Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerRAZItede

Heh bez kitu jestem materialistą który leci na kase :)

Polecane posty

Gość ja nie wiem czy ty się chwalis
że jesteś nieudacznikiem bez kasy? :o Panna bogata i tak cie kopnie w dupe predzej czy później a ty będziesz kopał rowy i z zamiast jechać na wakacje to po robocie z kumplami będziesz się składał na tanie piwo :D

Gość ale ty
bie dogadujcie mu tak (swją drogąto myśleże to prowo, ale co tam) niech sobie korzysta chłopak jak mu siętrafiło; nie wiem czy będzie kopał rowy, nie wiem czy ona go kopnie w dupę ale na pewno wiem że to nie ona jest bogata tylko jej starzy i bez nich by sięnawet nie podtarła! nie wiadomo jak ona wyląduje bo takie osoby mają trochę spaczony obraz rzeczywistości; chowani pod kloszem, naiwni, nieporadni - no tak jest i szczerze ja sama bym tak nie chciała

Gość numerRAZItede
jak mnie kopine w dupe (nie zanosi sie na to.. laska jest zdecydowanie zajarana mną... moze wam sie wydawac, ze ja jakis gołodupiec jestem czy coś ale tak naprawde mam dosyc bogate doswiadczenia zyciowe ;] trenowałem pare lat boks, mam za sobą sporo turnieji, wyjazdy, troche panienek w zyciu tez juz zaliczylem, mam tatuaz na pol reki zachodzący na plecy , swego czasu jak chodzilem na mecze (druzyny nie zdradze-wole pozostac w tych kwestiach anonimowy) to też sie udzielalem i nie jedna awanture odbylem...) do tego mialem wiele 'tymczasowych' robót, jak jakies przeprowadzki, na budowie, na magazynie, jako kierowca i inne takie pierdoły... to wszystko to cale moje zyciowe doswiadczenie sprawia, ze w oczach kobiet jestem dosyc ciekawą postacią.. a panna z ktora jestem mam wrazenie ze mogla by sie nawet juz ze mna hajtac :) ona to lubi, czuje sie przy mnie bezpieczna, nigdy nie ma nudy, dobrze ja bzykam :) ona jest kurwa szczesliwa i ja rowniez:)

Gość głupiaCipa
Ja tez byłam z bogatym facetem, ale za chuj nie dał sie zdoić, tak więc jeszcze większym jestem gównem niz ty :P

Gość głupiaCipa
nie doczytałam tego ostatniego... tatuaż, boks, - kogo to jeszcze jara... wszyscy tam jesteście wioskowymi zjebami....

Gość ale ty
tym tatuażem mnie powaliłeś ;) ok to ja mam inne kryteria niż ona ;) przynajmniej sobie z tego zdałam sprawę swoją drogą, uważam ze wasz związek jest płytki ale to nie mój problem :D

"ale ty", po prostu mnie załamuje taki tok myślenia jaki prezentuje ten topik/prowo. No i bierz pod uwagę, że on ją okłamuje, że ją kocha itd. Ale szkoda gadać chyba Jak prowo to nie zmienia faktu, że tacy ludzie niestety egzystują na tym świecie Nie chce mi sie nawet komentować wypowiedzi "ciekawa osobo". No tatuaż, masz się czym chwalić, wow zszokowało mnie

Gość numerRAZItede
a to ze jest bogata to dla mnie zajebisty plus :) pewnie bez tego bym z nia nie byl... co najwyzej jakis tam niezobowiazujacy układzik ustawiłem sie i tyle ja samą w sobie tez czeka bogata przyszlosc, jej rodzicie są farmaceutami i maja jakies naprawde wysokie stanowiske w jednej z sieciówek polskich aptek , ona obecnie tez studiuje farmacje wiec wiadomo ze ja wkręca w swoje szeregi.. oni maja kurwa tyle pieniedzy ze moga sobie na wszystko pozwolic rok temu jej starzy wyjechali sobie na miesiac do USA i zwiedzili caly kraj... zyjac oczyiwiscie naprawde dobrze tam, nie oszczedzajac na niczym- tak jak mowila mi moja laska to wydali na tą wycieczke z 50 tysiecy... na glupia wycieczke wydali 50 tysiecy my generalnie planujemy koło lutego-tak jak bedzie po sesji wyleciec na tydzien gdzieś na jakas gorącą wyspe :) ona coś pojękuje ze chciala by na Malediwy... oczywisice nie musze dodawac ze zasponsoruje mi te wycieczke:) bo mnie zwyczajnie na to nie stac, a ja stac.. i ze mnie kocha to mnie zabierze :)

Gość korzystaj poki mozesz leszczu
ona studiuje, ma dzianych rodziców, wkrótce pozna kogoś na swoim poziomie, a nie takiego nieudacznika jak ty ;D

Gość LizaMinelella
Słabe prowo 1/10

Gość numerRAZItede
Uprzedzajac... jej rodzice mnie akceptuja :) stary tak podchodzi normalnie.. jak do faceta po prostu- czesto sobie nawet łykniemy jakas flaszeczke i pogaduchy jak facet z facetem natomiast jej mama... uwielbia mnie :) zawsze jak wpadam do niej na basen to jakies tam gry w wodzie, zapasy i inne pierdoły hehe czasem mam wrazenei ze nawet chciala by mnie bzykanc jej mamuska- a swoja droga, niezły z niej milf, ma juz z 44 lata ale dzieki pieniadzom jest tak zadbana ze nie jeden mlodzieniec by chcial spedzic z nia upojne chwile

Gość LizaMinelella
''swego czasu jak chodzilem na mecze (druzyny nie zdradze-wole pozostac w tych kwestiach anonimowy) to też sie udzielalem i nie jedna awanture odbylem...) do tego mialem wiele 'tymczasowych' robót, jak jakies przeprowadzki, na budowie, na magazynie, jako kierowca i inne takie pierdoły... to wszystko to cale moje zyciowe doswiadczenie sprawia, ze w oczach kobiet jestem dosyc ciekawą postacią.. '' Prowokacja na pierdyliard %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%!!!!! :D

Gość głupiaPipa
naiwniak, naiwniak babka się za młodu wybzyka z byczkiem, a potem jak już nie będzie o czym gadać z przygłupem to kopnie w dupę, weźmie kogoś na poziomie a on zostanie starym kloszardem.

Gość w oczach kobiet to ty jestes
zerem i miernotą:D

Gość to mklaooiaas
nic w tym zlego bogaty powinien dzieli sie z biednym niektore dziewczyny tez tak robia ... i zycie sie toczy sama wiole dojsc do bogatctwa na wlasna reke, ale jak tobie sie ma poszczescic, czemu nie :) tylko jedno jest zle-- jesli ozenisz sie z nia i zaczniesz zdradzac, staniesz sie padalcem, skazanym na potepienie

Gość to mklaooiaas
ale niestety wiekszosc z nas wie ze to prowo, i ze fajnie byloby gdyby NARPAWDE ci sie taka gratka trafila

Gość numerRAZItede
jestem z nią już prawie rok i przez ten czas tylko jedna kobitke na boku bzykałem a wy szmaciska, ktore mi ublizacie po prostu krew was zalewa ze fajni faceci na was nie patrza i ze nie macie kasy-taka prawda

Gość ale ty
kurwa, ja pierdolę, o czym oni rozmawiają? pewnie jakieśpłytkie poerdu pierdu; nie ma nic złego w róznicy materialnej między nimi - problem tkwi w tym że on jest z niądla pieniędzy i gdyby nie ten fakt, to miałby ją w dupie; to jest dobre dla przygody, ale nie na prawdziwy, poważny, trwały związek; ja pierdolę, a ja siędziwieskad tyle par - jak ludzie sięwiążą z tak bzdurnych powodów

Gość Izabellaa0000
Michał to Ty ?? ;/

Gość numerRAZItede
izabella a co to za trafianie w ciemno z imieniem?

Gość ha ha michal ty lachudro
chyba cie ktos nakryl michal ha ha Kasa sie skonczy:)

Gość numerRAZItede
no nie bardzo mnie ktos nakryl bo ja nie jestem michal, zapytalem tylko po co takie strzelanie z imieniem

Gość ha ha michal ty lachudro
to ty huju

Gość ale ty
ja niekoniecznie :P

Gość eVeline1986
tak narzekacie na baby, ze sa materialistkami, leca na kase itp. itd. ... a prawda jest, ze w dzisiejszych czasach to przede wszystkim z facetow sa dziwki :/ ja moge smialo powiedziec, ze jestem piekna dziewczyna;nie ma faceta, ktory by sie za mna nie obrocil na ulicy. Jestem zadbana i wyksztalcona; zaloze sie, ze moglabym miec kogo tylko zechce i jak bogatego chce. Ale jestem z biednym facetem, ktoremu pare rzeczy w zyciu nie wyszlo; nie ma jakiejs tam super pracy, nie jest super przystojny; ale kocham go i nie zamienilabym go na zadnego bogatego chuja, bo dla mnie liczy sie godnosc, honor i uczucia. Wiec nie pierdol, ze nie ma juz ludzi, dla ktorych wazne sa powyzsze wartosci!!! Sorry za przeklenstwa, ale oburzylam sie.

Gość gfhfghdf
eVeline1986 nie badz smieszna... zadna NAPRAWDE (bo moze tobie sie tylko tak zdaje.. ze taka jesteS) atrakcyjna kobieta nie zwiazala by sie NA STALE z biednym przecietnym chlopaszkiem koniec kropka.. zycie jest brutalne aby miec super dupy trzeba miec super kase, i tyle