Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urlopowiczk@

Baleary

Polecane posty

Gość Urlopowiczk@

Wróciłam z urlopu jw. Byłam tylko tydzień tam, mimo że mam jakieś tam pieniążki szkoda mi wydawać kasy na więcej. I wiecie co zauważyłam? Każdy z Polaków zgrywał Pana dyrektora największej firmy oczywiście wszyscy warszawiacy i każdy sra stówkami. No po prostu masakra. Zastaw się a pokaz się, ludzie to mają nasrane w głowach. Przykre ale prawdziwe.

Gość aha ii ach
a co to kogo obchodzi.....

Gość hr.TRoLL VON teni - SUWKA
prawda stara i oczywista ,zdziwiona ?

Gość liga bluszczowa kobieto
nigdy nie byłem na zadnych balearach bos zkoda mi byłoby kasya le wiem co masz na mysli. we francji czy UK kazdy ma kase i jezdzi sobie na luzie jakims clio czy w lepszym przypadku uzywanym volvo , tutaj zastaw sie postaw sie, 3 lata ludzie skałdaja piniedze na wesele bo ma byc pompa. ledie zarabiaja pare tysiace ale nie musza kupci sobie nwoe audi ( najczesiej uzywanym), bo wstyd jedzic fiatem . ludzie maja tak nasrane tu w głowach jednoczesnie biegajac do kosciowła ze to az boli :) czasami mam ochote wyjechac na stałę do islandii i łowic tam łososie mieszkajac na zadupiatej wisoce:)

dokładnie tak ludzie w tym kraju mają tak najebane że miejsca juz brakuje

przykre to, bo np czesi bogatsi sa niz przecietni polacy a tak sie nie lansuja jak polacy :O

żaden naród tak sie nie lansuje ,tu każdy jest pozerem i udaje kogoś kim nie jest

umówmy sie na wysokim europejskim poziomie zyje w poslce zaledwie 10- mzoe 15 %. ponizje 0.5 opływa w luksusach a 70 - 80 % kleoiej jak na warunki europejskie biede.... obczajcie takie mista jak radom czy lublin przeciez tam sa azrobki rumunskie a nie holenderskie :O

sasiad mój chciał pozyczyc odemnie słowik , mówie ok pozycze ci ale kup sobie ( choai o wersje papierowa, nie elektroniczna) a on mi na to daj spokój 130 zeta nie bede wydawał na słownik... a przygłup tydzien wczesniej kupil sobie za trzy stówy jakies trampki lacoste bo musi sie polansowac jaki on bogaty a gdy słownik to student biedny ... ja pierrdole , przerwałem studia i ide na budowe . narta

ale na parkingu nie ma miejsc,jest połowa mniej ludności niż we francji a dwa razy tylu studentów przykłady na pozerstwo mozna mnożyć byle jaki interes ale fura spłacana za dochód całej rodziny musi być

suchaj bo tu nie ma pracy sa takie meista ze albo hiperkarket albo studia to ludzi ida na studia, ci zidiociali profesorzy zwieksza limity miejsc, biora wszytkich jak leci bo maja dotacje i zarabiaja kase nawet na publicznych... ok moze nie na medycynie czy nie wiem architekturze ale na humanistycznych studiach tak jest. gdy stduiwoała maja siostra germanistyke było ich 40 oso b na roku, skonczyło z 30 a był ezgamin an studia i kilka osób an miejsce. teraz na ten sam kierunke gdzie niz jest demograficzny zwikszony ejst limit do 100 miejsc i ejszce badziweny leicecjat w szkole i tak pracy nei znajda LOL.

produkcja licencjatów i magistrów w tym kraju jest juz na skale masową ja chodziłem do szkoły sredniej cztery lata,znajomi porobili średnie w 10 m-cy i nikt ich sie nie pyta wystarczy powiedzieć mam średnie chory kraj ,chore obyczaje

chora tez ejst ta historia ze słownikiem :O

z jakim słownikiem?