Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukradli mi lalkę

Nie lubię mojej zmywarki

Polecane posty

Dziadostwo hałasuje, na ekonomicznym programie nie domywa, ale najbardziej wkurzające wiecie co jest? To że na naczyniach typu kubki, miski, talerze zawsze zostaje woda (na górze) i przy wyjmowaniu ich ze zmywarki wszystko co jest na dolnej półce mam znowu mokre :o

Gość zmywareczka
my mamy boscha z wyzszej polki tez zdarza se, ze czegos ne domyje w 100% (chyba, ze na programie do garnkow), a na kubkach, jesl maja wglebiene od spodu to chyba norma, ze woda zostaje... :)

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
bo ty nie wiesz jak dziala zmywarka :D , ty myslisz ze bedzie cicha jak spiace niemowle? ze naczynia beda suche zaraz po umyciu, do tego we wglebieniach, tam sie woda leje kochana/ny? no a to ze nie domywa to nie wina zmywarki ze wkladasz naczynia z resztami zarcia

No może to i norma, że woda zostaje ale wkurza mnie to. Inaczej tych naczyń nie da się ułożyć przecież. I gdzie ja napisałam że naczynia mają być suche zaraz po umyciu???

Gość zmywareczka
to moze sprobuj ukladac co sie da pod katem 45%, - wtedy wieksza szansa, ze woda splynie, a jak bedzie jej malo to odparuje

Gość srwe
co do tej wody to radze najpierw wyciagac rzeczy ktore sa na dole, a potem te na gorze , wtedy moze sobie woda leciec

Gość gość
Duzo ciekawych porad mozecie znalezc równiez tutaj http://www.finish.pl/ Warto na pewno się z nimi zapoznać.