Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksandra90

nie wiem co dalej!-fryzjerstwo,poradźcie

Polecane posty

Witam, Odkąd pamiętam chciałam zostać fryzjerką.Po ukończeniu liceum(nie wybrałam się do zawodówki, bo chciałam mieć maturę) poszłam do studium fryzjerskiego.Aktualnie ukończyłam szkołę,zdałam egzaminy:).I teraz zastanawiam się co dalej?? Nie czuję się pewna, moje umiejętności praktyczne są bardzo małe...byłam na praktykach, ale tylko 3 msc-nie dość, że w moim mieście nie chcieli przyjąć kogoś po 18 r życia i znalezienie praktyk było prawie niemożliwe to jeszcze nic z nich nie wyniosłam.Praktyki w szkole też słabe...2 dni co 2 tygodnie-modeli musieliśmy zapewniać sobie sami, więc ćwiczyliśmy zazwyczaj tylko na sobie(ale ile można? miałam włosy do pasa,a potem ledwo za ucho ) kto mógł to przyprowadzał kogoś z rodziny, znajomych, ale wiadomo-tłumów nie było. Wiem, że u mnie w mieście nie mam czego szukać.Od października wybieram się do Torunia i teraz mam dylemat-czy ktoś przyjął by mnie tam na płatne praktyki? lub na staż? tylko pytanie, czy ja z moimi słabymi umiejętnościami nadaję się na staż? a może jednak jakiś kurs fryzjerski? -apropo pytałam się o kursy w Toruniu i fakt są-ale nie są zapewnieni modele,tylko na główkach... Byłabym wdzięczna o wszelkie porady,pozdrawiam

Gość _Dellma70_
Cześć Ala! Ja nic nie powiem, bo sama szukam informacji w tym temacie i to raczej Ciebie mogłabym pytać :) Ja dopiero zaczynam...chyba...:)