Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VanHorne

Oświadczyny- jak to ugryźć?

Polecane posty

Witam :D Ciekaw jestem jak wyglądały Wasze oświadczyny? Jak chciałybyście aby wyglądały? Czego unikać, jakich błędów się wystrzegać? Pytam, bo sam planuję w najbliższym czasie paść u stóp mojej kobiety z pierścionkiem. Mam milion przeróżnych pomysłów...chciałbym by wyszło idealnie :D Może jakieś rady? Help

Gość no to niezłego
ugryź ją w doope

na pewno zaskocz oświadcz sie w najmniej oczekiwanym momencie nie musi być kolacja w restauracji i bukiet czerwonych róż bo to nudne po prostu zabierz w jakieś urokliwe miejsce

Gość moze i glupolek
a ja wlasnie chcialabym,zeby to bylo podczas kolacji,bukiet roz,wino,etc a nie np. siedzimy i ogladamy film,facet wstaje i idzie po pierscionek. tak samo nie chcialabym byc jakas rozmemlana,bez makijazu. dlatego mysle,ze restauracja choc chyba bardziej podobalaby mi sie kolacja zrobiona przez faceta,roze,platki,swiece,wchodze do domu i wszytsko pieknie,ja zaskoczona troszke :)

czyli standardowe nudne oklepane oświadczyny :O chyba ze ona też taka standardowa to wtedy tak zrób ja wolałam włąsnie być rozmemłana ale mile zaskoczona

Restauracja odpada, tak jak i miejsca publiczne- jeśli odmówi przy wszystkich to będzie wstyd jak cholera (a istnieje taka ewentualność). Też planowałem ją taką rozmemłaną zdybać. Zresztą teraz jak wraca po pracy to od razu luźne gatki i bluzę wkłada z racji ciąży :D Oboje jesteśmy zapalonymi kino maniakami. Mam w domu maskę V z filmu "V jak Vendetta". Do tego kapelusz, brakuje mi peleryny i peruki-ale to najmniejszy problem. W zeszłą środę powiesiłem w sypialni vis--vis łóżka telewizor. Nagrałbym na DVD moje przemówienie w przebraniu V (przerobione z V- zamiast o rewolucji społecznej- rewolucji miłosnej czy coś w ten deseń. Do tego dołączył bym kilka fajnych fragmentów z filmu (zwiastun macie na yt). Tak przygotowane włączyłbym o 24 na TV w sypialni, tak żeby ją obudzić. Obejrzałaby sobie to wszystko...zaraz po projekcji wparowałbym do pokoju przebrany za V z czerwoną różą i pierścionkiem. (bohater filmu dawał różę swoim ofiarom) Padłbym na kolana, oświadczył się. Po pozytywnej odpowiedzi, wziąłbym ją na ręce i po prostu wyniósł do samochodu. Pojechalibyśmy tam gdzie pierwszy raz się kochaliśmy, no i tyle. Co wy na to?

Gość he he he
No cóż Vandetta próbował być niezależnym i wolnym człowiekiem, więc nie wiem czy to takie dobre :P

Tak, myślałem o łzawej Casablance tyle że to nie w moim stylu. A V nieźle wyglądał i w miarę łatwo go sfingować :P

Jesli chodzi o sam pomysl, to swietny:) ale dobor filmu zupelnie nietrafiony (chociaz ja go uwielbiam). :)

Co w takim razie radzicie? Mógłbym pójść w kierunku Casablanki-kapelusz prochowiec, tyle że to trochę kiczowate. Rhett Butler? Też nie... Hej! A co powiedzielibyście na upiora w oprze! O to Świetny pomysł. Przebrałbym się za upiora, kupił czerwone żarówy. W nocy puścił z wieży Music of the Night z filmu i porwał ją do tańca? Hm..nawet niezłe:D Tylko skąd wytrzasnąć maskę?

Jesli oboje lubicie ten film, to wydaje mi sie, ze jednak pasuje. tylko musisz naprawde postarac sie i wydukac cos o tej rewolucji milosnej. Upior tez srednio, znaczy mi sie nie podoba osobiscie :classic_cool:

Gość moze i glupolek
a ile jestescie razem?

Gość moze i glupolek
ogolnie to wydajesz sie zabawny,smieszne pomysly masz :D do kolezanki myszki 83-a co jest w zlego w byciu standardowym? nie wiem,ja bym wolala byc ladnie ubrana,umalowana przy tak waznym wydarzeniu :)

To skomplikowane. Tak ze dwa lata z przerwami. Znamy się od ok. czterech. Na dzień dzisiejszy mieszkamy razem w moim domu rodzinnym z ojcem i dwiema siostrami. Na początku grudnia przeprowadzamy się do nowego lokum, a pod koniec grudnia mamy termin porodu.

Gość moze i glupolek
aaaa no to troszke skomplikowane racja :D chcialabym miec faceta co tak by sie zastanawial co zrobic dla mnie,zeby mnie zaskoczyc :)

Nie bój żaby, jak nadejdzie ten dzień to Twój też nie będzie spał po nocach myśląc czym Cię zaskoczyć ;)

Gość moze i glupolek
haha no na to licze,ale najpierw trzeba go znalezc :D a jeszcze cos wymysliles???

Musisz rozpocząć intensywne poszukiwania :P Ja szukałem a wredna czarownica była na wyciągnięcie ręki ;) Ha, pomysłów miałem całe mnóstwo. Na przykład czekać do porodu, a potem wyrwać dzieciaczka położnej i razem z pierścionkiem podać zainteresowanej. Tyle, że mogłaby pomyśleć że oświadczam się ze względu na dziecko, no i nie wypali bo wymyśliła cesarkę więc klops. Oboje jeździmy konno, więc od zawsze marzyła mi się przejażdżka po lesie na jakąś polanę 'seksu' potem łupucupu i pierścionek na koniec- tyle że teraz mogłaby urodzić w siodle. Zresztą koń by się załamał gdyby zobaczył jaki ciężar będzie dźwigał. Zajeździłaby zwierzę i tyle by z tego było :D Myślałem też o zabawie we Władcę pierścieni, ale ona nie przepada za filmem :/ A może ktoś podsuniecie coś lepszego?

Gość moze i glupolek
hmm nie te opcje to takie srednie,ta pierwsza spoko :)

Gość jjjjjjaa
juz dawno nie spotkalam tak zakreconego mezczynzy (a moze po prostu: zakochanego) :D Pierwszy pomysl najlepszy:D:D:D Zdaje relacje jak poszlo i oczywiscie- pospiesz sie ,bo inaczej wyladujesz z tym piersionkiem na porodowce;P :D

Gość myślicielka od siedmiu boleści
Ja wczoraj zostałam poproszona o rękę :) i się zgodziłam oczywiście. Zakupiliśmy prawie razem pierścionek. Tzn, mi się bardzo jeden spodobał i został zakupiony kiedy ja byłam w innym sklepie ( mój się wyrwał do jubilera). Później park linowy w plenerze, adrenalina, zmęczenie,itd. Generalnie całkiem już zapomniałam o tym pierścionku. Jak dojechaliśmy do domu, poszłam się szykować na wyjście do znajomych. Wchodzę do pokoju, a M. podszedł przytulił, coś zaczął mamrotać pod nosem, po czym padł na 2 kolana i wyjął pierścionek:) Generalnie nie doszło chyba jeszcze do mnie co się wczoraj wydarzyło :):))))) jestem przeeeeszczęśliwa :)

Gość jjjjjjaa
gratuluje:)

a moje zaręczyny odbyły się w parku tam gdzie w sumie pierwszy raz wyszliśmy gdzieś razem. Było cudownie i skromnie bez pompy - pięknie po prostu. Lepiej być nie mogło:-) ale to już zależy co kto lubi

Gość myślicielka od siedmiu boleści
dzięki:) Może i nie było jak na filmach, z fajerwerkami, świeczkami i innymi gadżetami, ale dla mnie liczyło się tylko to, że się odważył, że jest zdecydowany, że kocha i że powiedział, że chce mnie wnerwiać do końca życia :) hehe

najważniejsze ze się kocha i zaręczyny wypływają z miłości:) jak dla mnie to się kompletnie nie spodziewałam i to było miłe bardzo

Gość żartownisia
pierścionek wyslać pocztą albo kurierem