Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumacie to??????

ZERWAŁ ZE MNĄ !!!!!! CHYBA UMRE NORMALNIE.

Polecane posty

Gość kumacie to??????

Jestem tak wkurzona że nie mogę. Zerwał ze mną facet. Powód, jest następujący. Zerwaliśmy jakieś pół roku temu. Nie widywaliśmy się przez 4 miesiące. On w tym czasie przeleciał 2 laski :/ Oki, bo jak był ze mną był wierny to wiem. Mniejsza z tym, w sumie 2 laski w 4 miesiące to też niezła kurwa z niego jest. Ja w tym czasie umówiłam się kilka raz z innym chłopakiem, nie spałam - Umówiłam. I o to się wkurzył :/ Że niby JA GO W TEN SPOSÓB ZDRADZIŁAM! Sory ze chaos i przekleństwa ale jestem wkurwiona okropnie. Nie jest tu coś nietak? On sobie bzyka i jest ok i jemu mam wybaczyć a on robi sceny bo z kimś wyszłam jak mieliśmy tą separację? Chuj mu w ten gruby zad!

Gość tylkotylko
ale to co? on chce znowu z Toba byc?

Gość kumacie to??????
tak, jakoś umówiliśmy się tydzień temu i próbowaliśmy "zacząć wszystko od nowa". Chyba musiałam kompletnie zgłupieć, żeby to w ogóle próbować odnawiać. Mniejsza z tym, nie jest mi przykro że zerwał, nawet się kurwa cieszę, oby tylko ostatecznie i żebym go już więcej nie widziała. Ale ten powód? No sory ale nie jest to skrajna hipokryzja?

Gość tylkotylko
No, jest idiotą, co poradzisz.

Gość tylkotylko
Tylko żeby Ci do głowy nie przyszło czasem do niego wracać!!!!!

Gość sjdhajshdkjah
spoko:D moj fcaet mnie zdradzil i sie rozstalismy i po meisiacu chcial wroric ale na jego warunkach tzn ze bedzie mial swobode do chodzenia na imprezy beze mnie:D

Gość he... dobry jest...
jemu wolno, a Tobie nie... poza tym nie byliście wtedy razem... facet ŻAL jednym słowem ,może szukał pretekstu żeby zerwać. Mniejsza o to, żyj nowym życiem i daj się namówić na żadne spotkanie!

Gość he... dobry jest...
miało być NIE DAJ SIĘ NAMÓWIĆ...

Gość gosc xxx
heheh moja kumpela miala tez robnietego facet. kiedy byli razem zdradzil ja a kiedy zerwali i uwaga uwaga ona siedziala przy stole w restauracji z kilkoma znajomymi i m.in rozmawiala z jednym kolesiem to byly zwyzywal ja od kurew ze jest latwa?!?!?!!?!? zrozumie ktos facetow i ich jakas pokręcona podwojną moralnośc-bo ja napewno nie! nie przejmuj sie tylko juz nawet wiecej nie rozmawiam z bylym

Gość wkoorviona
Co się z tymi facetami dzieje. Ja tez ostatnio zerwałam z jednym idiotą, który zaczął okreslać nowe warunki związku. To były nowe prawa dla nas. Tylko inne dla niego i inne dla mnie. W pewnym momencie wydało mu się że żyje w Iranie gdzie kobiety nie mają żadnych praw.

Gość brunchildo
I OTO PRZYSZŁOŚĆ POLSKIEGO NARODU ..... TEŻ MACIE PROBLEMY .... ŻAL