Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Computerowicz

Poznam spokojna domatorke :)

Polecane posty

Gość Computerowicz

Dlaczego taka? - bo sam taki jestem, lubie przesiadywac w domku, obejrzec film, posiedziec przed komputerem, itd. Oczywiscie mozna od czasu do czasu wyjsc na spacer, by zaczerpnac swiezego powietrza :) Imprezy jakos mnie nie pociagaja - stad taki tytul ;)

Gość vivi 28
a piwko lubisz? ile masz lat?:

fiku - Ty jestes domatorka? oO Łomatko - jestes chyba ostatnia osoba, ktorej sie tutaj spodziewalem ;) P.S. A tak sobie w przebraniu wszedlem ;)

fiku - to bedzie kara za zasmiecanie topiku! Prosze zejsc do sasiada/ki pietro nizej, temu, kto otworzy drzwi, pokazac jezyk i powiedziec "dobranoc"! malwi73 - a w jaki sposob przejawia sie Twoja "udomowionosc"? :) Tylko nie pisz, ze masz 73 lata i to tak juz sila rzeczy w domku przesiadujesz ;)

Gość a ja uwielbiam zacisze domowe
z tego zacisza oczywiście wychodzę w świat, ale tylko po to, by wrócić do niego odświezona :) Nudy? Nie. po prostu zwykła świętość dnia. nie mam potrzeby zachłysnąć się wrażeniami

Jakie zaśmiecanie? Po prostu krzywdę sobie zrobiłeś przedstawiając się w ten sposób jakbyś oprócz komputera i filmów na DVD nie znał innych rozrywek ;)

Dokładnie. napisz jakie masz zainteresowania, co lubisz?

Gość kazalnica
Czy w kregu twoich 'zainteresowan" sa tylko: komputer, filmy i CZASEM spacer?? :O:O

Gość ej, fiku miku masz pms?
czy po prostu wychodzi Twoje prawdziwe oblicze?

Można ściągnąć sobie wygaszacz ekranu z wesoło trzaskającym kominkiem i już jest romantycznie :D.

Gość kazalnica
ja jestem domatorka jedynie w tym sensie, ze nie lubie klubow:D ale w moim wieku to dosc naturalne chyba :D

fiku - prosze uwaznie przeczytac temat! :P Kazdy lubi cos innego, akceptuje innych z ich nie-akceptacja innych ;) Co moge poradzic na to, ze zwiedzanie mnie nie interesuje? - nie rozumiem ludzi, ktorzy jada na wycieczki by ogladac np. zabytki. Preferuje biernosc - np. lezenie "plackiem", albo innym smakolykiem, na plazy, btw. - jestem szczuply ;) a ja - a czym sie tak odswiezasz? :) malwi73 - zabij mnie, a i tak nie wiem skad sie wzielo 73 w Twoim nicku ;) Anke - wszystko co zwiazane z domem - i nie chodzi o budownictwo ;) kazalnica - strzelam - 68? ;)

Gość vivi 28
Jak tak siedzisz w tym domu ,to mógłbys chociaz super gotować:P

w tym, że niektórzy myśląc o miłym wieczorku pierwsze co widzą to film i kocyk ;) Chyba nie ma w tym nic złego :P

Gość daniela petronella
no domatorka ma byc, zeby mogl miec takich5 a w ten sposob nikt go nie zobaczy na miescie i bedzie szyty kryty :D🖐️

Gość kazalnica
blisko :D 33 ;)

daniela i Anke - kobietom to tylko jedno w glowie ;) vivi28 - pewnie! - tak jak ja ugotuje wode, to chyba nikt inny nie potrafi = swietny czajnik posiadam ;) kazalnica - a jakiego klubu pilkarskiego najbardziej nie lubisz?

Gość kazalnica
klubu? każdego :P