Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he he he

Ślub - zaproszenia w formie riposty

Polecane posty

Gość he he he

Sytuacja komiczna ale... będzie ślub, trzeba ułożyć listę gości. Mieliśmy być zaproszeni na ślub i wesele pewnej dobrze znajomej pary. A tu klops, zaproszenia nie było, ślub się odbył. Czy w formie riposty na swój ślub i wesele byście zaprosiły takie osoby, które Was nie zaprosiły na swój ślub i wesele mimo, że się dobrze kumplowałyście? Zaproszenie w formie złości z myślą "Niech się poczują głupio" :)

Gość PISmaker
A po co? To chyba ma być dla młodej pary najważniejszy dzień, a nie dzień by się mścić. I tak tamci będą mieli wyjebane na zaproszenie. Pewnie przyjdą żeby nie było ale to coś da?

Gość -------------------\----------
ja was ludzie nie rozumiem, sama mam za rok ślub, zapraszam osoby z którymi chcę spędzić ten dzień, kilka lat temu dobra kuzynka miałą slub nie zaprosiła mnie bo powiedziała ze nie stać ją tyle osób, wogóle sie nie obraziłam, bo to rozumiem, ja ją zaproszę, bo chcę aby byłą razem ze mną, a ty co robisz??nie rozumiem tego, dlaczego ludzie są tacy zepsuci, tacy źli,

Gość -------------------\----------
ja was ludzie nie rozumiem, sama mam za rok ślub, zapraszam osoby z którymi chcę spędzić ten dzień, kilka lat temu dobra kuzynka miałą slub nie zaprosiła mnie bo powiedziała ze nie stać ją tyle osób, wogóle sie nie obraziłam, bo to rozumiem, ja ją zaproszę, bo chcę aby byłą razem ze mną, a ty co robisz??nie rozumiem tego, dlaczego ludzie są tacy zepsuci, tacy źli,

Gość tvims
Baardzo komiczna sytuacja, pękam ze śmiechu :o tak, zaproszenie jej będzie niesamowicie cięta ripostą :o

Gość Hmmmmmmmmmmm
A co zrobić gdy się chce zaprosić znajomych, których się lubi ale są pewne waśnie między niektórymi znajomymi? Zapraszać czy lepiej nie ryzykować nie potrzebnych awantur między nimi?

Gość he he he
Jacy zepsuci? jacy źli? Jak ktoś jest dobrym znajomym i ma ślub i się szykujesz na niego a się okazuje, że ten dobry znajomy Cię nie zaprasza z nie wiadomych powodów i się nie odzywa to kto jest zły?!

Gość młodzikowa
to nie ładnie z jej strony że nie dała nawet zaproszenia na ślub,po prostu zignorowałą ciebie,na twoim miejscu nie zapraszałąbym tej znajomej,powinna była powiedzieć dlaczego ciebie nie zaprasza

Mogłaś iść na ich ślub - do kościoła nie trzeba zaproszenia - wtedy byś im wbiła szpilę.Bo ciętej riposty to jakoś w twoim planie nie widzę.

Gość żartownisia
wyślij pustą kopertę

Gość żartownisia
pusta koperta