dostałam się na bioinżynierie i inżynierie środowwiska. Problem w tym że tak na dobrą sprawę to ja nie wiem co chce robić w życiu. W liceum chciałam pracować w aptece czy laboratorium. Teraz zwyczajnie nie jestem pewna czego chce. Dlatego krążą mi po głowie myśli, żeby zrobić sobie roczną przerwę a później na zaoczne . Popracować , podszkolić się w językach i dokończyć prawko. Jednak boje się że sobie nie dam rady, że nie wrócę na studia. Wspomnę że rodzice piłują mnie, żebym uczyła się zaocznie i nie siedziała im na głowie. ^^.PS : Myślę, ze gdzieś w głębi podjęłam już decyzje tylko jeszcze się kłócę. I potrzebuje żeby ktoś mi powiedział ze, ona jest najlepszą. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach