Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karotaaaa

pomocy !!

Polecane posty

Gość Karotaaaa

mam 15 lat. mam chłopaka z którym rozpoczęłam współżycie. Kochamy się bez zabezpieczenia, ale przed końcem zawsze wychodzi. Chciałabym dowiedzieć się czy w tej wydzielinie z penisa mogą znajdować się plemniki i czy mogę przez to zajść w ciążę. Prosze o powazne odpowiedzi, bo od kilku dni chodze cała w nerwach !!!!

Gość prawiczek 29 lat
najwyzej zostaniesz mamą . W czym problem ?

Gość jaa.
problem w tym, że mam 15 lat i nie chce jeszcze zostać mamą.

Gość konsekwencja..
o tym trzeba było mysleć zanim do łóżka się poszło a nie teraz - tak możesz zajść w ciążę

Oczywiście są tam plemniki. Dziewczyno jesteś za młoda, poczekaj z sexem lub się chociaż zabezpieczaj.

Gość Kmiotka
Oczywiscie ze mozesz. wez poszukaj rzetelnych zrodel a nie zapraszaj nas tu na kinderbal.

Gość Kmiotka
W wieku 15 lat to sie nawet nie powinno nazywac wspolzyciem tylko kopulacja.Jak sie na lekcje nie przygotujesz to sie licz z konsekwencja w postaci negatywnej oceny. Jak juz zwczynasz kopulowac to licz sie z mozliwoscia splodzenia potomstwa. Jesli sie juz koniecznie decydujesz na seks to sie doucz chociaz. Niby te nastolatki takie obcykane w necie, a kompletnie nie wiedza gdzie sprawdzonych info szukac. Dramat.

Gość jaa.
Dzieki za wszystkie odpowiedzi, ale ja nie potrzebuje kazań ani wredności tylko jakiejś porady, albo odpowiedzi. Widzę, że nie mam co liczyć tutaj na zrozumienie..

Gość kup sobie wózek
,

możesz zajść w ciążę!zrób test i idź do lekarza i zacznij myśleć dziewczynko, bo dziecko to nie zabawka!

Gość kup sobie wózek
jestes w cionrzy

Gość tgrdhgfuygu
Dziewczyno, masz 15 lat, uprawiasz sex bez zabezpieczenia i masz pretensje o brak zrozumienia ?!?!?! Podczas takiego współżycia jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Weź się w garść i nie zmarnuj życia sobie ani swojemu przyszłemu dziecku. A jeśli twój chłopak będzie twierdził, że uważa to nie bądź głupia bo nawet on może nie zapanować nad naturą. No i przede wszystkim to nie on będzie musiał zrezygnować ze szkoły, urodzić dziecko i wstawać do niego po kilka razy w nocy.

Gość tgrdhgfuygu
nie pisze się cionrza tylko cionsza ;)

Gość jaa.
dostałam dziś niedawno okresu. czy to znak, że nie jestem w ciązy ? bo czytałam że do 3 miesiąca może występować miesiączka... ale różnie tutaj piszą

Gość tgrdhgfuygu
jażeli jest obfite krwawienie to raczej nie jesteś w ciąży, jeśli będzie tylko plamienie to lepiej zrób test i uważaj na przyszłość, nie bądź głupią smarkulą tylko dojrzałą nastolatką.

Gość jaa.
Dziekuje, Tobie z tą dziwną nazwą, której nie potrafię powtórzyć. Chociaż jedna porada sensowna, mam nadzieje, że bedzie to najobfitsze krwawienie miesiączkowe jakie miałam. I nigdy w życiu nie bede uprawiać sexu bez zabezpieczenia, oby tylko to w 100% nie była ciąża.....