Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rubia92

Mam 19 lat i spieprzone życie.

Polecane posty

Rok temu wplątałam się w romans z żonatym facetem. Mieszkam w małym mieście i prawda szybko wyszła na jaw. Musiałam zakończyc tamtą znajomośc. Mimo wszystko kocham go nadal. Tutaj jestem uważana za największą dziwkę. Nawet jak wyjdę na ulicę ludzie patrzą na mnie z pogardą...Na dodatek bardzo słabo zdałam maturę. Dostałam się tylko na byle jaki zaoczny kierunek. A marzyłam o archeologii...Nie dogaduję się z rodzicami.Ciągle mają tylko pretensję.Wiem,że uważają że przynoszę im wstyd. A ja naprawdę sie staram. Kiedy tyko mam czas zawsze pomagam w domu. Odwróciłam się od znajomych (albo oni odemnie?). Oni wychodzą na imprezy,do barów już nawet nie pytając czy wyjdę z nimi. Pewnie dlatego,że i tak wiedza że nie wyjdę. Kiedyś byłam całkiem inną dziewczyną. Dziś nie mam ochoty na nic.Całymi dniami siedzę w domu. Nie wiem co ze sobą zrobic.

Gość 43g3g3g
po co ci ten zonaty byl? w wieku 18 lat nie dziw sie ze toba gardza jedyne wyjscie to wyjazd

Gość fotel
twój problem to po prostu niskie IQ ,ale nie przejmuj się większość kobiet ma tą przypadłość.

Gość ZAINTERESUJE CIĘ TO
tnij.org/nakx

Rozumiem że tego faceta też ludzie wytykają palcami wkońcu ty go do łóżka nie zaciągłaś na siłe

Gość może dałabyś rade
gdzieś wyjechać wyrwać sie z tego mniejsca. zamieszkac gdzie inedziej

Gość kama 22
Tego faceta nikt palcami nie wytyka, kumple mu zazdroszczą młodej laski a dla kobiet stał sie bardziej interesujący, bo coś w nim jest że młoda na niego poleciała. Niestety tak to już jest, a Ty wybij sobie tą niepotrzebną miłość z głowy i duszy, zapewniam Cię że czas zrobi swoje, kochasz egoistę który używał Cię bez zobowiązań a jak wynika teraz nie broni i nie chroni Ciebie. Zacznij sie pożądnie uczyć, bierzeszsz swój los w swoje ręce, pokaz że stać Cię na więcej niż romans z żonatym. Tylko od Ciebie zależy jak pokierujesz swoim życiem, miałaś początek marny, ale teraz może być tylko lepiej bo od Ciebie zależy. Powodzenia, młoda jestes i masz prawo do pomyłek a faceci potrafią w głowach nam poplątać. :D ;)

Obiecałam sobie,że jak znajdę pracę tam gdzie studiuję to od razu wyjadę. Kama 22 Jest tak jak mówisz. Z niego nikt się nie śmieje. Mówiąc szczerze to śmieje się ze mnie całe miasto łącznie z nim.

Gość każdy ocenia Cię przez pryzmat
Za mądra to chyba nie jesteś, szczerze tak powiem, ale nie martw się, jeszcze miesiąc wyjedziesz i spokój będzie BTW, na zaoczne możesz się dostać na co chcesz praktycznie

Gość JESTEŚ KURWISKIEM
zwykłym :o

Gość justsayno91
jestem w podobnej sytuacji, mam 20 lat wdałam się w romans z zonatym tylko że nie bylam tego swiadoma, poniewaz o tym że jest zonaty dowiedziałam sie po pól roku znajomości... dowiedziała sie teraz o tym jego zona i matka, chciałabym go jakoś do rozwodu przekonac tylko nie wiem jak ? co zrobić ?

podnoszę wszystkie topiki 37925520 to jest moje GG jak chcesz wiedziec jakie miałam wyniki to napisz. Nie bede tutaj pisac.

Gość 43g3g3g
pol roku nie bylas z nim u jego rodziny/? nie widzialas ze kreci?