Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeewaaa

jak myslicie czy te ciuszki wystarcza? ile musze miec>> rozmiar 98

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeewaaa

ile musze miec ciusskow na rozmiar 98 tak sobie mysle i nie wiem, nie chce miec za duuzo bo s tymi mniejszymi rozmiarami zaszalalam i za duuzo bylo. a teraz jak myslicie? co i ile sztuk? rozmiar 92 i 98 chyba wtedy dziecko sie tak nie brudzi i nie trzeba przebierac kilka razy w dniu"????? jak to jest z rozmiarami? 92 od kiedy" a 98 od kiedy do kiedy tak mniej wiecej??? MOJA MA TERAZ ROWNY ROK A NOSI 86

Gość a moja m aprawie dwa
lata i większość ciuszków nosi na 86

każde dziecko rośnie inaczej,mój ma 22 miesiące i nosi 92 i 98 na roczek mój nosił 80 i 86 większość. Wszystko zależy od tego co dziecko robi,czy często jestescie na podwórku itp.nie da się konkretnie powiedzieć np.kup 6 par spodni,7szt bluzek.. itd mój obecnie ma np.jakieś 15 par spodni,tyle samo bluz a spodenek i koszulek jeszcze więcej,skarpetek gdzieś 30 par,majtek tyle samo.Wszystko mamy w obiegu,bo po domu syn chodzi w jednym cały dzień,jak jesteśmy an podwórku czasami i 3 godzinki i jak się ubrudzi lodem,obleje sokiem to przebieram,więc róznie.Butó np mamy 2 pary sandałklów,2 pary tenisówek,1 parę adidasów i traperów,ale je już kupiłam na typowa jesień. Dlaczego chcesz już kupować 98 skoro mala skonczyla dopiero rok ? mogą przeleżeć nawet pół roku jeśli chodzi o kupowanie do przodu to najlepiej kupić coś po domu lub spodnie,bo innymi ubraniami można nie trafić w porę roku. Córa koleżanki ma 2,5 roku i nosi 98/104 80-rok 86-1,5 92-2 lata 98-3 lata taka jest numeracja wg firm ubrań Mój syn ma 22 miesiące,16kg i 89/90cm i nosi większe bo reszta jest ciasna,bo jest posturnym chlopaczkiem

Gość teosia
98 nosi moja 3 latka:O przesdzasz autorko:O

jesli moge to pozwole sobie na male pytanko. z gory przepraszam za zasmiecanie :) moja koleżanka niedługo urodzi :D wiem ze w podarunkach dla dziecka zyczy sobie ubranka- ok. ale jakie ??? i w jakim rozmiarze. pytam doswiadczonych mam :)

Gość teosia
Quis leget haec?,kup ubranka nieco wieksze,moze 62-68...polecam bodziaki,pajacyjki i spioszki,u nas to mialo najwieksze wziecie:D na jesien sprawdził sie tez welurowy dresik:)

Gość matka-dwulatka
Autorko, przecież teraz jest wszystkiego w brud. Jak masz kupować, to co za różnica, czy kupisz teraz czy za kilka miesięcy jak dorośnie do tego rozmiaru? ę tak: zakładam co mam,a jak czegoś zabraknie to dokupuje. nigdy na zapas. Nawet jak mi sie coś spodoba, to pojedyncze sztuki - na pewno założy