Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sokowirowka

zaręczyny

Polecane posty

gejonia - nie potrzebuję rady, potrzebuję odpowiedzi, zadałam wyraźne pytanie. czy każda kobieta która zajdzie w ciążę musi od razu brać ślub?

Gość gejonia
albo się kocha albo nie! Proste! Jesteś z nim, jesteś w ciąży, on chce być z tobą, opiekować się dzieckiem, myśli poważnie o przyszłości - czego Ty jeszcze oczekujesz???

Gość hahahaha2
jak mozna piepeprzyc sie bez zabezpieczenia po tak krótkim czasie? Zrozumcie ludzie wreszcie że seks to nie jest tylko sport ale także wielka ospowiedzialnośc. Widocznie jeszcze nie dojrzałas do tego.

Gość gejonia
nie musi, ale nie dziw się Chłopakowi, że chce tego! Widocznie on jest pewny swoich uczuć, w przeciwieństwie do Ciebie

Gość gejonia
haha - no już nie przesadzaj, przecież Ona nie chce usunąć tego dziecka, albo nie pyta: co teraz, jestem w szoku, kto by się spodziewał itd...

Gość gegro
Naoglądają się filmów w stylu "sex w wielkim mieście" i później mają takie urojone pomysły w stylu "bzykanie to tylko taka zabawa"

Gość Barbados Whiskey
No cóż w Polsce zaściankowej tylko facetom wolno pieprzyć się z kim popadnie a jak dziewczyna pisze, że nie wie czy jest gotowa wiązać sie z kimś na całe życie to jest dziwką :-O Autorko nie przejmuj się takimi idiotami i rób co serce ci podpowiada

Gość siostraMierzwa
jesli wiedzialas caly czas, ze nie jestes pewna czy go kochasz, bylo uzywac antykoncepcji. skoro masz swoje lata, jak piszesz, chyba wiedzialas czym grozi sex bez zabezpieczenia? bo tak naprawde tutaj jest zrodlo twojego problemu. bylaby guma itd. nie musialabys sluchac o zareczynach. a teraz masz w sobie dziecko z kims, kogo nie wiesz czy kochasz. ja bym tak nie chciala. (tez mam swoje lata ;P)

Gość gegro
Ja nigdy nie robiłem tego z kobietą bo się szanuję a te które to robią są dziwkami

Gość siostraMierzwa
a co do pytania- nikt cie nie zmusi do slubu przeciez!!!!

Gość hahahaha2
oho następna wywzolona którą olał jakiś facet i teraz mądrzy się jak to kobietom niczego nie wolno w przeciwieństwie do facetów. Dla twojej informacji tacy faceci tak samo zasługuja na pogardę jak i kobiety.

Gość gegro.
facet który pieprzy na prawo i lewo też jest nic wart tyle samo co kobieta jak dla mnie sorry może mam ine wartości niż niektórzy ludzie tutaj.

Gość gegro.
hahahaha? widzę ze są jeszcze normalni ludzie hehe :-)

Gość mua mua mia mia
no wiesz... moze on faktycznie chce tego slubu i nie pyta cie tylko dlatego ze jestes w ciazy.

nie, nie trzeba. to jest nawet niewskazane. mamy takie czasy, że ślub możemy brać z miłości, po co na siłę cofać się i zmuszać do małżeństwa? nie jesteś gotowa, masz wątpliwości - nie bierz ślubu. po co później się rozwodzić? no i wesele w ciąży to ogólnie fatalny pomysł, tak na marginesie ;)

Napiszę krótko: nie rób nic wbrew sobie. Słusznie chcesz poczekać do narodzin dziecka. To będzie próba Waszego związku. Po co od razu ślub, na to macie mnóóóóstwo czasu. 3maj się:)

po co z nim byłaś? po co się z nim kochałaś bez zabezpieczenia skoro nawet sama nie wiesz co czujesz?! dla mnie jesteś pusta i bezmyślna. twój facet widać, że jest odpowiedzialny i stanął na wysokości zadania. ty powinnaś sobie takiego znaleźć , który by ci pare razy buźke obił. Może wtedy doceniłabyś to co masz. a swoją drogą myślisz że kobiecie z dzieckiem w twoim wieku (zakładam ze skoro jesteś po studiach i masz dobrą prace to jesteś po 25) jest łatwo znaleźć faceta. przy okazji jesteś niezdecydowana i nie wiesz czego chcesz. to w twoim przypadku jeszcze utrudni ci sprawe. Jak dla mnie to odejdz od swojego faceta bo nie jeseś jego warta. albo zmądrzej troche.