Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfumelle

czy ktos jezdzi do Polski tylko na 7 dni ?

Polecane posty

Gość Perfumelle

chodzi mi o to czy jezdzicie do Polski tylko na 7 dni na urlop czy dluzej moja kolezanka zawsze jedzi tylko na 7 dni czyli na wiosne na 7 dni i w grudniu na swieta tez tylko 7 dni i tyle dluzej nigdy nie byla bo mowize nie ma co robic w domu ja to jak jade to na 2 tyg lub dluzej i nie chce mi sie wracac do Anglii. na ile jezdzicie na urlopy do PL ??

ja w srode lece na 18 dni,poczatkowo bardzo mi sie ta opcja podobala,ale teraz widze ze to zdecydowanie za dlugo..beda nudy.....

ja zawsze tesknie za polska i moim miastem i lubie jezdzic do polski.jak pracowalam jezdzilam na tydzien lub gora dwa.poki mam male dziecko i nie pracuje jeszcze to jezdze na dluzej,nawet na 2 miesiace.ale jak przyjade do polski to czasem tesknie za szkocja i chce mi sie wracac,tym bardziej jak sie pokloce z rodzicami.

Gość SXFRTRE
ja zaczynam 4 tydzien urlopu i zaluje ,juz wiem ze bede tesknic . zdazylam sie przyzwyczaic, a staram sie jezdzic co 2 lata ODRADZAM DLUGIE URLOPY W POLSCE.

Gość nie jezdze do PL
Rodzina odwiedza mnie u mnie a ja urlopy wykorzystuje na cieple kraje. Urlop w PL? :D

znalem goscia ktory jezdzil do polski co 2-3 tygodnie na weekend. jezdzil chlopak do szkoly. takze w zasadzie 7dni krotko? co powiesz na 2-3 dni

Gość sr0jk089
urlop w polsce smieszne? sa groby do umycia paniusiu,mieszkanie wlasnosciowe,sa zywi ludzi za ktorymi sie teskni ,nawet po 15 latach w uk dlatego jezdze co 2 lata ,zeby nie tesknic. cieple kraje mam 3 razy do roku mam firme.

Gość nie jezdze do PL
sr0jk089 "urlop w polsce smieszne?" DLa mnie tak :D "sa groby do umycia paniusiu,mieszkanie wlasnosciowe,sa zywi ludzi za ktorymi sie teskni ,nawet po 15 latach w uk" Groby moze umyc rodzina, mieszkanie sprzedalam bo mieszkac tam nie bede, zywi ludzie przyjezdzaja do mnie "dlatego jezdze co 2 lata ,zeby nie tesknic. cieple kraje mam 3 razy do roku mam firme." Nie mam firmy, na urlop jezdze tylko dwa razy do roku, zima w Alpy na narty bo to kochamy, latem cieple kraje. Rzoumiem odwiedziny w PL, odwiedziny rodziny ale urlop??? :D

Gość Ja latam do polski
Co pól roku na 7-10 dni. Dłużej nie wytrzymam.

Gość wdasxfgtrghjkm
co 4 lata na 5 dni ...

Gość chwilowa emigracja...
my z mezem zawsze jezdzimy na tydzien tak 2-3 w roku. ale do tej pory nasze wyjazdy wiazaly sie z zalatwianiem roznych rzeczy: slub, mieszkanie, auto itd. teraz tez jedziemy kupic materialy budowlane do naszej chaty, ale tak czy siak to nie wakacje. ale nie wyobrazam sobie w ogole do domu nie jezdzic. wystarcza mi 1-2 tyg wakacji gdzies pod palma. reszte urlopu przeznaczamy na PL.

Gość anikaasdf
ja jezdze 2 razy w roku na 2 tyg i to jest zawsze za krotko.. ale urlopu nie mam wiecej..

ja uwielbiam jezdzic nad nasze morze baltyckie mimo ze pogoda nie zawsze dopisuje,ze morze zimne i mimo ze w tropikach tez bywam.nasze plaze sa piekne,nie to co w uk,kamienie,wodorosty,brrr,i woda w baltyku nawet cieplejsza niz w szkocji.

Gość jak najbardziej 7 dni
jak dla mnie wystarczajaco najlepiej w okresie wiosenno-letnim, co 2 lata swieta BN ale to juz na 2 tyg a pod koniec to juz na piechote moglabym wracac, mieszkam w londynie juz 8 lat tesknie tylko za rodzicami i bracmi ale zeby sie nie pozabijac i mniec za czym tesknic te 7 dni sa jak najbardziej ok

Gość inna a taka sama
4 tygodnie i caly czas za malo

Gość inna a taka sama
4 tygodnie urlopu 2 miesiace pracy i caly czas za malo

Gość o maj god o maj god
tydzien w PL to max

Gość Taakkk tylko na 7
Po co tam dłużej siedzieć ?

Gość trelemoreleeeeeeeeee
jak zaczynam tęsknic za Pl to lecę na parę dni żeby docenic i znów się cieszyc że mieszkam w Uk

Gość najbrzydsze sa golfy
ja zawsze latam tylko na tydz, raz w roku, wystarczy...

Gość ja tez max na tydzien
w polsce nie odpoczywam bo zawsze sa jacys znajomi czy rodzina z ktora koniecznie trzeba sie zobaczyc i dobrze jak oni przyjda do Ciebie a nie ty musisz jechac na drugi koniec miasta... ja mam duzo wakacji bo az 10 tygodni w roku ale i tak nie jezdze na dluzej niz tydzien. Zawsze jezdzimy na swieta bozego narodzenia i sylwka ale reszte wolnego wolimy spedzac pod palemka a najlepiej zima kiedy wszedzie wieje i pada snieg a my mozemy grzac pupcie :)