Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadziciee7

co sądzicie o tej lasce??prosze o opinie??

Polecane posty

Gość figure wklej a nie sam ryjjjjj
nie jest zjawiskowo piękna a normalna:)I wielebym dal by takie normalne po ulicach chodzily..ALe nie doczekanie...

Słaba jest. Nie lubię blondynek. Ktoś tu dobrze radził - przefarbować i opalić. Trudno powiedzieć jaką ona ma sylwetkę, po wyglądzie szyi z grubsza oceniam, że jakiś wieszak.

Gość hehahahahhahaaa
przefarbowac na ciemny opalic i brwi zrobic ciensze i będzie git:D :O:O

Gość anya rjybyk
no ja tez nie wiem co w niej brzydkiego. usta troche za waskie ale takto wszystko jest okey. ja rozumiem ze kazdy obejrzalby sie i dostal chujowstrzasu na widok krzywego ryja paszczurzego z tona tapety i cieniutkimi brewkami na 2mm (typ jola rutowicz) ale sa tez osoby ktore lubia naturalne kobiety

Gość Barbados Whiskey
Naturalna kobieta nie zawsze równa się ładna kobieta. Ona jest naturalna ale ładna nie jest

Gość autorko tematu wklej swoje
autorko wklej swoje foto i foto kolezanki to porownamy bedzie sprawiedliwiej.. A co to kolezanki..PAtrzac na kobiety w naszym kraju na ulicy w wieku 18-28lat zdecydowanie powyzej przecietnej

Gość co sądziciee7
nie jestem autorką tematu..Kobieta ze zdjęcia była kiedys(dawno temu doś potęznym moim wrogiem-ale nie ma to nic wspolnego z facetami) Dla porownania ta sama osoba w ciemnych włosach,bo naturalna nigdy nie była zmienia kolor co miesiąc.Tez uwazam ze nie jest ladna http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4f26d11557fcc6e.html

Gość siostraMierzwa
w ciemnych wlosach duzo gorzej...

Gość zmartwie cie ale ona jest
ładna:O A negatywne komentarze były spowodowane tym ze kafeterianki uznały ,że autorka jest kobietą ze zdjęcia dlatego chciały ją zgnoiśc zeby jej za dobrze nie było... nie ma w ogole gornej wargi,ale i tak ma w sobie cos co sprawia ze jest ładna

Gość co sadziciee7
ma 25 lat, ale zdjęcie było robione 10 lat temu

Gość co sądzicie77
poszyw zdjecie było robione rok temu Tzn rok temu wklejła na portalu randkowym je a robila nie wiem kiedy..ale rok temu tak wygladała mniej wiecej

Gość tak jak myślałem w ciemnych
jest jej zdecydowanie lepiej.I w ciemnych mi sie pdooba a jasniejszych nie

Gość miałam ten krem
na drugim foto znacznie ladniej wygląda

Gość autorko z ciebie
brzydka jest wg mnie nos jak ziemniak usta to ona w ogole ma ??? :D bo takie coś kreskowe pod nochalem jest ale to nie usta wg mnie Tapeciara a nie naturalna Widac po fotkach, ze pustak z deka z niej jest Mi sie w ogole nie podoba, taka zarozumiala i brzydka A w przyplywie dobrego humoru to BAAAARDZO przeciętna

Gość ie widoczny d
jak wygląda na zarozumiałą to znaczy,że jest ładna:) (mechanizm mysli kobiety) Wiele z was duzo by dało by miec taki nos:) Bo niestety,ale co drugi nos na ulicy jest jak u baba yagi A laska ma akurat wyjątkowo ładny nosek jak na kobiete:D

Gość ie widoczny d
zobacznie na ostatnim zdjeciu na nos tej laski...Wielachny ziemniak:) Zakompleksione pasztety... jak ust siemozna przyczepic bo faktycznie ma małe..to nosa czepiacie sie chyba z zazdrości....Zresztą laska ma tak delikatne rysy ze nawet usta nie rażą mimo ze mogłyby byc wieksze