Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suuuzi

CIĄŻA OKRES

Polecane posty

bardzo prosze o pomoc. 5 sierpnia dostalam okres. 8 lub 9 kochalam sie z chlopakiem, bez zabezpieczenia. I bylo do konca. Okresu do dzis nie dostalam, zrobilam test dzis, wyszedl negatywny. Od 8 lub 9 na bank byloby juz zapolodnienie....

owszem, ale minal prawie miesiac od niby zaplodnienia i test wyszedl negatywny

jak nie dostaniesz okresu jeszcze przez tydzień to powtórz test, gdy znów będzie negatywny to idź do gina by wyjaśnić przyczyne jego braku

ogolnie moj rganizm jet dosc slaby i wczesniej ttzn rok temu kochalismy sie ciagle bez zabezpieczenia [głupota nasza jak nie wiem] i do konca bylo i w ciaze nigdy nie zaszlam z powodow zdrowotnych ... wiec teraz mysle ze tym bardziej. dzis jest 31 dzien syklu. okresu nadal nie ma. brzuch mnie pobolewa, a piersi wybuchna zaraz...

też myśle, że test by juz pokazał ciążę, także zapewnie nie zaszłaś, tak jak mówie, zaczekaj jeszcze, jak nie bedzie to ponów test i do gina

mam jutro egzamin na prawko i tak sie stresuje ze wszytsko mi z rak leci, moze ten stres to powoduje??

A Ty taką złośliwość masz we krwi ? Czy właśnie okres masz? Bo ja nie widzę tu nigdzie ekscytacji

bo odpisałam Ci raz - że test na pewno by ciążę pokazał, że pewnie zaraz dostaniesz i generalnie nie masz sie czym martwić, nic więcej nie wykminisz więc po co sie nakręcać i zastanawiać

A stresuje się poniewaz zaczelam pisanie pracy magisterskiej i zalezy mi na ukonczeniu studiow bo tak niewiele zostalo. A Twoja opinia ''taka'' byla zbędna

no to przecież wiadome że stres opóźnić okres może też, więc sie po prostu nie zastanawiaj nad tym bo miesiąc od stosunku to już by na bank test pokazał ciążę, także mysle, że ona jest już wykluczona chociaż jak tak sie cykasz, o te studia to może dla świętego spokoju zrób sobie test beta hcg z krwi? on już da 100% pewności