Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamkaaaaaaaaaa

Zrobiłam z siebie debilkę przed fajnym chłopakiem

Polecane posty

Gość Załamkaaaaaaaaaa

:O

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Byliśmy na imprezie, cały wieczór przetańczyliśmy razem, potem poszliśmy się przejść na spacerek. Przytulanki i te sprawy- wiadomo. Już mieliśmy się całować, a on powiedział, że nie może mi nic obiecać. Ja byłam mocno wstawiona i strasznie mnie to wkurwiło, więc strzeliłam zajebistego focha i zaczęłam gadać jakieś głupoty o mentalności facetów. Na trzeźwo bym się tak nie zachowała. Choleera, jak ja się mu pokażę na oczy, macie pomysł jak to sprostować, może w ogóle nie powinnam nic już się do niego odzywać? Nic z tego na 100 nie będzie i nie mogło być, a ja się zachowałam, jakbyśmy musieli planowac życie rodzinne przez jeden przetańczony wieczór.

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Niech się ktoś wypowie :(

Gość Załamkaaaaaaaaaa
up up up, niech ktoś doradzi 😭

Gość alemaszproblem...
jak i tak nic by z tego nie bylo to czym sie przejmujesz? :/:/:/

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Tez tak myślę, że najlepiej się wytłumaczyć wpływem alkoholu. Nie chcę żeby pomyślał, że wymagam czegoś od niego i za nim latam w nadziei więc powiem mu może tylko, że byłam wstawiona, a po alko zawsze gadam bzdury i żebyśmy żyli we względnie zgodnym i neutralnym nastawieniu do siebie. Dobrze brzmi? :classic_cool:

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Mam problem, bo on chodzi do tej samej szkoły co ja i będę go mijać na korytarzu, poza tym wstyd mi.

Nie mow ze gadasz glupoty po alkoholu itd bo wtedy pomysli, ze jestes jakas wariatka. Powiedz normalnie; Bylam po % i powiedzialam nie do konca to co mysle i juz.

Gość flow
nic z tego nie moglo byc skoro facet powiedzial ze nic ci nie moze obiecac wiec nie mial powaznych zamiarów dobrze wyszlo bo tak to co... pocalowalby cie a ty bys pozniej sobie bog wie jakie nadzieje rodzila a on no coż przecież "nic ci nie obiecal"

Obróć to w żart, w śmiech, nie traktuj poważnie tej nocy, tych słów. Gdy go następny raz spotkasz bądź żartobliwa i wyluzowana. Okazuj mu obojętność emocjonalną ale przyjacielskość, niech sygnał , który mu wysłałaś tamtej nocy, będzie sprzeczny z tym wysyłanym na trzeźwo. Zapamiętaj jedną ważną zasadę, nasze zachowanie wpływa na to jak jesteśmy odbierani przez otoczenie. Jeśli z góry postawisz siebie w roli ofiary ze spuszczoną głową, on jako dokładnie taką ofiarę będzie Ciebie postrzegał. Pozdrawiam

Gość Załamkaaaaaaaaaa
No to już nie wiem co mu powiedzieć. Dajcie jakiś wzór. :P No ja wiem, że on nie jest żadną męską świnią, ale wtedy byłam wstawiona i sie zachowałam tak a nie inaczej niestety. :O

Gość oooo moj Boscheeeeeee!
ooo kuźwa! ale wy macie problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Załamkaaaaaaaaaa
No taki mam problem akurat i chcę go rozwiązać.:O

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Offerma, czyżby nutka prawiczej goryczy się odezwała? :classic_cool:

"Offerma, czyżby nutka prawiczej goryczy się odezwała? " jak zwykle. ale nie zmienia to faktu że ci wybaczy.

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Ja potrzebuję poważnej rady, a nie jakichś zgryźliwych insynuacji Offerma.

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Goowniana rada zawistnego prawiczka, co nawet za rękę dziewczyny nie trzymał i wszystkie z życiem towarzyskim traktuje jak łatwe. ;)

no a jak mam traktować panny które dają się po pijaku obmacywać obcym facetom? jak "trudne"?

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Nie jest obcy, to mój kolega. Poza tym jak spacer i przytulenie się do kogoś jest dla ciebie niesamowicie wyuzdane to musisz być jednym z tych, co myślą, że sa porządni, bo nikt ich nie chce i są sami. 🖐️

"Nie jest obcy, to mój kolega." ano tak, to zupełnie co innego :D kogo ty chcesz laska nabrać, samą siebie?

a poważnie radzę - nie przejmuj się, facet pewnie nie pamięta w ogóle coś tam bredziła tylko żałuje że mu się zaliczyć nie udało. a to zawsze możesz naprawić.

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Wiesz offerma, to niesamowicie żałosne, jak prawiczki prawią o tym, że ktoś jest łatwy, bo sami po prostu nigdy nie mieli możliwości bycia z kimś. Znam go już dwa lata, więc sobie daruj. :D

żałosne to może i jest, ale to twoje też nie lepsze więc się tak nie nadymaj bo nie masz powodu, doprawdy.

Gość Załamkaaaaaaaaaa
Co żałosne jest, że poszłam na spacer z fajnym chłopakiem i się przytuliłam do niego? :D Puknij się w łeb człowieku.