Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jACk dAniels ;d,,,

Wasze najbardziej zwariowane pomysły na odzyskanie dziewczyny

Polecane posty

Gość ale jesteście żenujący!!!
jeśli to prawda, a przeprosiłeś już, to czas zamilknąć...teraz jej ruch:o

Gość swierk w lesie
ja tam nie wierze ze nie chce cie znac za samo pierdol sie

Gość jACk dAniels ;d,,,
prosiłem , balagalem i nic echo kurde boje sie ,ze jak odpuszcze to ona juz całkeim mnie skreśli , poniewaz kiedys jej obiecalem ,ze zawsze bede o nia walczył:( a obietnic danych komus kogo sie kocha sie nie łamie

Gość jACk dAniels ;d,,,
do postu powyżej może przeraził ją ten zwiazek na odległość? ale mowiła co innego , miesliśmy tyle planów itd znajac zycie boi sie ,ze takie sytuacje beda sie vczesciej powtarzac!!! nie wiem

Gość jACk dAniels ;d,,,
widzicie sytuacja masakryczna!!!

Gość swierk w lesie
wspolczuje

Gość justin bimberrek
raz zadzwoniles? jakby ci zalezało to bys jeszcze raz zadzownił a ty niv: a ty zawiniełes..zastanow sie chłopie.

Gość justin bimberrek
nie dziwie sie ze jest zła..mija czas a ty nic

Gość normalna barbbie
powinienes osobiscie przeprosic i porozmawiac telefony sa dobre dla gowniarzy

Gość justin bimberrek
miec jej telefon a ciagle dybac na przypadkowe spotkanie..to juz nie ten czas, mija 2 lata..to UPOKARZAJACE DLA NIEJ TWOJE ZACHOWANIE.. zadzown pogadaj jak z A.W i sie umów jak z A.W :O

Gość justin bimberrek
barbie masz 2 flaszki vódki:P a ilez to przyjsc i zapukac w drzwi..nic nie kosztuje. Masz 5 minut drogi

Gość a mójj takkii
pływałem w morzu udając delfina:P Bo ona ratowniczka była;;hahaha

Gość jACk dAniels ;d,,,
dzwonie przeciez codziennie od tyg tak samo pisze prosze czytajcie uwaznie, narazie nie mam jak sie z nia spotkac dzieli nas 300 km :( na razie nie mam jak do niej jechac itd wyslalem dzis juz dziesiatki smsów i nic dalej

Gość biskupowi odbiła palma
Biskup włocławski Wiesław Mering ostro zaatakował telewizję publiczną za to, że jurorem w najnowszym programie "The Voice of Poland" będzie Adam Darski, znany Polakom jako Nergal. Zdaniem duchownego Darski nie kryje "swojego zaangażowania w satanizm i pogardy dla chrześcijaństwa". "Bluźnierca, satanista, miłośnik wcielonego zła dostanie do dyspozycji ekran publicznej telewizji, by łatwiej mógł głosić swoje trucicielskie nauki" - napisał biskup w "Odezwie do Braci Prezbiterów i Wiernych Świeckich diecezji włocławskiej w sprawie sprzeciwu wobec promocji satanizmu w Telewizji Polskiej" opublikowanej na stronach Radia Maryja. Biskup Mering podkreślił, że "nie wolno udawać, że nic się nie stało" nawet jeśli pojawią się głosy sprzeciwu nazywające katolików "nietolerancyjnymi, wstecznikami i jakimiś tam beretami". Duchowny poprosił swoich wiernych o odwagę "w obronie Bożych Praw". W swojej odezwie biskup wskazał wiernym kilka sposobów w jaki mogą się sprzeciwić promowaniu Nergala w TVP. Zaapelował o pisanie listów protestacyjnych do Dyrekcji Programu Drugiego TVP, składanie podpisów na stronie Katolickiego Stowarzyszenia Dziennikarzy. Zdaniem biskupa Meringa sposobem na walkę z satanizmem w TVP może być też modlitwa. "Zwłaszcza do św. Michała Archanioła, by w Polsce Imię Boga nie było publicznie obrażane; tą modlitwą obejmijmy także wspomnianego bluźniercę, który nie wie, co czyni" - napisał duszpasterz. Biskup zwrócił się też do duchownych, aby nagłośnili sprawę w całej diecezji używając wszystkich dostępnych form komunikacji oraz pokierowali akcjami protestacyjnymi w swoich parafiach. "Nie możemy milczeć, kiedy w drastyczny sposób narusza się przywiązanie wiernych do chrześcijaństwa. Niedawno Nergal został "rozgrzeszony" przez sąd w Gdyni za publiczne poniżenie Pisma Świętego i słowa: "...żryjcie to gówno...!", a Kościół nazwał "zbrodniczą sektą". Nie możemy milczeć ani ze strachu, ani z woli przypodobania się osobistym wrogom Pana Boga, ani z motywów politycznej poprawności, czy obojętności!" - napisał biskup Mering w swojej odezwie.

Gość jACk dAniels ;d,,,
gdybym miał mozliwość juz bym pod jej drzwiami stał!!!!!!!!

Gość jACk dAniels ;d,,,
ja tu o mojej Milosci a Ktos mi o Biskupie , jesli chodzi o sprawy Religii to Bog chyba jest slepy nie wiem juz co mam zrobic :

Gość jACk dAniels ;d,,,
moje życie z dnia na dzien przestaje miec bez niej sens chcolera, jak ma to zrobic żeby odebrała tel choc przez chwile ze mna porozmawiała itd? !!!!

Gość kłaku ze swetera 25
Ja napisałem jej żałosnego smsa, że będę na nią zawsze czekał. Jak to przemyślałem (3 godziny później) to zrozumiałem, że najbardziej liczy się poczucie godności. Stary nie walcz i nie miotaj się:) jak odeszła to jej strata, a jak Twoja wina to tym bardziej nie stawiaj siebie w pozycji winnego. Tego kwiatu jest pół światu... a trzy czwarte gówno warte:D

Gość a mójj takkii
nergal to pozer..taki z niego satanista jak z kozy owca kosciol o tym nie wie:D? to pozer i trzeba głosno o tym mowic..robi to pod publike

Gość odbierze na pewnoooooooooooo
norlamnie zadzwon to odbierze:) ale dzwon na personle telefone nie stacjonarny:) pisała ci tyle esów ze wstyd a ty nic, a nr masz/ o

Gość jACk dAniels ;d,,,
ale to ja pisze i dzwonie a nie ona !|!

pierdolisz ona tez pisała ci esy a ty nic..nie rozumiem;/ kurwa tylko na cie stac za 2 lata? na slowo nie rozumiem;/ ja pierdole!

Gość jACk dAniels ;d,,,
jedni powiedza odpusc , ale ktos kiedys powiedzia ł ze czaqsem nie mozna stanac z boku bo w zyciu sa czasem wazniejsze rzecze niz spokoj dziasiatki sms'ów wysyłam ze przepraszam kocham prosze o szanse a ona ni dzwonie nawet telefonow nie odbiera:(

a z innymi babami to sie umiesz umawiac.. stroisz sie do nich i lecisz do uk na rozmowe;/ kurwa ale z ciebie facet! I nie pierdol ze kochasz bo nawet sie z nia nie umowiłes..dybanie na kogos na ulicy to upokrzenie w moemencie ze z innymi kurewkami sie umawiasz..kulturlanie jak na faceta 100 letniego przystało..dzwonisz umawiacie sie na termin i przyjezdzasz taki kawał do niej. pierdolnij sie w łeb! co ty wyprawiasz!! I nie spełniasz jej prosb..miałes byc z nia na grobie babci..w tym tygodniu i co? I nic! jak zwykle!

nie miaczu tylko zadzwon to odbierze..nic nie robisz i jeczysz. raz zadzwoniłes i wielkie halo!

Gość jACk dAniels ;d,,,
o jakich Ty latach , mowisz/ ? Słuchaj czytaj Uwaznie napisalem ,ze po prostu przestała sie odzywac z mojej winy i jak na faceta przystalo dzwonie pisze a ona nc i ciagle nic

nie czytaj, tylko rób! o tych 2010,2011..inne baby.. a ją mijasz!

Gość djfjfifjfjkjdjsdjnfsnfjsk
"sosssssss sosssssss@tlen.pl'; masz kopnac w d**e taka panne a ona sama przyleci i zateskni za toba to działa uwierz " Tak działa kretynie, że do tej pory jesteś prawiczkiem i na ręcznym jedziesz? :o

Gość jACk dAniels ;d,,,
dzwonie cały czas zgubilem juz rachube!

Gość jACk dAniels ;d,,,
zrozumcie dzwonie cały czas albo odrzuca albo nie odbiera , nie wWSPOMNE ze od tyg ani jednego smsa nie naapisała gdzie ja juz setki wyslalem , BEDE WALCZYŁ TYLKO KURWA JAK JUZ NIE ZNAM INNYCH SŁOW