Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitaa113

Poszukuję hurtowni markowych rzeczy..POLSKA !

Polecane posty

Gość anitaa113

Witam wszystkim na forum ;) Poszukuję jak w temacie rzeczy oryginalnych typu (puma,nike,adidas,lee,wrangler,levis itd..) w cenie hurtowej. Mam zamiar jechać w ten wtorek do Wólki Kosowskiej lub do Łodzi (ptak) ,lecz wiem ,że tam jest sama chińszczyzna i ,że nie dostanę tego co chcę. Oczywiście ,że nie chodzi mi tylko i wyłącznie o odzież firmową może też być i chińska. Głównie z rzeczy nowych oryginalnych chcę zakupić spodnie, katany, kurtki, buty itd.. Może wy wiecie gdzie mogłabym kupić ? Jeszcze od razu wspomnę ,że jakiś eksport rzeczy to odpada. Ja jestem z Wielkopolski i wolę jechać sama obejrzeć i kupić. Rzeczy mam zamiar sprzedawać. Z góry dziękuję za pomoc i proszę o jak najszybsze odpowiedzi. Pozdrawiam Anita

Gość ewkaucajjjaa
markwoe rzeczy mysle ałem ze chodzi o jakąs odziez a ty zwyczajnie dres poszukuejsz made in china :)

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA.
na takie rzeczy musisz mieć autoryzację i wątpie zeby były hurtownie ogólnodostępne z adidasem levisem itp

Gość anitaa113
Ja zadaję tutaj temat a ktoś inny za mnie odpowiada. Jaki dres ? o co ci wogóle chodzi. Nie mam 5-lat jeśli ktoś nie wie niech nie odpowiada. To jest poważna sprwa i oczekuję również poważnej odpowiedzi.

Gość liga bluszczowa kobieto
nei znam sie na dresach ale np levis nie ma zadnych hurtowni, maja włąsne skalepy oraz skalpy licencjonowane. jesli ejstes autoryzoanwym ich dealrem na zasadzie franschingu to sami przywoza ci towar taki jakz amówisz. maja jedna fabryke pod płockiem , jakis outlet ale nie zmaona odziwzy w ilosciach hurotywch przez prywatna osobe

Gość liga bluszczowa kobieto
to cie sie nie uda kobieto..

Gość hurtownia odzieży markowej
Jeśli interesują Cię również marki takie jak Ecko, Ecko Red, Zoo York, Sir Benni Miles, G-Unit, Marc Ecko to zapraszam do wspólpracy, posiadam hurtownię tych marek, ubrania sa damskie i męskie. Więcej informacji: 797814988. Zapraszam również innych forumowiczów do wspólpracy, z cen każdy będzie zadowolony

Gość TextieTrade
Jeśli ktoś szuka hurtowni dziecięcej odzieży licencjonowanej takiej jak Disney na innyych licencjach to zapraszam do odwiedzenia strony www.textieltrade.pl Hurtownia znajduje się w Holandii, jednak oferuje darmową dostawę do Polski dla zamówień już od 100 euro. Jest to największa hurtownia licencjonowanej odzieży dziecięcej w regionie. Wszystkie towary są dostępne od ręki, a zamówienia realizowane maksymalnie w 24 godziny. Gwarancja atrakcyjnych cen i wysokiej jakości produktów.

Ja dużo pozytywnych opinii słyszałam o hurtowni http://stock-hurt.com/ ale osobiście nie miałam przyjemności tam zamawiać , opcja dobra jeśli ktoś prowadzi jaki swój sklepik. Wtedy może mu się to opłacać bo na pewno w hurcie taniej.

Gość Mały Gość
Sprawdź www.fashioncentrum.pl jak dla mnie strzał w 10. Towar mają dobry i ceny konkurencyjne. Jak zamawiam więcej to rabaty dostaje. Więc dla mnie jeździć teraz taki kawał np. do Wólki to strata czasu i pieniędzy.