Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna, zakompleksiona suka

jestem wredną, zakompleksioną suką :(

Polecane posty

Mam chłopaka, kochanego, przystojnego, po prostu ideał. Ale i tak za każdym pieprzonym razem, kiedy poznaję kogoś nowego, nie wspominam o nim słowem, pozwalam ze sobą flirtować... Dopiero kiedy nowy zaczyna się za bardzo napalać, przyznaję się, że jestem zajęta. Pewnie ci faceci czują się oszukani, ale ja nie umiem od razu postawić sprawy jasno, chyba po prostu potrzebuję takiego dowartościowania :(

Gość ssssczaro123
nienawdze takich suk , jak masz chlopaka to sie nie flirtuje z innymi .. gdybys mi tak zrobila bym cie wyjebal w dupe i zostawil

Wiem, że źle robię, chciałabym przestać, ale po prostu przez gardło mi nie przechodzi słowo "mój chłopak". Zawsze, kiedy się przyznaję, jestem traktowana trochę inaczej, z dystansem. I nie flirtuję z nikim, pozwalam im ze sobą flirtować, sama niczego nie zaczynam. Zwykle ograniczam się po prostu do bycia roześmianą i wesołą, czasami zwariowaną...

Gość xsxssxsxsxs
tak dziewczyny wy nigdy niczemu nie jesteśćie winne , jak się puścicie z kimś to też nie wasza wina

Uważam, że wina jest zawsze po obu stronach. Czasami nawet po trzech ;)

Gość pipipio
wredna no i ok!!!faceci zdradzaja,ida na calosc:(,a Ty jednak tzrymasz FASON

Gość PISmaker
Odwróciłaś kota ogonem w swoi tematem. Obaliłaś swoją tezę za jednym zamachem :D

po prostu dziewczyna nie jest wierna i nie nadaje sie do zwiazku : ) gdzie ten twoj facet ma oczy :D no chyba ze jestes ładna to ma lale w łozku wiec przymyka oko :D

Bo mnie paraliżuje myśl, że przez taką głupotę, takiego faceta, mogłabym stracić cudownego chłopaka. Ale co z tego, skoro i tak nie jestem w stanie od razu się przyznać... :( Zazdroszczę dziewczynom, które wręcz chwalą się swoimi partnerami. Ja tak mam tylko kiedy rozmawiam z innymi kobietami...

Gość musssssssssssssa
kochana a co Cie inni faceci obchodza i ich uczucia ?!!!! Flirtuj ile wlezie!!!

Brzydka jestem. Gdybym była ładna, nie musiałabym leczyć kompleksów w ten sposób. Kiedy widzę, że komuś się podobam, to poprawia mi się samoocena. A chłopak wie, że mam sporo bliskich kolegów, ale ufa mi i to mu nie przeszkadza. Nigdy go nie zdradziłam fizycznie.

wiec ufa bo wie ze na nikogo innego nie polecisz : ) a tez gdybys była brzydka nie miałabyś okazji flirtować z innymi :classic_cool:

Gość pipipio
wREDNA--A Ty jestes pewna co do swego faceta???bo z nimi to roznie bywa.....,

Gość mental cut
oj piardy piardy. flirtowanie = dobra energia. a kto ma zasady ten się nie zagalopuje we flirtowaniu, kto jest kurr... hehe to zdradzi nawet jak tylko będzie miała jedną okazję

Gwarantuję ci, że uśmiech działa cuda. Do tego mam wielu znajomych o różnych zainteresowaniach, przez co orientuję się dobrze w wielu tematach. Trafię na piłkarza, rozmawiamy o piłce, trafię na komputerowca, rozmawiamy o językach programowania, dużo gram, rysuję, znam wielu wykonawców, itp. Specjalnie sprawiam wrażenie bardzo podobnej do nowo poznanego kolesia, do tego jestem wesoła i pogodna i często ich trafia :O A jak po jakimś czasie mówię, że np. byłam gdzieś z chłopakiem, to słyszę: "Z KIM?!". I tyle z dowartościowania.

Siebie nie jestem pewna, a co dopiero jego... Ale ufam mu w stu procentach, a nawet jak mnie kiedyś zdradzi, to jego strata. Mam kilku znajomych, którzy tylko na to czekają :O

"Tylu". Nie jest ich zbyt dużo, ale kiedy spotykam większą grupę facetów, to zawsze przynajmniej jeden z nich się trafi. Jak poszłam na studia, kilku wpadło, na wakacjach...

Nie wiem, dlaczego miałabym to zrobić? Zwykle nie pociągają mnie, chodzi tylko o świadomość, że się im podobam, że mogę się komuś podobać. A boli mnie to, że mogę ich naprawdę zranić, są takie sytuację, że nieśmiały, miły chłopak robi sobie nadzieję, a ja w ostatniej chwili się wycofuję...

Jak można poprawić sobie samoocenę bez udziału innych ludzi? :(