Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jACk dAniels ;d,,,

Wasze najbardziej zwariowane pomysły na odzyskanie dziewczyny

Polecane posty

Gość jACk dAniels ;d,,,
witam WAS:) WYTRWAŁEM , DZIS NIC NIE PISAŁEM , nie dzwonilem itd oby tak dalej

Gość spielmituns
Panowie, panowie! Wszechświat rządzi się prawami, które są stalowe, nieugięte i surowe. Tak samo relacje damsko-męskie. Dziwicie się rezultatami, a nie mogą one być inne jeśli działacie tak a nie inaczej (prawo przyczyny i skutku). Przeczytajcie "The Tao of Datin" Alex Benzer, a zrozumiecie co robiliście nie tak i co powinniście robić. Pozdrawiam

Gość eleonore09
Tydzień temy jak jechała, pociagiem do warszawy zachodniej na górce przy torach leżał wielki banner z napisem: Kocham Cię Magda Moze te tez jest sposb na odzyskanie dziewczyny :-) Czego Ci zycze

Gość trimer_ball
Nie da się odzyskać dziewczyny, jeśli to ona odeszła bo zawsze będzie w niej tkwić z jakiego powodu facet stracił atrakcyjnośc w jej oczach. I nie da się jej odzyskać.

Gość gość
Byliśmy ponad 5 lat razem, raz było lepiej, raz gorzej, z reguły gorzej, bo ja krzyczałam, robiłam awantury o byle co, byłam zazdrosna. On po prawie 5 latach przestał to znosić, stawał się coraz bardziej smutny. Po sylwestrze, którego spędziliśmy z jego znajomymi dowiedziałam się, że jestem w ciąży, był koniec stycznia. Była rozpacz co dalej zrobimy, jak to będzie jak pojawi się dziecko. Oboje byliśmy w szoku, pełna antykoncepcja itd. Podjęliśmy decyzję, że zamieszkamy razem. W końcu jak kolejny raz mu zrobiłam awanturę o jakieś byle co, stwierdził, że ma tego dość, że nie umie tak dalej żyć, budząc się w nocy z krzykiem. A ja musiałam go odzyskać…. Zrobiłam to dzięki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl – jesteśmy znów przeszczęśliwi.