Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca dama

jak dbac o wlosy, by miec je takie jak siostry middleton?

Polecane posty

Gość pytajaca dama

jw.

Gość monnadoll
Trzeba zrobić specjaną maź z kupy Williama, Harrego i ksieżnej Elżbiety..

Gość pytajaca dama
nie oczekuje glupich odpowiedzi moje wlosy sa suche, nie blyszcza sie i nie maja takiej objetosci za to sie pusza, chcialabym zeby mi tez sie tak ukladaly

Gość ja wiuem co zrobic
kup sobie maskę z kerastase, np. cement

Gość dssdsdsdsdsdfsdf
nad nimi pracuje sztab fryzjerow, nie bedziesz takich miala nigdy. poza tym pewnie zageszczone mają tez

Gość monnadoll
Na suche włosy dobry jest zampon z jedwabiem. A na błyszczenie jakiś lakier, albo spray. Wszystkiego jest pełno w sklepach. Nie polecam jednak marek takich jak: garnier, nivea, syoss.. lepiej kupić coś bardziej profesjonalnego

Gość dziewczyno w jakim ty
swiecie zyjesz? widzialas zdjecia malej kate?? wlosy to normalnie piorka. to nie sa jej wlosy, laska ogarnij sie :O jaka znana osba ma swoje wlosy czy zby w dzisiejszych czasach? :O

Gość fuiuhig
tylko ze jedwab nie jest dla wlosow taki dobry, lepiej dbac o wlosy od srodka i robic nauralne maski na wlosy

Gość pytajaca dama
wiem, ze w sklepach jest tego pelno, ale chodzi mi o kosmetyki sprawdzone - takie, ktore dzialaja, nie chce bezsensu wydawac kasy

Gość monnadoll
To tak... Szampon z jedwabiem "Med silk shampoo" świetny jest też szampon FRIZZ-EASE (John Frieda collection) - straight ahead. Idealny do wszystkich rodzajów wysuszonych, podatnych na tworzenie się loków włosów. Kosztuje tylko 35 zł. Nawet ok jest też maska Syoss (jedyne coś pożytecznego z tej marki) - smooth relax na puszenie się włosów

Gość kjfgld.gfd
ja miałam będąc dzieckiem i nastolatką włosy jak siano, dziwne brzydkie loki, pierz normalnie a teraz mam ładne, gładkie, lepsze niż ta cała kate i nie kupuje nie wiadomo jak drogich kosmetyków a włosy mam SWOJE po prostu -zwykły szampon, np shauma, na to odrobina odżywki zielonej pantene wygładzającej jak wyschną to psikam sprayam ochronnym przed szkodliwym działaniem prostownicy i prostuje (prostownica z efektem jonizacji) i są ekstra do tego ewentualnie odrobina lakieru taft tego ktory sprawia, ze wlosy blyszcza

kjfgld.gfd - no jak mialas loki a teraz prostujesz to wiadomo, ze beda inaczej wygladac, ale prawda jest taka ze ilosc cebulek wlosowych sie raczej nie zwiekszy na starosc :O wiec wlosy same z siebie nie zgestnieja

ja piszac o wlosach kate "piorka" mialam na mysli to ze miala rzadkie a nie ze pierzaste :O

Gość monnadoll
Do.. kjfgld.gfd A ta Twoja prostownica jak się nazywa? I ile tak około kosztuje? Prostujesz za każdym razem?

Gość kjfgld.gfd
prostuję za każdym, ale to pierwsza prostownica, która prostuje tak - że na drugi dzień włosy nie wyglądają jak strąki fasoli i nie muszę ich myć codziennie- a co dwa dni mam ten model: http://www.avans.pl/philips-urz-do-stylizacji-philips-hp-8342-00,id-22993 polecam miałam wcześniej remington, babyliss i nie robiły tego co robi ta prostownica, po prostu cudo a cena bardzo przystępna jak na tego rodzaju sprzęt

Gość kjfgld.gfd
prostuję za każdym, ale to pierwsza prostownica, która prostuje tak - że na drugi dzień włosy nie wyglądają jak strąki fasoli i nie muszę ich myć codziennie- a co dwa dni mam ten model: http://www.avans.pl/philips-urz-do-stylizacji-philips-hp-8342-00,id-22993 polecam miałam wcześniej remington, babyliss i nie robiły tego co robi ta prostownica, po prostu cudo a cena bardzo przystępna jak na tego rodzaju sprzęt

Gość kjfgld.gfd
PHILIPS HP 8342/00

Gość pytajaca dama
ktos jeszcze pomoze?

Gość twoja maleńka
Maski: żółtka jajek+olej z pestek winogron zółtka jajek+ olej lniany żółtka jajek+ oliwa z oliwek nafta do włosów sok brzonowy Dieta: skrzyp polny jako napar do picia, owoce, warzywa, zboża,jednodnowe soki owocowe lub warzywne, mleko, woda, Używanie szamponów i odżywek wzmacniających i regenerujących Nie koloryzowanie włosów nie narażanie je na szkodliwe warunki środowiska (spaliny) przyjmowanie suplementów witaminowych obcinanie końcówek by włosy się nie rozdwajały i wzmocniły nie używanie suszarki która elektryzuje włosy i wysusza je od środka, i prostownicy która spala trzon właosa

Gość Riverside
Zadbaj o szampon, który nie wysusza ani skóry głowy, ani włosów - bardzo dobre produkty ma Tigi (to produkty przeznaczone dla fryzjerów, ale na pewno można je dostać w sklepach z profesjonalnymi kosmetykami, w necie jest na pewno na veba.pl), do tego odpowiedni sposób mycia - najpierw myjesz włosy, spłukujesz, a dopiero potem nakładasz szampon na skórę i włosy u nasady, i masujesz dobrą chwilę, każdy fragment skóry :) Zielona glinka w formie szamponu działa bardzo dobrze na jakość włosów, ale nie nadaje się do wrażliwej skóry.