Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 years

czy powiedzieć

Polecane posty

Gość 25 years

Mam pytanie czy powiedzieć mojemu chłopakowi co jest Rosjaninem o tym że byłam 7 lat w zakładzie karnym, byłam narkomanką i mam nerwicę lękową i muszę brać leki na nerwy. Czy lepiej to ukryć przed mężczyzną :(

Gość MiKRjntjmat
A co to ma za znaczenie, ze jest Rosjaninem? :o

Gość 25 years
boję sie że mnie odtrąci dziwi się czemu nie miałam chłopaka a ja trafiłam do ZK mając 18 lat w więzieniu zrobiłam liceum :(. Obecnie na zwolnieniu warunkowym jestem bo mój wyrok wynosił 12 lat pozbawienia wolności po 7 zwolnili na warunek. Ja go kocham i chce ale boję się że on nie będzie mnie chciał narkotyki więzienie i nerwica lękowa ;(

Gość 88888888888888888
musisz powiedzieć i tak się dowie wyrok 12 lat nie dają za błachostki

Gość MiKRjntjmat
Nadal nie rozumiem jakie znaczenie ma jego narodowośc. Prawda prędzej czy pozniej i tak wyjdzie na jaw wiec lepiej powiedziec samemu. Jesli bedzie cie mial zostawic to i tak to zrobi wiec lepiej teraz niz jak juz np założycie rodzine, a choćby zaakceptował twoja przeszłość to kłamstw raczej nie. Dlatego ja bym powiedziala prawde.

Gość 25 years
Tylko jak to powiedzieć kochanie byłam 7 lat w więzieniu?? kochanie brałam narkotyki?? kochanie mam nerwice lękową?? Tak?? Jak to powiedzieć :(

Gość MiKRjntjmat
Czy bylas skazana ponieważ w wyniku twoich czynów ktos poniósł śmierć? Jak nie umiesz powiedziec to napisz list i daj mu czas zeby ochłonął po przeczytaniu

jak Cie kocha to nie zostawi (chociaz to bedzie dla nigo trudne) ale prawda i tak w koncu wyjdzie na jaw, wiec im szybciej tym lepiej...

Gość 25 years
ja się najbardziej wstydze narkotyków i pobytu w ZK :(

Gość cytrynowa lala
ale z ciebie jebana patologia a z niego glupi kacap

Gość 25 years
prosiłam o porady a nie o ubliżanie mi :( już i tak za wiele osób w zyciu mnie poniżały

Gość MiKRjntjmat
Dlaczego odrazu patologia? W młodości ludzie popełniają błędy i ona juz prawie poniosła karę orzeczoną przez sąd wiec nie wiem czym sie oburzasz. Autorko ponawiam pytanie- czy ktos poniósł śmierć?

Gość 88888888888888888
a za co byłaś skazana nerwica lękowa to nic wiele osób to ma brać leki i tyle :") narkotyki wychodzi się z nich moim zdaniem dla niego najważniejsze było za co byłaś skazana i to dla twojego chłopaka będzie miało najwieksze znaczenie

Gość 25 years
Mogę opowiedzieć historie mego życia ale proszę o nie ubliżanie mi ok??

Gość 25 years
Zawsze rodzice dużo ode mnie wymagali musiałam być we wszystkim idealna nie mogłam mieć koleżanek chłopaka. Jak miałam 15 lat pierwszy raz spróbowałam nerkotyków. Potem w liceum matka gnała mnie do nauki ale brałam już narkotyki :( po 1 liceum co się nie przeszłam uciekłam w Polske i poznałam złe towarzystwo oni wciągli mnie w mocniejsze narkotyki amfetamina i heroina :(. I tak się staczałam i w wieku 18 lat znalazłam się w ZK. Z 12 letnim wyrokiem ;(

Gość 25 years
teraz od pól roku jestem wolna dopiero ucze sie żyć na nowo nie moge pracy znaleść :( tylko on jest jedynym moim pocieszycielem i tylko on mnie kochał :)

Gość 88888888888888888
jebana tak to jest jak się ucieka z domu i rzuca kamieniami na szkołe

Gość MiKRjntjmat
Moze to glupie pytanie, ale czy to byl wyrok łączny za rozne przestępstwa czy wyrok za jedno? Najważniejsze zebys teraz patrzyła w przyszłość, to co sie działo przed zk jest juz za toba. Wtedy bylas jeszcze dzieckiem teraz napewno jestes inna osoba- mądrzejsza. Gdyby tak nie bylo nie zwolniliby cie przedterminowo i mam nadzieje ze twoj facet też to zrozumie

Gość 25 years
Za jedno przestępstwo A co sądzicie o nerwicy lękowej powiedzieć czy nie??

Gość r34tyu67jiuytrtjyh
jak bys tylko sama cpala to na tyle by cie nie wsadzili przyznaj sie do dilerki i pewnie malotatom sprzedawalas i wydaje mi sie ze ktos z tych dzieciakow przedawkowal dzieki tobie powinnas powiedziec, lepiej wczesniej niz za pozno

Gość 25 years
nie sprzedawałam nikomu. Siedziałam za inną rzecz ale popełnioną na głodzie

Gość 25 years
ja nie zrobiłam nikomu krzywdy mnie źli ludzie skrzywidzili :(

Gość 25 years
pytam po raz kolejny co z nerwicą lękową i koniecznością brania leków. Powiedzieć mu to czy udawać że to leki na co innego??

Gość r34tyu67jiuytrtjyh
bedac na twoim miejscu sama nie wiem co bym zrobila moze najpierw go jakos podpytaj co sadzi na temat narkotykow i osob uzaleznionych, o ludziach po wyrokach w ZK, o zwiazku z kims takim zarzuc jakis film zwiazany np z narkotykami a potem podpytaj co mysli jezeli powie ze nie wyobraza sobie zycia u boku takiej osoby, wtdey bym mu nic nie mowila, po prostu zakonczylabym zwiazek z jakiegos tam innego powodu jesli natomiast bedzie mial w miare pozytywne nastawienie do ludzi z ZK to mozesz sprobowac delikatnie mu powiedziec o swojej przeszlosci z tego co piszesz to swoim zachowaniem wtedy skrzywdzilas najbardziej siebie, wiec mysle ze powinnien zrozumiec tylko z drugiej strony; albo bedzie cie pilnowal zebys nie wrocila do cpania, albo cie zostawi bo bedzie sie bal ze kiedys mroczna przeszlosc wroci wspolczuje ci, latwo nie masz

Gość 25 years
Musze powiedzieć mu niestety i tak wszystko jest w papierach :( ciężka rozmowa nas czeka. Powiem mu o ZK braku pracy braku studiów nerwicy i zespole stresu pourazowego które muszę leczyć odtrąceniu przez rodzine Jak mnie zaakceptuje super a jak nie to trudno :(

Gość Fikunilukkkiiia
Mowisz, ze nikogo nie skrzywdziłas, ale 12 lat za jedno przestępstwo to praktycznie wyklucza. Moglas kogos zamordować lub zrobic cos w wyniku czego ktos stracił życie inne przestępstwa które sa zagrożone kara pozbawienia wolności do lat dwunastu to np gwałt, pedofilia, łapówka w przypadku funkcjonariusza publicznego (narazie nic więcej nie przychodzi mi do glowy), ale te i inne bardziej niedorzeczne typu terroryzm chyba możemy wykluczyć. Wiec mówiąc, ze nie zrobiłas niczego zlego powodujesz ze twoja historia brzmi nierealnie, tym bardziej, ze w naszym kraju naprawde żadko sądy orzekają w górnej granicy ustawowego zagrożenia. Poza tym skoro bylas uzależniona od narkotykow to nie znalazłabys sie w zwykłym zk tylku w placówce leczniczej. A różnego rodzaju nerwice sa obecnie tak powszechne, ze akurat tutaj nie doszukiwałabym sie największego problemu.

Gość 25 years
Tak kogo kobieta może zgwałcić??

Gość 25 years
większej głupoty nie słyszałam