Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kghthtr

Zakochałam się w instruktorze nauki jazdy:(((((

Polecane posty

Gość kghthtr

Zakochałam się w moim instruktorze jazdy i mam problem bo on jest tak ze 20 lat starszy ale jest kochany ma takie piękne czarne oczka normalnie nie mogę się skupić na jeździe Jest tylko mały problem ma żonę która siedzi za granicą Doradźcie mi co mam zrobić zmienić instruktora albo się odkochać TYLKO JAK ??? Był ktoś w takiej sytuacji??????????????????/

ty sie skup na jezdzie a nie na dupie maryni ;p instruktor pewnie cie zlewa jak setki innych kursantek

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
pomyl lewarki na jazdach ,a pózniej samo poleci jakoś

Gość alikia
Ja zauroczyłam się w swoim instruktorze. Jest w moim wieku, ma dziewczynę, ja faceta od wielu lat. super mi się z nim rozmawia, a kurs już się kończy i nie chcę urywać tego kontaktu. Jak mu zaproponować dalszą znajomość - tak, żebyśmy jako znajomi mogli gdzieś czasem na piwo wyjść? nie chciałabym być źle zrozumiana, że mu proponuję jakieś układy damsko - męskie, ale szkoda mi zrywać kontakt z kimś, kogo polubiłam. Poradźcie proszę co zrobić?

Gość BiedRRona
takich jak ty przewija mu się przez auto 20 miesięcznie :D

Gość bossse ale te dziewuchy naiwne
Co niektórzy przebieraja jak w ulegałkach, bo kursantek jest w chol..., ale smieja z takich jak wy między sobą. Mam kumpla instruktora i opwowiadał co teraz dziewuchy wyprawiaja zeby zwrócic na siebie uwagę jak sie wyzywajaco ubieraja, usmiechają i szczebicą. Tylko on ma żonę i nawet przy niej opowiada jak dziewczyny nawet te starsze mysla tylko jednym. Nie ośmieszajcie się, a instruktor musi o czyms rozmawiać, a nie siedzieć jak gbur za to wy bierzecie wszystko za podryw , czy Bóg wie co. Żenada.