Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena_bdg

jak on mogl ?????

Polecane posty

Gość marlena_bdg

Spotykam się od trzech lat z chłopakiem. W zasadzie z mężczyzna bo on jest już po 30-stce. Ja też. Spotykała się wcześniej z o 10 lat młodszą dziewczyną , ale ona go zostawiła, bo nie mogła z nim wytrzymać. Cały czas kiedy byliśmy ze sobą twierdził, że jej nie kocha, a teraz kiedy ona zerwała z kolejnym chłopakiem i jest wolna spotkali się raz i potem zabrał ją do siebie na noc i po tej sytuacji stał się opryskliwy i zabronił mi do siebie przychodzić. Jestem w takim szoku, że w zasadzie nie wiem co robić. Póki co milczę, bez wyrzutów i pretensji, bo w życiu nie spodziewałabym się tego, że znowu będą razem. On zagadał i zapytał czy już nie mam zamiaru z nim rozmawiać. Tylko jeden sms. Kupił jej fantastyczny prezent na urodziny a o mich w ciągu tych 3 lat nie pamiętał, bo twierdził, że nie obchodzi urodzin i nawet zyczeń nie składa. Załamałam się i chciałam się tylko wygadać.

Gość sdsdsdsdsdsdsd
30letni ruchacz tacy sa najgorsi, szukaj mlodszego i tyle

Gość reulija
daj sobie spokoj z takim frajerem

Gość marlena_bdg
Zaskoczyło i boli tak bardzo ze nie wiem jak reagować.

Gość kasiacxc
niestety faceci tacy sa,bylismy razem 5 lat, ja odeszlam byl z inna ale ciagle mial ze mna konakt pisal dzwonil, teraz jestem sama on chce wrocic

Gość kasiacxc
jestem " ta druga" i powiem ci daj sobie z nim spokoj on chyba wciaz kocha swoja eks

Gość marlena_bdg
MI się wydaje, że oni tez mieli kontakt. Ale nie wiem sama. Przyzanał się do jednego spotkania z nia na kawie w zeszłym roku.

potem zabrał ją do siebie na noc i po tej sytuacji stał się opryskliwy i zabronił mi do siebie przychodzić. Zabronił? To jeszcze do niego poszłaś? Olej faceta.

Gość marlena_bdg
A ty byłabys z nim spowrotem? Z Twoim byłym? Wrócicie do siebie mimo takiej rozłaki? Moja siostra mówi, że oni i tak nie będą ze soba bo z jakichs powodów się rozstali a on się nie zmienił i nie zmieni. Że ona została sama i teraz lgnie do niego bo wie ze on jest chetny do tulenia i pocieszania.

Gość kasiacxc
przyznal sie do spotkania, konakt tez zapewne mieli , jakos musial soe z nia umowic na ta kawe, "moj" facet bedac z tamata dziwczyna tez ciagle chcial sie umawiac,ale ja nie chcilam,a gdy zapytalam o dziwczne mowil ze to nic powaznego

Gość marlena_bdg
Nie nie byłam tam. Ale mielismy spedzic wspolnie weeknd juz wiele wczesniej zaplanowany i nagle tak wszystko runelo.

Gość kasiacxc
tak wrocilam do niego,bylismy rok razem, nei potrafimyu sie dogadac

Gość Madzialena86m
Najlepszą reakcją będzie obojętność i kop w dupę. dziwię Ci się, że w ogóle jeszcze z Nim po tej akcji z tą dziewczyną u niego na chacie rozmawiałaś... Skoro tak się zachowuje wobec niej to albo faktycznie chciał ją zaliczyć, albo Ciebie tak naprawdę nie kochał, skoro po 3 latach tak Cię załatwił.. Jak to mi kiedyś kolega powiedział, że faceci jeśli chcą potrafią się starać, ale dla odpowiedniej kobiety..Tragedia.. olej i zapomnij tak będzie najlepiej.

Gość kasiacxc
ona wie ze on ma dziewczyne?

Gość marlena_bdg
Nie wiem co robić,, nadal bede milczec. Takiego ciosu nie spodziewalabym sie po takim czulym i troskliwym facecie.

Gość kasiacxc
Tk, napewno z jakiegos powodu sie rozstali i podejrzewam ze gdyby nawet wrocili to i tak dugo z soba nie beda, ale pomysl jest jeszcze zdrada emocjnalana, chyba ta jest gorsza

Gość kasiacxc
Nic nie rob, nie pisz do niego , nie dzwon,on sie nia zakrecil i nawet teraz jak bedziesz dzwonic , prosic o rozmowe to nic nie pomoze , a wrecz przeciwnie bedzie ejszcze gorzej

Gość marlena_bdg
dziekuje dziewczyny. To raczej nie ma sensu. Gdyby mnie kochal nie spojrzalby na inna a takiego niezdecydowanego mezczyzny chyba nie chce miec u boku do konca zycia. To on mnie zostawil, bo rzucil sie na nia jak wygłodniałe zwierze, ale moja siostra ma rację. Ta dziewczyna nie bedzie z nim i tak. Jest zbyt mądra i ambitna i mlodziutka a on ze mna na poczatku tez się staral jak nie wiem co. Od rana do nocy tylko on. Potem jak juz byl mnie pewien to zaczal pokazywac humory. Jej tez wczesniej pokazywal takie cyrki. Nie chcę go już. Jedyne czego chcę to byc sama.

Gość marlena_bdg
Kto wie? Może wcale go nie znałam, bo przypomniała mi się niedawna sprzeczka, kiedy mi wypominał zazdrość bo sie uganaiał na imprezie i kilka dni po za taka mężatka z klopotami malzenskimi. Pocieszal ja niby i doradzal i wysluchiwal i nic w tym niby nie było dziwnego. A mnie to bolało, ze rozlaczyl sie ze mna zeby umowic sie znia. Powiedzial ze tylko ja sie czepiam jego a inne dziewczyny sa mile. A ja na to ze moze inne dzieczyny go nie kochaja i z innymi nie sypia. WIec odparl mi ze z innymi tez sypial i jakos nie robia mu wyrzutow i jak zapytalam o które mu chodzi niby co sypiali to sie zamknal i zaczal zartowac. Ja chyba byla oszukiwana na prpawo i lewo frajerka z duzym sercem i znoszaca jago humory, zawsze pod reka byalma i do lozka . Fuj.

Gość jollaella
bardzo Ci współczuję też strasznie cierpiałam przez eks w ub. roku świat mi się zwalił, zdradzał mnie, rzuciłam go w jednej chwili, odeszłam tak jak stałam, uznałam, że lepiej zostać samej, niż trwać w chorym związku, z czasem zapomniałam, zaczęłam żyć od nowa nie żałuję - szacunek dla samej siebie i poczucie godności są najważniejsze dasz radę będzie cierpienie, łzy, a później z każdym dniem lepiej to, że jesteśmy po 30-tce nie znaczy, że mamy kogoś prosić o uczucie, godzić się na byle co.... trzymaj się ;-) to zwykły łach, nie wart Ciebie

Gość czy_wy
zawsze musicie robić wycieczki do innych facetów, to już jest nudne. A Ty autorko weź się kurwa obudź!!!!!!!

Gość widocznie caly
czas kochal swoja eks. ja mialam podobnie, zaczelam sie spotykac z super facetem, bylo nam cudownie. Bylismy razem 5 miesiecy. Pewnego razu zaczal sie dziwnie zachowywac, byl milczacy, nieobecny. Drazaylam temat, ale nie chcial powiedziec, co jest grane. Od jego kumpla dowiedzialam sie jednak, ze z zagranicy wrocila eks mojego faceta (byl w niej zakochany, ona go rzucila dla innego, wyjechala) i on zaczal sie z nia spotykac, tylko nie wie, jak ma mi to powiedziec.... Porozmawialam wiec z nim, przyznal sie, ze kocha ja. Mowil ze mnie tez kocha, ale nie wystarczajaco, zeby byc ze mna i z niej zrezygnowac. Ze to jego pierwsza, wielka milosc ble ble ble. Odpuscilam, co mialam zrobic? Widocznie bylam tylko tymczasowym lekiem na jego zlamane serce. Mam z nim znikomy kontakt teraz, ale wiem, ze nadal sa razem. Widocznie byli sobie pisani.

To musi strasznie boleć, ale... on nie był Ciebie wart! Ja bym już takiego nie chciała. Powodzenia, znajdziesz lepszego.

Gość kasiacxc
daj sobie z nim spokoj,on teraz bedzie o nia zabiegal, wie ze jest wolna, a ona i tak go kopnie w dupe