Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doooooool

Samotność

Polecane posty

Gość doooooool

Wszystkie dni takie same , zero radośći .. Czuje się taki samotny , nikt o tym nie wie . .. Ciąge brakuje mi czegoś , nigdy już nie doznam szczęścia

Gość mental cut
natychmiast rzuć pracę, wyjedź gdzieś albo coś

Gość doooooool
Byłem już zagranicą dość spory czas , teraz jest jeszcze gorzej niż było ...

ja niby z kims jestem a i tak czuje sie nieraz samotna.. raz ze widujemy sie dosc rzadko z roznych powodow, dwa ze nie czuje sie do konca zrozumiana, przez przyjaciol rowniez.. czasem sama nie wiem o co mi chodzi.. ale czuje sie czesto samotna. obecnosc ludzi dokola nie jest gwarantem bycia szczesliwym... 🌻 moze to slabe pocieszenie, ale mowie jak to widze z mojej perspektywy

Gość doooooool
Mam bardzo podobnie , nie chodzi o to mam znajomych , koleżanki . ale to nie to , przychodzę do domu , nastaje wieczór a ja łapie takiego doła ze szkoda gadać tak już od roku ...

Gość ...też tak mam
dobijające:o

Gość doooooool
Sex nie jest problemem .. Miałem przypadkowe romanse . ale nie chodzi o to

Gość doooooool
kiedyś ćpałem wtedy bylo wszystko inne , teraz tylko została mi samotność

Gość doooooool
Nie potrzebowałem pomocy, poprostu widziałem że zemną źle skończyłem

Nie chodzi o pomoc w rzucaniu nałogu, tylko właśnie o układanie sobie życia od nowa, w tym relacji z ludźmi.

Gość doooooool
waliłem włada około roku z małymi przerwami tyg - dwa tygodnie .. Gdy waliłem byłem zupełnie inny człowiek-rozgadany ,błyskotliwy co chwile jakieś inne znajomości poznawane dziewczyny itd .. a Teraz gdy przestałem czuje się inny , jakbym wgl. nie był sobą , ciągle smutny i znudzony życiem .. Teraz wątpie zeby ktos mnie chcial

Wiesz, takie z zasady są skutki ćpania. Twój mózg ma problem z powrotem do normalnego funkcjonowania.

Gość doooooool
myśle raczej ze z mózgiem ok , raczej co się stało z moja dawną osobowoscia ..

Gość GotowaM
doooooool, śpisz? :) jaki jest powód tych dołów? musisz odczuwać brak czegoś ale czego? nazwij to

Wiesz, osobowość i nastrój w głównej mierze zależy od mózgu właśnie. Co dokładnie brałeś?

Gość doooooool
brakuje mi wszystkiego , dziewczyny , kasy , życia nocnego .. przećpałem dużo kasy narobiłe m długów zostałem sam jak palec i czuje sie jak jakis szmaciarz

Gość GotowaM
wiesz co? teraz masz okazję stanąć twarzą w twarz z samym sobą. I to cię przeraża. Ten moment spokoju. musisz się z nim oswoić. To naprawdę nie jest złe , bo pozwoli ci wyjść na prostą:) Przyjrzyj sie sobie, jaki jestes, co ci jest potrzebne do szczęscia, ale prawdziwego, nie sztucznego przez narkotyki :) daj sobie czas.

Gość doooooool
dzięki za tamta wypowiedz , może kiedyś się ułoży mi .. Powiem tylko tak ze ćpanie to jest najgorsza rzecz jaka jest w życiu , nawet nie wiesz kiedy cię wciągnie i tak łatwo nie puśći

Gość GotowaM
wyobrażam sobie. naprawdę. wiem, ze człowiek w swojej naturze jest podatny na różne nałogi. Niektórzy potrafia w porę zauważyć zło, które sie za tym kryje a niektórzy nie. Tak juz jest. Wiesz co jest najwazniejsze? :) jezeli ktos wychodzi na 100% z nałogu to jest 100 razy bardziej Wartościowym Człowiekiem niz ktos kto nigdy nie zaznał tego wszystkiego. tak sądzę. Wielki Szacun , jezeli uda ci sie wyjsć i nie wrócić.

Gość PISmaker
Uwielbiam czytać na tym forum porady :D Nie było mnie ponad rok tutaj, wszedłem przed chwilą a tu zero zmian :D jestem ciekaw czy są tacy użytkownicy jak Offerma, Brzydki Niski Beznadziejny itp. Pamiętam ich jak tu pisywałem w 2010 roku :D Miałem wtedy niezłą pompę z ich wpisów :D

Gość doooooool
Przeżycia które na zawsze zapiszą się w pamięci

Gość GotowaM
PISmaker a co ci chodzi konkretnie? Ja jestem dość empatyczna z natury i pisze to co myslę. uważasz ze to sztuczne?

Gość doooooool
pochłaniał przez rok taką ilość włada co ja , i nagle przestań to zobaczysz co się z toba bedzie dzialo

Gość PISmaker
O Prawiczek bez wiary... ty też gościu rok temu pisałeś :D Ludziska Wy chyba nigdy nie odessiecie się od tego forum :]

Gość PISmaker
No to zagraj sobie na Pleju w FIFE 11, jak Cię nic w realnym świecie nie trzyma :]