Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tara23

MIĘDZYZDROJE WE WRZEŚNIU

Polecane posty

Gość tara23

czy coś dzieje się jeszcze tam we wrześniu? chodzi mi o przyszły tydzień. liczymy ze znajomymi na dobrą zabawę.

Gość tara23
naprawdę we wrześniu nic tam się nie dzieje? ludzie nie przyjeżdżają jeszcze na weekendy skorzystać z ostatnich promyków słońca? będziemy chociąz mieli gdzie się tam wybrać potańczyć?

ja bym na pewno tam nie pojechala za mala miejscowosc wiec moze jakies jedno disco po sezonie jest

Gość tara23
może na forum jest ktoś kto mieszka w międzyzdrojach i mógłby udzielić jakiś informacji?

Gość tara23
w Kołobrzegu byłam w tamtym roku :) jesteś ktoś z Międzyzdrojów?

Gość bylam w rewalu
od 23-30 sierpnia i powiem ci ze po weekendzie wiekszosc atrakcji sie skonczyla-imprezy, czesc knajp pozamykana i glownie emeryci na promenadzie; poza tym wszedzie byl wtedy upal, a tam w pn po poludniu temperatura spadla do 14 stopni, a jak wyjezdzalam we wtorek to bylo 10, a przy wietrze czulam jak gdyby bylo 5 stopni, wiec juz bym nie pojechala we wrzesniu na bank

Gość tara23
o kurcze.. temperaturą się zbytnio nie martwię tylko liczę na to, że będziemy mieli gdzie pójść.. myśleliśmy również nad Rewalem, ale to chyba już nie ma znaczenia gdzie pojedziemy skoro wszystko ma być zamknięte ;o

Gość eeeeerrrraqdg
Definitywnie NIE polecam Międzyzdrojów, Wynudzicie się tam jak mopsy. Już lepsze Świnoujście. A najlepiej to w ogóle do trójmiasta jechać.

Gość tara23
do trójmiasta za daleko i nie opłaca się nam jechać, to tylko weekendowy wypad. zostaje nam liczyć na to, że nie będzie najgorzej, choć wszystkie posty trochę mnie podłamały ;p