laleczka82 0 Napisano Wrzesień 4, 2011 witam mam pytanie od dwoch dni mam dziwne plamienia w kolorze rozowo czerwonym , dodam e od 7 miesiecy biore tabletki yasminelle i nic do tej pory sie neidzialo . 2 dni temu zakonczylam kuracje antybiotykowa(dopochwowo) i za 2 dni mam dostac krwawienia odstawiena , co to sie dzieje? czy to mozliwe e dostane wcesniej okres?? czy o co chodi bo sie nie pokoje. Wczesniej takie plamienia dostawalam tuz przed okresem (krwawieniem z odstawienia) ale czy to mozliwe ze dostaje juz w pirwsym dniu odstawienia??(awsze mam w 3-4 dniu) pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Wrzesień 4, 2011 brałam yaz skład ten sam tylko dawkowanie 24+4 i powiem ci,ze bywało różnie więc twoje plamienia przy tym wynalazku nie powinny być powodem do niepokoju mi po roku brania okres zaniknął całkowicie teraz odstawiłam to cudo i organizm juz czwarty miesiąc dochodzi do siebie wrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka82 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 tylko jedna?? dziewczyny zadna tak niemiala??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 być może te plamienia są związane z tym, że brałaś antybiotyk, jeśli on osłabił działanie tabletek to stąd mogły się te plamienia wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach