Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adkli

walka Adamka

Polecane posty

Gość adkli

słyszeliście,że cyfrowy polsat nie będzie transmitował walki Adamka z kliczkiem. Można wykupić sobie oglądanie za 40 zł. normalnie porażka

Gość polpolkij
no co ty powaga?

Gość weselnik pospolity
A kto to jest ten Adamek? :o

Adamek chyba rozum postradał że chce z nim walczyć. Przecież wystarczy na nich spojrzeć. Adamek nie ma szans.

Gość forumowa mazepa
a kiedy ta walka?

Gość forumowa mazepa
dzieki master ;)

Klitschko poważny przeciwnik,myślę że Adamek wygra,to mocny i bardzo zdyscyplinowany zawodnik.Trzymam kciuki za niego. Ale żeby polsat tego nie transmitował to nie słyszałam!!!!!

Gość miejmy nadzieję że
Afdamek przegra. życze to temu radiomaryjnemu oszołomowi.

Gość wielkiemiasto
Mulltikinie bedzie transmisja bilety po 35 zeta

Gość polsat transmituje
ale w PPV za 40 zł

Gość Gggggggggggij
Sila Goloty a Kliczki to jak porownanie silnika Poloneza i czolgu Abrams :P Adamek pozna smak podlogi na ringu

Gość plusvsminus
Do miejmy nadzieję że Jesteś zerem skoro masz takie podejście albo skreślasz kogoś tylko z tego powodu iż myśli inaczej niż ty albo raz czy dwa razy był lub gościł gdzieś tam gdzie i tak nie bywasz i nigdy dłużej nie słuchałeś żadnej wypowiedzi. Po prostu zerem(nie tylko w sensie umysłowym).

Gość rock at ring
Wyniku tej walki nie można być pewnym na sto procent nigdy. Akurat tej walki. Pamiętam walkę Alberta Dragona Sosnowskiego. Wytrzymał z nim wszystkie rundy a przegrana wynikała raczej z błędnie obranej taktyki niż z siły ciosów przeciwnika. Wielki szacunek dla Alberta za te walkę. Trzeba jednak napisać jedno. Nie można nastawiać się w walce na przyjmowanie nieustannie pozycji obronnej i zagrania na pamięć z kimś takim jak Kliczko i jeden i drugi walczy oszczędnie. Rzadko oddalając się od przeciwnika z pozycją w gardzie. Czasem nawet sposób ich walki sprawie wrażenie pajacowania a nie ataku czy klasycznej obrony. Przeciwnik zużywa więcej energii na ringu z nimi niż oni i to dzieje się też za sprawą wzrostu bo ciężej jest trafic wyższego który ma duży zasięg ramion. Jednakże ostatnia walka drugiego z braci z niejakim Haye to już był ogromny sygnał jak ważne jest nastawienie psychiczne. Gdyby nie kontuzja nogi to Haye dałbym popalić jego bratu jeszcze mocniej. Ja przede wszystkim liczę na Adamka że pokaże dobry piękny boks. Dla mnie wynik nie jest aż tak ważny ale jeśli dla wielu tak to też przyłączam się do tego aby wygrał. Wystarczy jak go sponiewiera.

Gość kwiatkosia
te opłaty w tv to jakieś z komosu chyba kogo stać żeby aż 40 pln dokładać sobie do rachunku całe szczęście w telewizji n jest ten rtl na którym ma być za darmo. zresztą widziałam że to już pewne http://www.facebook.com/event.php?eid=258115964222840