Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhdfauidalskhda

chce żebym była jego kochanką ?!

Polecane posty

Gość kjhdfauidalskhda

od stycznia spoptykalam się z pewnym mężczyzną, 10 lat starszym, ja mam 20 on 30, nie wiedziałam że ma żonę i dzieci, co prawda, z żoną nie mieszka, ale jako tako "razem są" teraz prawda wyszła na jaw ona sie dowiedziala, a on chce żebym ja nadal była jego kochanką zgodzić sie na to? kocham go bardzo to moja pierwsza miłość mój pierwszy mężczyzna, on mnie też kocha wiem i czuję to... tylko że ja marzylabym żeby go mieć tylko dla sibie w cąłości... co robić... zgodzic sie na kochankę? starać się przekonac go do rozwodu, czy może zerwac kotakt ? prosze mnie nie oceniać, bo takiech odpowiedzi mi nie trzeba

wytłumaczyć mu ze albo rybki, albo akwarium i być konsekwentną, wtedy będzie cie szanował i okaże się co warta jest jego miłość, chyba ze wolisz bujać się jak głupia będąc wciąż tą 2-ą

Rozleci mu się małżeństwo i Wasze yebanko nic nie da! Tak to się skończy! Nie jestem Nostradamus ale w większości takich akcji tak bywa! On se szuka szmaty na boku do r00chania! Skończy jak rozwodnik, a Ty jako ladacznica!

Gość 43g3g3g
daj spokoj dzieewczyno rodzine oszukuje, spotyka sie z mloda siksa chcesz takiego partnera? klamce i matacza??!!!!