Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketchup mikado

wolałybyście zakupy w pepco czy w H&M?

Polecane posty

Gość wisienka na torcie2
głupota jest nie skorzystac? dzieki,ale jak tam takie idiotki jak ty kupuja to ja zostane przy peppco:O

Gość kethup mikado
Jak były wyprzedaże to kupiłam trochę ubrań w H&M. Do mothercare tylko weszłam, ale tam nawet wyprzedaże nie dla mnie. No ale teraz nie ma wyprzedaży a muszę dziecku kupić jakieś ubrania bo powyrastało ze wszystkiego i nie może do zimy czekać na kolejne wyprzedaże. A te rzeczy z Peppco się nie rozwalają w praniu? Mam jeden dres tam kupiony i właśnie dałam bluzę do prania i nie wiem co z pralki wyjmę. Boję się że szmatę.

Gość U nas jest 9.00 i chwała Bogu
Nie obrażaj mnie. Tak właśnie uważam, że nierozsądnie jest zaczynać zakupy tuż po zakończeniu posezonówek i płacić regularne ceny za rzeczy które jeszcze nawet na początku sierpnia były za 40-50%. Można sporo zaoszczędzić i za zaoszczędzone pieniądze kupić sobie coś do domu, albo pojechać gdzieś na dłuższy weekend. A jak do tego się nie ma zbyt dużo pieniędzy to tym bardziej trzeba myśleć na co i kiedy najrozsądniej je wydać. Nie piszę tego złośliwie. Zastanów się.

Gość Miu Miu Mua Mua
W normalnym kraju H&M jest smiesznie tani. Wiekszosc rzeczy dla dziecka kupuje w H&M - sa dobrej jakosci i bardzo ladne. Na Twoim miejscu odwiedzilabym oba. Najlepiej zaczac od Pepco, bo taniej, chociaz jakosciowo gorsze to nadal mozna cos znalezc i pojsc do H&M po to, czego w Pepco nie bylo. A tak poza tym.... nie chcesz poczekac na przeceny???????

Na wyprzedażach najlepiej brać część rzeczy na wyrost. Np te z długimi rękawami, nogawkami, kurtki itd. o numer większe niż obecny rozmiar dziecka w czasie wyprzedaży, wtedy będą jak znalazł na jesień i zimę. Następne wyprzedaże będą w okolicach świąt (ale nie wiem czy przed czy po - mówiły mi ekspedientki ale już zapomniałam, muszę zapytać przy okazji).

Gość Miu Miu Mua Mua
wisienka ona ma racje. Lepiej poczekac na wyprzedaze i zrobic zapas dobrych jakosciowo rzeczy w takich samych cenach jak jest 'chinszczyzna' z pepko

Gość kethup mikado
Ale ona nosiła 104-110 i wszystko było na nią dobre, a od tygodnia spodnie 3/4 nie wiem jak to się stalo. Urosła w ciągu kilku dni. Taki skok. Myślałam, ze ponosi te ubrania jeszcze. Nie bardzo mogę czekać bo ma spodnie 7/8 zamiast dlugie i wygląda śmiesznie. W te ciuszki co kupiłam się miesci bo brałam przewidująco większe ale nie bylo jakiś wielkich wyborów rzeczy. Raczej letnie byly po przeceniane a nie jesiennie i zimowe. Ile można mieć koszulek z krótkim rękawkiem? potrzebuje polarka, długich spodni, cieplejszej spódnicy/ sukienki, bluzeczek na długi rękaw. Jakoś nie widziałam tego na przecenach. Przynajmniej nie w rozmiarze 116 i nie bylo nic za 15 zł. Za taką kwotę to chyba na niemowlaki.

Gość Miu Miu Mua Mua
U nas Tez tak robie :) Zawsze buszuje po wyprzedazach. Marks&Spencer ma swietne ciuszki i wielkie wyprzedaze. Tak samo Next. Kupowanie w pelnych cenach ni ma sensu. Tym bardziej kupowanie marnych jakosciowo ubran, kiedy za te same pieniadze mozna miec cos lepszego.

Gość Miu Miu Mua Mua
Kethup Bo jak kupujesz na wyprzedazach, to z wyprzedzeniem. Czyli na aktualnych wyprzedazach kupujesz rzeczy rozmiarowo na 'za rok'.

Gość a wasze dzieci się nie
No tak jak wy nie jesteście z PL to wy macie wyprzedaże. O czym my rozmawiamy. U nas sukienka z 69,99 jest przeceniona na 69,59 i to jest wyprzedaż :-o

Gość okkdlgkdsl
Akurat teraz jest promocja na jeansy w H&M, zdaje sie dzieciece minus 20 zl, dla doroslych minus 40.

Gość Miu Miu Mua Mua
a wasze niestety masz racje... to jest niesamowicie wkurzajace, bo skoro w UK sie da, to dlaczego w Polsce sie nie da????

W tych rzeczach letnich były i rzeczy nadające się na jesień. Ja kupiłam wiele długich spodni, bluzek i bluz z długim rękawem, trampki i nawet 2 kurtki windstoppery. Nie jest źle, tylko trzeba mieć cierpliwość i się porządnie nachodzić, naoglądać i zawsze się złowi to czego się szuka. Serio. Ketchup, było kupić parę ciuchów na 116 i 122, przecież nawet gdyby nie dorosła do nich na jesień, to na wiosnę i zimę byłyby ok.

Gość kethup mikado
To parę kupiłam głownie koszulki i jedne takie cienkie jeansy, ale to mało. Ja niestety kurtek nie widziałam. Przeważnie były ciuszki letnie.

Ja kurtki dorwałam w KappAhlu. Były takie z polarem od zewnątrz i tkaniną zatrzymującą wiatr od wewnątrz i jeszcze ortaliony z kapturem. Cena też około 50% normalnej (nie pamiętam już dokładnie ile za nie dałam).

Dużo tanich jensów i spodni było w H&M. Były całe wieszaki z wszystkimi modelami po 40 zł z tego co pamiętam. Takie pomarańczowe okrągłe matki miały. Pewnie nawet kojarzysz. To był chyba lipiec.

Gość U nas jest 9.00 i chwała Bogu_
A w Jysku były wyprzedaże bardzo fajnych dziecięcych rajstop i skarpet. Ludzie je po prostu porozrywali, miały takie wzięcie. Ja o nich nie wiedziałam i trafiłam tam na same resztki, jak już był bałagan i zostały ostatnie pary, ale nadal było warto i jestem bardzo zadowolona.

Gość a ja uważam że rzeczy z
pepco nie są takie złe. Nie wszystkich stać na markowe rzeczy, a na wyprzedażach nie wszystko się kupi.

Mnie też nie stać na markowe ciuchy,ale pepco to chiński szajs:(

Gość ciekwsiss
pepco

Gość kethup mikado
Wyprałam tą bluzę od dresu z Pepco i jestem w szoku bo nie jest zniszczona. Spodziewałam się ze będzie w fatalnym stanie, a ona wygląda tak jak po zakupie. Bardzo pozytywnie się zaskoczyłam.

Gość a ja kiedyś trafiłam na szajs
w markowym sklepie, powiem nawet że połowa rzeczy w H&M lub C&A itp. nie jest warta tak wysokich cen.Nieraz można się mile zaskoczyć i tańsza rzecz może też być dobra gatunkowo.

Gość co do wyprzedazy
dziewczyny maja racje - warto polowac i zagladac nawet do drozszych sklepow. Jestem na etapie kompletowania wyprawki dla maluszka, ktory urodzi sie w styczniu i sporo rzeczy kupilam wlasnie na wyprzedazach. Normalnie jak patrze na ceny np. w Mothercare to sie w glowe pukam, ale na koncowkach wyprzedazy mozna bylo obkupic dzieciaka za niewielkie pieniadze. W Polsce, zeby nie bylo watpliwosci ;)