Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamerka123

DZIŚ ŚNIŁ MI SIĘ DIABEŁ!!! :/

Polecane posty

Gość klamerka123

śniło mi się, że jestem opętana, on stał przede mną, zaczelam w tym śnie mówic "Ojcze nasz...", ale zamiast tego z moich ust wydobywało sie tylko jakies seplenienie. a on stał i patrzal na mnie z kpiną, drwiącym wzrokiem... obudziałam sie zlana potem!!!!

Gość klamerka123
i nie tylko potem!

tez mi się kiedyś śnił diabeł i uniknąłem niebezpieczeństwa więc lepiej Uważaj i nie żartuję miej oczy szeroko otwarte. Diabła widzę gdy patrzę w lustro :D tylko ze ja jestem ten Diabeł Biały z Valhalli a tam co mi się śnił był czerwony. Serio mówię lepiej być Ostrożna chociaż diabeł znaczy uniknięcie niebezpieczeństwa więc chyba Tobie nic nie grozi ;)

Gość klamerka123
wyobraz sobie podszywie, ze byl zlana tylko potem. a dzis rozmawialam z sasiadka i ona mowila, ze to znaczy ze ktos mi źle życzy...

kiedy ja miałem ten sen to następnego dnia taki facet wielki jak dąb miał ładnie ponad 2 metry wzrostu i waga ładnie ponad 100kg łapy jak moje dwie. wtedy ważyłem 70kg wzrost tak jak teraz czyli 185 to byłem przy nim chucherko. teraz mam więcej kg lecz też przy nim mało. chyba to był górnik tak się na mnie w autobusie brzydko patrzył nie wiem czemu chyba przez mój ubiór bo miałem fleka dzinsy, stalkapy i głowa łysa. To mój styl ;) patrzał się tak a ja kontem oka obserwowałem byłem czujny cały czas na szczęście jak wysiadłem nie wysiadł za mną :D jak by się rzucił to zdążył bym się chyba obronić kopa w nogę i noga złamana a potem tylko atak ;) no ale serce mi szybko biło :D

Gość beataaaa843
straszne