Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie_wiem

mam dziś RANDKĘ stresuje się jak diabli :/

Polecane posty

Gość sama nie_wiem
sama nie wiem ale zazwyczaj jak idę na 1 spotkanie to 1-1,5 godziny. ładny ma uśmiech, jak się śmieje to całą buzią :D OCZY takie mega czekoladowe - moje ulubione :)

Gość aawvg
myśle, że sie nudził, skoro cie nie zatrzymywał tylko szybko sie pozegnal bez ustalenia kolejnego spotkania.....

Gość aawvg
dziwna randka o 15....ile ty masz lat?

Gość sama nie_wiem
skoro powiedziałam, ze musze już iść to co, miał mnie za nogi trzymać żebym nie szła? na spotkaniach z poprzednimi chłopakami było tak samo a co do spotkania to zawsze zadzwonił i się ponownie można było umówić. ja 20 on 25

Gość aawvg
tak sobie tłumacz...

Gość sama nie_wiem
nie tłumacze sobie, jak ma cos byc to bedzie jak nie to nadal bedziemy znajomymi jak dawniej.

Gość aawvg
gdybyś go zainteresowała nie mógłby sie juz doczekac kolejnego spotkanie, a nie tak po prostu : cześć, do zobaczenia ( nie wiadomo kiedy)

Gość fregfer
e tam, czepiacie sie. przeciez maja namiary na siebie. i czas randki tez ok, ja do 2h zwykle jestem.

Gość sama nie_wiem
my się już znamy długo ale tylko przez smsy nk i z widzenia wiec jak bedzie chcial to napisze :) wie gdzie mieszkam, on mieszka kilka km ode mnie takze spoko

Gość mały odkrywca
Może sie rozkrecą, przez 2 godziny przeciez nie poznasz czlowieka:P moze odezwie sie i jutro cos jeszcze zdzialaja

Ja w sumie tez nigdy nie ustalam 2giego spotkania na koncu randki. Trzeba dac sobie troche czasu a nie byc w goracej wodzie kapany. 1sza randka powinna byc taka max 2h, zeby nikt sie nie nudzil.

Gość sama nie_wiem
dokładnie też jestem tego zdania :) na 1 spotkaniu to nawet nie wiadomo o czym rozmawiać a jak dojdzie do kolejnych to już lepiej

Zajebiście :):),wiedziałąm że będzie ok :),nie przejmuj się bratem ,zawsze coś stanie na drodzę,ale nie przejmuj się świat jest mały :):) Lipy chyba nie było :p Właśnie,a co tak krótko??:)

jak ok? jka ok! skoro wysza o 1 a o 16;20 juz byla tu i streszzala! laa pisac eski i sie nie widziec mimo iż dzieli was PARĘ km!!!!! chore raczej nudzilo mi sie albo jakas go odsawila i postanoil w koncu srawdzic ta znajomosc w realu ale nei spelnila jego oczekiwan skoro wam tematow brakowalo zle!

Gość Ka_ś
No i jak Autorko, skontaktował się z Tobą Randkowicz? :)