Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 years

czy powiedzieć

Polecane posty

Gość 25 years
mnie jak odcieli od towaru to miesiąc się nie nadawałam do przesłuchania dopiero po miesiącu byłam w stanie opisać wszystko takie miałam objawy odstawiennie to było piekło nie chce do tego wracać .

Gość 88888888888888888
A może droga pani kłania się paragraf 148 :) Art. 148. 1. Kto zabija człowieka,podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 8, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności. 2. Kto zabija człowieka: 1) ze szczególnym okrucieństwem, 2) w związku z wzięciem zakładnika, zgwałceniem albo rozbojem, 3) w wyniku motywacji zasługującej na szczególne potępienie, 4) z użyciem broni palnej lub materiałów wybuchowych,podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 12, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności. 3. Karze określonej w 2 podlega, kto jednym czynem zabija więcej niż jedną osobę lub był wcześniej prawomocnie skazany za zabójstwo. 4. Kto zabija człowieka pod wpływem silnego wzburzenia usprawiedliwionego okolicznościami,podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. i wszystko się zgadza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 88888888888888888
i dali najniższe ustawowe zagrożenie 12 lat :) hahaha bo młodociana była. Masz szczęście że nie dali 25 czy dożywocia :) ciesz się że po 7 zwolnili cie i zyj prawo.

Gość 25 years
nie życze sobie upokarzania mnie moja sprawa za co to było ale odsiedziałam swoje i moge normalnie żyć mam do tego prawo :) i tak za dużo w życiu wycierpiałam :( może bóg sie zmiłuje nademna

Gość 25 years
i jak nikomu krzywdy nie zrobiłam jestem łagodną osobą

Gość jdmapumajgtmjptam
Kobieta nie moze zgwałcić mężczyzny? Zdziwie cie bo moze ponieważ gwałt to potoczna nazywa, a w jego zakres wchodzi obcowanie płóciowe, a także INNE CZYNNOŚCI SEKSUALNE wiec kobieta jak najbardziej moze zgwałcić mężczyznę. Poza tym musiałas kogos skrzywdzić skoro dostałas 12 lat nie ma innej możliwości. Wiec istnieje duże prawdopodobieństwo, ze jestes znudzona gimnazjalistka wymyślająca historie nie mające sensu.

Gość 25 years
tak jestem znudzona i wymyślam różne historie SUPER by było jak by tak było

Gość 25 years
może 7 lat jak każdy dzień wygląda tak samo jest przyjemnie :( jak się mam resocjalizować jak teraz ludzie wytykają mnie palcami na ulicy z mojego osiedla

Gość corkarosjanina
Witam, wątek chyba się zakończył...no cóż...ja w domu mam podobną sytuację. Mój ojciec wykazuje wszystkie te cechy, o których tu piszecie, moja mama jest wspaniałą piękną kobietą, ale całkowicie uległa temu PALANTOWI (to straszne, że tak o ojcu piszę, ale po 20 latach mam go zwyczajnie dość). "TATUŚ" na domiar złego, jest Rosjaninem (oni w 90% mają zrytą psychę) na dodatek były wojskowy ZSRR! Nigdy nie zastosował wobec nas przemocy fizycznej, ale za to intensywnie znęca się psychicznie. Ma do tego problem ciągów alkoholowych w trakcie których, wykańcza nas całkowicie. Prowadzi firmę, żyjemy dostatnio, biżuterii, perfum i podróży nam nie brakuje-ale to wszystko na pokaz, żeby pokazać co to nie on. Nienawidzi rodziny mojej mamy, za spotkania z nimi, obraża się, robi sceny; często powtarza, że do niczego się nie nadajemy...mojej mamy to wręcz nienawidzi; nie ma kochanek, ale ma już jedno małżeństwo za sobą, mądra kobieta odeszła od tego tyrana i zabrała dziecko; najbardziej kocha swoją mamusię i sądzi że mnie kocha, ale tylko wtedy gdy robię co on chce; mam 20 lat, a on traktuje mnie jak 12-latkę; nigdy nie miałam chłopaka i się na to nie zapowiada; musimy z mamą zawsze pięknie wyglądać-musimy być szczuplutkie, dobrze ubrane, umalowane, bo go reprezentujemy; nigdzie nie wychodzę, żeby uniknąć konfliktu; NIE WIEM JAK NAS UWOLNIĆ! 25 years nie zmień jednego więzienia na drugie!! rzuć go w cholere

Gość 25years
ej czy naprawde 90% z nich jest zrytych :( :( a już myslałam że mi się życie układa :( teraz się boje

Gość tak moim zdaniem
Naprawdę szkoda mi ciebie. Czasem popełnia się błąd, ale człowiek ma prawo się poprawić i wyjść na prostą i tego ci życzę :-) A co do twojego pytania, to jeślibyś np. chciała wyjść za swojego chłopaka, to myślę, że po prostu musiałabyś to zrobić. Jeśli na razie tylko z sobą chodzicie, to jeśli o nim poważnie myślisz, to kiedyś powinnaś, co nie oznacza, że w tej chwili. Może spróbuj go jakoś na to po mału do tego przygotować. Ale pytanie jak to powiedzieć jest bardzo trudne i ciężko cokolwiek mądrze doradzić.

Gość besensuuu
dla mnie twoje pytanie jest glupie.Pewnie ze powiedziec!masz przeszlosc,I musisz uswiadomic swoja druga polowke o tym.To tak samo jakbys miala dziecko ,wychowywala je I zastanawiala sie czy mu powiedziec.A jak mu nie powiesz I kiedys sie dowie???Wtedy bedzie gorzej.Lepiej powiedziec bo niestety prawda zawsze wychodzi.

Gość 25 years
Mój chłopak jest rosjaninem studiuje informatykę. A ja Polka i co?? - okres licealny przećpany -od 18 roku życia do 23 pobyt w więzieniu I kto jest tutaj lepszy jako człowiek ?? -tyle razy go kłamałam że studiowałam niby resocjalizacje że tyle wiem o więzieniach Jak wychodzimy gdzieś razem to zawsze boję się że ktoś mnie rozpozna i mu powie

Gość 25 years
już tyle razy go okłamałam że szok a on bidny taki naiwny :( - nie wiem czy bede mu mogła dać dziecko miesiączki mam nieregularne podobno od narkomani można być bezplodną Nie wiem jak mu to powiedziec bo on się pyta o różne rzeczy a ja nie wiem co powiedziec