Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roma ....

Czy mam prawo czuć się pokrzywdzona? Jest mi źle.

Polecane posty

Gość Roma ....

Mam dwójkę starszego rodzeństwa. Obydwoje parę lat temu otrzymali kawalerki od moich rodziców, pieniądze pochodziły z wieloletnich oszczędności moich rodziców. Ja kończę w tym roku licencjat i chciałabym się ustatkować. Mieszkam teraz z rodzicami i marzy mi się kawalerka. Jednak rodzice mogą mi pomóc tylko w 1/4 kosztów zakupu kawalerki. Na resztę będę musiała wziąć kredyt i spłacać wiele lat. Oczywiście ta opcja wejdzie w życie jeśli znajdę pracę. Czuję żal do rodziców, że im pomogli w starcie w dorosłe życie, dostali na tacy każdy po kawalerce, ba, nawet wyremontowane zostały za część pieniędzy moich rodziców. Dla mnie nie starczyło pieniędzy na moje 4 kąty. A wszystko dlatego , że jestem najmłodsza.... :( Kocham moich rodziców najbardziej na świecie , dlatego nie potrafię się z nimi kłócić, zresztą w jaki sposłób bym miała to zrobić, jak oni zwyczajnie nie mają tyle oszczędności żeby mi sprezentować kawalerkę.

Gość Roma ....
Ja będę przez wiele lat wiązać koniec z koncem by móc splacic raty z zaciagnietego kredytu, a moje 2 starsze siostry od paru lat mieszkaja sobie w dostanych na tacy mieszkankach :( Ah, ta sprawiedliwosc...

Gość nefretetetetetetetetetechujki
troche nie fair :/ ...

Gość fotel
na pewno jesteś adoptowana.